Σελίδες

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η Ρωσική "Επανάσταση" και κάθε "επανάσταση"

Ρωσική "Επανάσταση" : Αμερικάνοι, Άγγλοι, Μυστικές Υπηρεσίες, Τραπεζίτες, Έμποροι όπλων και ο απατεώνας Λέων Τρότσκι

Δείτε αυτό το μοναδικό ντοκιμαντέρ που θα ξεδιαλύνει πολλά στο μυαλό σας για τη Ρωσική και κάθε "επανάσταση" γενικά. Δείτε πως ο χρυσός των Ρώσων κατέληξε στην Wall Street των περιούσιων, δείτε πως προκλήθηκε τεχνητή έλλειψη τροφίμων και λιμός , πως συντηρήθηκε ο εμφύλιος μεταξύ "λευκών" και "κόκκινων". Θα καταλάβετε τι συνδέει τον μεγαλύτερο παραγωγό όπλων της Ρωσίας με τον Τρότσκυ. Δείτε πως ο Τρότσκι έβγαλε από τη Ρωσία όλους τους θησαυρούς των Τσάρων και όλα τα έργα τέχνης από τις εκκλησίες τα οποία μετά ρευστοποιήθηκαν μέσω των γνωστών οίκων δημοπρασιών.
Ίσως το μεγαλύτερο πλιάτσικο που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα ... μασκαρεμένο καλά με θεωρίες και παπαριές μπολσεβικισμού.
Στην πείνα οι κομμουνιστές απαντούσαν με μανιφέστα και οι εθνικιστές με επιστροφή στην αρχαιότητα (βλέπε Γκρούεφσκι). Μαριονέτες όλοι σε μία παγκόσμια θεατρική σκηνή σχεδιασμένη να αφαιρεί πλούτο και τον ιδρώτα από τους πολλούς και να τα διοχετεύει με κάθε δυνατό τρόπο σε λίγους περιούσιους γνωστούς τραπεζίτες.
Και ψάχνοντας μόνοι σας θα βρείτε τι συνδέει όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές της λεηλασίας του Ρωσικού πλούτου μέχρι και σήμερα, με τους ιδρυτές των Κομμουνιστικών κομμάτων,με το
Μακεδονικό, με τους εκτελεστές των Ρομανόφ, τη Wall Street,το Hollywood, τους μεγαλοτραπεζίτες κλπ.
Το παρακάτω ντοκιμαντέρ
Λεο Τροτσκι: Τα Μυστικά της Παγκόσμιας Επανάστασης φυσικά δεν προέρχεται από τα ελεγχόμενα κανάλια του Hollywood αλλά από Ανεξάρτητους Ρώσους και προβλήθηκε σε κρατικό Ρωσικό κανάλι.Χθες αργά το βράδυ το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε από την ΕΤ3 καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας στον αέρα παίζει μόνο προπαγάνδα.
Το βράδυ μπορεί να τους ξεφύγει κάτι που δεν συνάδει με την "θεατρική παράσταση" στην οποία πρωταγωνιστούμε όλοι εμείς ... με σκηνοθέτη του οποίου δεν γνωρίζουμε ούτε την όψη, ούτε καν το όνομα.


"Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα"
 
Leon Trotsky Documentary en Yahoo! Video

Ενδιαφέρουσα διάλεξη: Η δολοφονία του Ελ Σεμπάι

Ενδιαφέρουσα διάλεξη: Η δολοφονία του Ελ Σεμπάι



Την περασμένη Τρίτη, η Μπουάτ Ουτοπία και η Κίνηση Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα, μέσα στα πλαίσια των καθιερωμένων διαλέξεων που διοργανώνουν εδώ και ένα χρόνο στη Λεμεσό φιλοξένησαν το διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ) με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη διάλεξη: «Κύπρος και Τρομοκρατία: Η δολοφονία του Ελ Σεμπάι και τα επεισόδια στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το 1978». Η διάλεξη κάλυψε τα γεγονότα από τη σύγκλιση της 6ης Συνόδου του Κινήματος Αφροασιατικής Αλληλεγγύης (AAPSO) που άρχισε τις εργασίες της στις 17 Φεβρουαρίου 1978 στο ξενοδοχείο «Χίλτον» της Λευκωσίας και κατέληξε στην δολοφονία του πρόεδρου του κινήματος Γιουσούφ Ελ Σεμπάϊ, ηγετικής φυσιογνωμίας στην πολιτική ζωή της Αιγύπτου, καθώς επίσης προσωπικού φίλου του Αιγυπτίου προέδρου Ανουάρ Σαντάτ. Η δολοφονία, όμως, οδήγησε σε τραγωδία με δυσμενείς συνέπειες για την Κύπρο. Επέφερε μία απροσδόκητη και αυθαίρετη επιδρομή Αιγυπτίων καταδρομέων στο αεροδρόμιο Λάρνακος, την εμπλοκή τους σε μάχη με την Εθνική Φρουρά και τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Κύπρου–Αιγύπτου για τέσσερα χρόνια.
 
geopolitics

Η "μπούρκα" ειναι τελικά ο πολιτισμός του Ισλάμ; Γι αυτό αγωνίζεται ο Μπιν Λάντεν; Αυτό το μέλλον έχουν οι κόρες μας; Θα το δεχθούμε;

Αν δεν είχαμε νικήσει τους Πέρσες στον Μαραθώνα...

Γράφει η Ντίνα Εξάρχου
Απειλεί ο Μπιν Λάντεν την Ευρώπη ότι θα της επιτεθεί με θεαματικά τρομοκρατικά χτυπήματα, αν δεν αποδεχτεί τον ισλαμικό νόμο της «μπούρκα», τον νόμο που μπαίνει στην «γηραιά ήπειρο» με ξυλοπόδαρα, χάνει την ισορροπία του, πέφτει και σπάει τα μούτρα του.

Ελάχιστες μουσουλμάνες κυκλοφορούν στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης με «μπούρκα». Οι περισσότερες φορούν μόνο το μαύρο ράσο και το μαύρο μαντίλι και τα κοριτσάκια τους το πολύχρωμο τσεμπέρι, για το οποίο γίνεται μεγάλος κοινωνικός θόρυβος στη Γαλλία.

Οι τουρίστριες, οι γυναίκες των διπλωματικών υπαλλήλων και των εργαζομένων σε πολυεθνικές εταιρίες είναι πιο «προχωρημένες». Βολτάρουν στο Παρίσι και στο Λονδίνο με το ράσο ξεκούμπωτο και το μαντίλι στο κεφάλι χαλαρό, με «βαρύ» μακιγιάζ στο πρόσωπο, με εντυπωσιακό μανικιούρ, με γόβες  - στιλέτο, με το τσιγάρο στο ένα χέρι και τις σακούλες με τα ψώνια στο άλλο.

 Κάθονται στις καφετέριες σταυροπόδι, βγάζουν σε κοινή θέα τις κολλητές μίνι φούστες τους και τα μπλουζάκια με το βαθύ ντεκολτέ, πίνουν  καπουτσίνο  και  εσπρέσσο, μιλάνε τα γαλλικά και τα αγγλικά με αέρα, φρεσκάρουν το κραγιόν στα χείλη τους, το μέικ-απ κάτω από τα μάτια και το άρωμα στους λοβούς των αφτιών τους. 

Οι βιοπαλαίστριες μουσουλμάνες μετανάστριες είναι «μαζεμένες». Το βλέμμα τους, όμως, «φωνάζει» ότι γι' αυτές το ράσο και το μαντίλι είναι παρωνυχίδες.

Αν ζούσαν στο κράτος των Ταλιμπάν, θα κυκλοφορούσαν με εφτά κιλά καλύπτρα στο πρόσωπο και δεν θα τολμούσαν να την βγάλουν ούτε την ώρα που θα πόζαραν για τη φωτογραφία της αστυνομικής τους ταυτότητας! Δεν θα τολμούσαν να τη βγάλουν ούτε την ώρα που θα γεννούσαν στο σπίτι τους αβοήθητες από γιατρό ή μαία και θα πέθαιναν οι μισές πάνω στη γέννα! Δεν θα τολμούσαν να τη βγάλουν ούτε την ώρα που θα θήλαζαν το μωρό τους!

Αν τολμούσαν να ξεσκεπάσουν το πρόσωπό τους για να φιλήσουν το παιδί τους, θα τις έτρωγε μαύρο φίδι. Θα τις έθαβαν ζωντανές ως το λαιμό οι αρσενικοί συγγενείς και θα λιθοβολούσαν το ακάλυπτο κεφάλι τους μέχρι θανάτου!

Αν τολμούσαν να ανοίξουν τις τρύπες της καλύπτρας, θα έτρωγαν το ξύλο της χρονιάς τους από τον σύζυγο! Με τα πλευρά σπασμένα από το ξύλο και την «ομίχλη» του «καμβά» μπροστά στα μάτια τους θα έβγαιναν στο δρόμο στραβωμένες, θα έπεφταν στις ρόδες κάποιου αυτοκίνητου, θα έχαναν τη ζωή τους και θα ευφραίνονταν οι ψυχές των Αχαιμενιδών του Κύρου, που εισήγαγαν το βάρβαρο έθιμο της "μπούρκα" στην Περσία πριν από 2.500 χρόνια.

Παρωνυχίδες είναι, λοιπόν, τα ράσα και τα μαντίλια για τις μουσουλμάνες μετανάστριες στην Ευρώπη.

Αν ζούσαν στο Αφγανιστάν ούτε μεροκάματο θα έφερναν στο σπίτι τους οι μεγάλες, ούτε γράμματα θα μάθαιναν οι μικρές. Θα άνοιγαν το στόμα τους για να τραγουδήσουν και θα τις σκότωναν στο ξύλο οι πατεράδες τους ή θα τις πουλούσαν νύφες σε κάποιον πολυγαμικό παππού 15 και 16 χρονών κοπελίτσες!

Αν ζούσαν στο Αφγανιστάν, θα ταξίδευαν χωμένες στα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων! Θα αρρώσταιναν και δεν θα τολμούσαν οι οικείοι τους να τις πάνε στο νοσοκομείο, ούτε να καλέσουν γιατρό στο σπίτι! Θα χήρευαν και θα έβγαιναν στη ζητιανιά γιατί δεν θα είχαν δικαίωμα να κληρονομήσουν τον αποθανόντα σύζυγο!

Αυτόν τον «πολιτισμό» θα είχε σήμερα η Ευρώπη, αν δεν είχαν νικήσει οι Έλληνες τους Πέρσες στον Μαραθώνα.

Θα τους νικήσουν και οι μουσουλμάνοι μετανάστες στις μέρες μας.

Γι' αυτό ωρύεται ο Μπιν Λάντεν.
elzoni

epirus-our-homeland, η θέση μου. Η προτελευταία πρόταση δεν θα χρειαζόταν αν οι δημοσιογράφοι είχαν έστω και ελάχιστο εθνικό εγωισμό.

Καμμιά τιμωρία υπευθύνων, μόνο διαγραφές.......

 17/12/2010
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Όσοι οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό αφόρητο χάλι, στην κατάργηση της εθνικής της κυριαρχίας και στην ακύρωση κάθε κοινοβουλευτικής διαδικασίας, πρέπει να σηκωθούν να φύγουν από την χώρα.

Είναι πλέον εξοργιστικό να υποδύονται τους κυβερνήτες της χώρας, που αφού υποκλίνονται σε κάθε ξένη εξουσία, κάνουν επίδειξη της σιδηράς πυγμής τους σε κοινοβουλευτικούς που ξεφεύγουν από την κομματική πειθαρχία.

Σχετικά με την τελευταία διαγραφή, αυτήν του βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστου μάλιστα, δεν είχε καν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας. Εκτός κι’ αν έπρεπε να είχε ο διαγραφείς εκλάβει ως τέτοια,  μια δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Δεκαπέντε χρόνια τώρα λέμε ότι κάτι πρέπει να γίνει με τις καταχρεωμένες ΔΕΚΟ, με τις ανισότητες, με τις σπατάλες, με τον διαρκή δανεισμό της χώρας. Όλοι γνώριζαν προς τα πού οδεύαμε. Είτε βρίσκονταν στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση.

Και τι έκαναν; ΤΙΠΟΤΑ. Η κυβέρνηση Καραμανλή (και στις δύο θητείες της) δεν κατάφερε να εφαρμόσει τίποτε από όσα υποσχέθηκε και βάσει των οποίων ψηφίστηκε. Αντ’ αυτού, δόθηκε απίστευτη εξουσία σε υπουργούς που διορίζονταν με βάση την επετηρίδα ή με βάση τις εσωκομματικές ισορροπίες.

Ακόμη και οι νόμοι που με δυσκολία ψηφίζονταν – λόγω των πελατειακών, συνδικαλιστικών και αντιπολιτευτικών πρακτικών που σταθερά ακολουθούνται σ’ αυτή τη χώρα – δεν εφαρμόζονταν ποτέ.

Κάθε φορά που ένα υπουργείο αποκτούσε έναν καινούργιο ένοικο, αυτός απλώς φρόντιζε να αλλάζει τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των οργανισμών που επόπτευε, για να τοποθετήσει δικούς του «πελάτες». Όταν έφευγε, σχεδόν πάντα μεταφερόμενος σε άλλο υπουργείο, μετέφερε μαζί του την κουστωδία του.

Διάφοροι υπερτιμημένοι, κυβερνούσαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων και όταν έχαναν τα αξιώματά τους, παρίσταναν τους «θυμωμένους» και «απογοητευμένους», λέγοντας δεξιά – αριστερά σε όλους τους τόνους ότι υποτιμήθηκαν οι ικανότητές τους.

Στο μεταξύ, το δημόσιο χρέος γιγαντωνόταν, οι κρατικοί οργανισμοί βυθίζονταν και το ίδιο το κράτος διαλυόταν.

Ο κ. Παπανδρέου πάλι, υποσχέθηκε προεκλογικά τα πάντα, είπε του κόσμου τα ψέματα, συνέχισε να τα λέει χωρίς να κάνει τίποτε επί μήνες, κουβαλούσε επιτροπές σοφών, ταξίδευε για τις ανάγκες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, οργάνωνε Συμπόσια της Σύμης (αλήθεια πώς θα επιζήσει το συγκεκριμένο συμπόσιο χωρίς τον σταθερό πελάτη του, τον Ρ. Χόλμπρουκ;) και κατέληξε να μας πάει σιδηροδέσμιους στο ΔΝΤ.

Τώρα, παριστάνει κι’ αυτός ότι θα μας σώσει. Και προκειμένου να μας σώσει – πράγμα αδύνατον, διότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει – καταργεί κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία και νομοθετεί δια πολυνομοσχεδίων που συζητούνται και ψηφίζονται μέσα σε λίγες ώρες.

Όλα αυτά, χωρίς να έχει τιμωρηθεί κανείς (δεν θα κουραστώ να το λέω και να το γράφω).

Τώρα, συζητούν πάλι για αναθεώρηση (πάλι) του Συντάγματος. Θητεία παρά θητεία κοινοβουλευτική θα αλλάζουμε το Σύνταγμα – χωρίς τελικά να αλλάζει τίποτε.  Φυσικά, όταν τελικά θα αλλάξει επιτέλους το Σύνταγμα, θα είναι πολύ αργά. Διότι έχουν ήδη παραγραφεί τα πάντα.

Αυτά για το θέμα των ποινικών ευθυνών. Διότι για τις πολιτικές ευθύνες, όπως βλέπετε, δεν κουνιέται φύλλο.  Περίπου μας λένε: Ό, τι έγινε έγινε, σας χρεώσαμε, σας κατακλέψαμε, διασπαθίσαμε το εθνικό και το κοινοτικό χρήμα, αφήστε μας τώρα ήσυχους να σας κυβερνήσουμε!
 

Ο αρχιεπίσκοπος(;)..... Ιερώνυμος. Ένας "μικρός" σε μεγάλο αξίωμα ελέω ΠΑΣΟΚ. Άξιος ο επίγειος "μισθός" του! Με τον επουράνιο τι θα κάνει;

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος… Ο αρχιερέας του “νταλαρισμού”...
Posted: 16 Dec 2010 08:47 AM PST
... και τα πράσινα άλογα του νεοταξικού «παραδείσου» του ΔΝΤ.
Τελικά τίποτε δεν μένει κρυφό σ' αυτόν τον κόσμο. Ήταν θέμα χρόνου να μάθουμε σε ποιους "χρωστούσε" ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος την "καριέρα" του. Είναι προφανές ότι δεν εξελέγη από το Άγιο Πνεύμα, αλλά από το "στοχαστικό" πνεύμα της Ιπποκράτους …Το 79ο στον κόσμο. Απλά ήταν τυχερός μέχρι τώρα, γιατί δεν χρειάστηκε να γίνουν τα αποκαλυπτήριά του. Μέχρι τώρα η σιωπή τον προστάτευε. Μόλις αποφάσισε να "μιλήσει", φάνηκε η ανεπάρκειά του. Τώρα καταλάβαμε πλέον τον λόγο, που δεν "μιλούσε". Δεν "μιλούσε", γιατί δεν είχε να πει τίποτε, υπέρ του ποιμνίου του, το οποίο λεηλατείται από την κυβέρνηση των δωσίλογων του ΔΝΤ. Μόλις όμως έπρεπε να μιλήσει, για να προστατεύσει τα συμφέροντα αυτής της κυβέρνησης, το έκανε.
Αποδείχθηκε πως είναι ένα κοινό πράσινο —έστω και μαυροφορεμένο— κομματόσκυλο, που επέλεξε με φανατισμό να ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και όχι στο ποίμνιο του Θεού. Όταν συμφέρει το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει, μιλάει, ενώ, όταν συμφέρει τους ανθρώπους ή τον Κύριο, σωπαίνει. Θέμα επιλογής είναι και ο Ιερώνυμος έκανε την επιλογή του. Με τη συμπεριφορά του εκτέθηκε πρώτα ως ποιμένας ανθρώπων και δευτερευόντως ως δούλος του Θεού. Τώρα πλέον τίθεται υπό άμεση αμφισβήτηση η "αξιοσύνη" του. Γιατί; Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος με τη συμπεριφορά του δείχνει πως δεν κατάλαβε τον ρόλο του σε καμία από τις εκφάνσεις του. Δεν κατάλαβε το ρόλο του τόσο ως ποιμένα ανθρώπων όσο και ως δούλου Κυρίου.
Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, δεν κατάλαβε ότι βασικό του καθήκον είναι να υπηρετεί τους αδύναμους αυτής της κοινωνίας …και ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. Ο ρόλος του τον υποχρεώνει να είναι αρωγός και παρηγορητής αυτών που υποφέρουν …Αυτών που πάσχουν ή ακόμα κι αυτών που ενοχλούνται …έστω κι αν ο ποιμένας δεν καταλαβαίνει ή δεν δικαιολογεί αυτήν την ενόχληση. Αυτή η "διαφωνία" του όμως δεν αλλάζει τα καθήκοντά του. Πρώτα θα παρηγορήσει και μετά θα εξηγήσει. Πρώτα θα συμπαρασταθεί και μετά θα μαλώσει. Πρώτα θα ακούσει και μετά θα μιλήσει. Πάντα όμως θα στέκεται στο πλευρό αυτών που αδικούνται ή θεωρούν ότι αδικούνται και τέτοιοι είναι οι πολίτες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
Αδύναμα μέλη της ελληνικής "οικογένειας" είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι θεωρούν ότι αδικούνται και ως εκ τούτου διαμαρτύρονται. Δεν ήταν ανάμεσα σ' αυτούς τους διαμαρτυρόμενους ούτε η οικογένεια Λάτση ούτε η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Φουκαράδες ήταν, οι οποίοι διαμαρτύρονταν, γιατί πληρώνουν μόνοι τους το κόστος της παγκοσμιοποίησης. Φτωχοί άνθρωποι ήταν, οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν, επειδή κάποιοι πλούσιοι και βολεμένοι —"υπεράνω" κοινωνικών και φυλετικών διακρίσεων— παίζουν παιχνίδια εις βάρος τους και βέβαια εις βάρος των λαθρομεταναστών. Φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι θυμώνουν, βλέποντας καθημερινά να υποβιβάζεται το επίπεδο της ζωής τους και όχι επειδή μισούν τους ίδιους τους λαθρομετανάστες.
Αυτοί όλοι διαμαρτύρονται, γιατί έχουν λόγους να διαμαρτύρονται. Ζουν το πρόβλημα έξω από τις πόρτες τους και δεν το παρακολουθούν από τα κανάλια του Μπόμπολα. Είναι φτωχοί και γίνονται φτωχότεροι, γιατί οι περιουσίες τους απαξιώνονται και οι δουλειές τους καταστρέφονται. Είναι υγιείς άνθρωποι, που τρέμουν στην ιδέα ότι έξω από το σπίτι τους "λυσσομανά" ο Μεσαίωνας και τους περιμένει στην επόμενη γωνία ως χολέρα, ηπατίτιδα ή τύφος. Είναι γονείς, οι οποίοι παρακολουθούν με τρόμο πού ακουμπούν και τι αγγίζουν τα παιδιά τους όταν παίζουν στις πλατείες. Είναι γονείς, οι οποίοι ανησυχούν μέχρι θανάτου μέχρι να γυρίσουν το βράδυ τα παιδιά τους στο σπίτι. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που γίνονται θηρία όταν απειλούνται …όπως συμβαίνει πάντα με όποιον γεύεται παρά τη θέλησή του κάτι αρνητικό. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί και τα προβλήματα δεν λύνονται με "ευχές" …ακόμα κι αν αυτές οι "ευχές" ανήκουν σε κάποιον δούλο του Θεού. Πόσο μάλλον όταν το μέσον, για να αποσταλούν αυτές οι ευχές "Άνωθεν", είναι ο Νταλάρας.
Ο Αρχιεπίσκοπος, όπως αντιλαμβανόμαστε, όλους αυτούς τους αγνόησε. Προτίμησε να καθίσει από την πλευρά της καταστολής των ΜΑΤ και όχι από την πλευρά της διαμαρτυρίας των πολιτών. Προτίμησε τους χαριεντισμούς και όχι τις αγωνίες. Προτίμησε να παραστεί σε μια "μπουζουκοτελετή" με τους προνομιούχους της κοινωνίας και όχι να συνδράμει στους διαμαρτυρόμενους. Κατέφθασε με λιμουζίνα στην ταλαιπωρημένη περιοχή, όπως και οι υπόλοιποι "συνάδελφοί" του. Κάθισε δίπλα στον γνωστό "δανειστή" του Ανδρέα —ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακαλύψει το Σύνταγμα— και απόλαυσε "ιερό" πρόγραμμα, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η φετινή επιτυχία στην Ιερά Οδό.
Από εκεί και πέρα παρακολούθησε ως γνήσιος celebrity όλα τα συμβάντα αυτής της δεξίωσης. Συναγελάσθηκε με τους "ταπεινούς" εκπρόσωπους του Μεγάρου Μουσικής. Συγχρωτίσθηκε με τους "φτωχούς" μεγαλοαστούς του Κολωνακίου και της Εκάλης, που είναι βέβαιο ότι έφτασαν με τη βοήθεια GPS στην περιοχή. "Συνοδοιπόρησε" με τους άθεους κολλητούς τους Αλαβάνου, οι οποίοι "βλέπουν" τα προβλήματα του κέντρου από τα ψηλά των βορείων προαστίων. Στήριξε με τις πράξεις του τους θεομπαίχτες δουλεμπόρους της περιοχής, οι οποίοι πλουτίζουν από τους λαθρομετανάστες. Συμφώνησε στον κοινό αγώνα με τους "νοικοκυραίους", οι οποίοι θησαυρίζουν, νοικιάζοντας τρώγλες σε δεκάδες δυστυχών λαθρομεταναστών.
Αν ο Αρχιεπίσκοπος ήταν πραγματικός δούλος του Θεού, θα έπρεπε να εργάζεται πραγματικά για τη συμφιλίωση των ανθρώπων και όχι να συμμετέχει στα επικοινωνιακά "παιχνίδια" των πλούσιων και των ισχυρών. Εφόσον τον διακρίνει η ευαισθησία σε θέματα κοινωνικών προβλημάτων, θα έπρεπε να βρίσκεται μόνιμα στον χώρο του προβλήματος μέχρι να εξευρεθεί λύση και όχι να κάνει διαφημισμένες εμφανίσεις celebrity. Να φέρνει τα συγκρουόμενα μέρη σε μια μεταξύ τους ειλικρινή και τίμια διαπραγμάτευση και όχι να μαλώνει μονομερώς, κουνώντας το "δάκτυλο" μέσα από λιμουζίνες. Να προσπαθήσει ως δίκαιος Πατέρας να εντοπίσει τα πραγματικά αίτια των συγκρούσεων και να αγωνίζεται να τα καταπολεμήσει. Να μην αφήνει δικαίους και αδίκους ν' αναμιγνύονται μεταξύ τους και να ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Θα έπρεπε να μπορεί ν' αποδείξει ανά πάσα στιγμή το έργο του. Να έχει ξεχωρίσει ο ίδιος τους φουκαράδες λαθρομετανάστες από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες. Να έχει ξεχωρίσει ο ίδιος τους πραγματικούς νοικοκυραίους οικογενειάρχες —οι οποίοι υποφέρουν— από τους φασίστες, οι οποίοι απλά προσπαθούν να επωφεληθούν από τα προβλήματα. Θα έπρεπε να γνωρίζει την κατάσταση. Να τη γνωρίζει τόσο καλά, σαν να την έχει ψηλαφίσει με τα ίδια του τα χέρια. Να γνωρίζει τα πρόσωπα της περιοχής με τα μικρά τους ονόματα και όχι να κάνει παιχνίδια "συμβολισμών" άνωθεν. Να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτούς και όχι πίσω από τα ΜΑΤ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα είναι Επίσκοπος Αθηνών και τιμητικά έχει τον τίτλο του Αρχιεπισκόπου "πάσης Ελλάδος".
Έκανε τίποτε από όλα αυτά ο Επίσκοπος Αθηνών και προεδρεύων της Ιεράς Συνόδου; Με λιμουζίνα και σωματοφύλακες έφτασε στον χώρο. ΜΑΤ τον προστάτευαν από το ποίμνιό του. Δούλος του Θεού, ο οποίος να προστατεύεται από τους μπράβους άλλων κυρίων, είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον Κύριο. Αν όλα αυτά τον καθιστούν ανάξιο ποιμένα ανθρώπων, υπάρχουν κι αυτά, που τον καθιστούν άχρηστο δούλο του Θεού. Τόσο άχρηστο, που δεν θα πρέπει να παραμείνει ούτε λεπτό στη θέση του Αρχιεπισκόπου. Γιατί; Γιατί έκανε ένα σφάλμα, το οποίο δεν συγχωρείται ποτέ σε έναν δούλο. Όταν ένας δούλος υπερβαίνει τον ρόλο του και φέρεται σαν κύριος, διαπράττει το χειρότερο αμάρτημα.
Ποιο ήταν το έγκλημα του Ιερώνυμου; Ότι φέρθηκε σαν Θεός. Φέρθηκε σαν Κύριος. Μόνον ο Κύριος έχει δικαίωμα ν' αλλάζει τη χρήση ενός λατρευτικού χώρου, για να υποστηρίξει την όποια άποψή Του. Μόνον ο Ιδιοκτήτης μπορεί ν' αποφασίζει για την τύχη ή τη φύση της ιδιοκτησίας Του. Οι δούλοι Του, οι οποίοι διαχειρίζονται την "περιουσία" Του, έχουν πάρει σαφείς εντολές για τη χρήση αυτών των χώρων και τα όρια μέσα στα οποία θα περιορίζονται οι όποιες αποφάσεις τους. Αυτοί οι χώροι είναι μόνον για να εξυπηρετούν τη θρησκεία και να υπηρετούν τον άνθρωπο. Λατρευτικοί χώροι για συγκεκριμένους πιστούς και ασφαλή καταφύγια για όλους τους ανθρώπους. Ναοί για τους ορθόδοξους χριστιανούς και ασφαλή άσυλα για όλα τα πλάσματα του Θεού.
Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε νοσοκομείο για να θεραπευτούν τραυματίες οποιασδήποτε εθνικότητας. Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε χώρο σίτισης για τον οποιονδήποτε πεινασμένο και κατατρεγμένο βρεθεί σε ανάγκη …ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε χώρο στέγασης για τον οποιονδήποτε αναξιοπαθούντα ή οδοιπόρο βρέθηκε στην ανάγκη να προστατευτεί από τα στοιχεία της φύσης. Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέψει τον Οίκο του Θεού σε χώρο διαπραγμάτευσης μεταξύ συγκρουόμενων ανθρώπων, προκειμένου να βρεθεί μια λύση, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν είναι δικαίωμά του να παραχωρήσει τον ναό σε άλλους πιστούς άλλων θρησκειών ή ιδεολογιών, για να εκτελέσουν τις δικές τους ειδικές "λειτουργίες" στο όνομα κάποιας αφηρημένης πολυπολιτισμικότητας. Πολύ περισσότερο δεν έχει δικαίωμα να τον κάνει "μπουζουκλερί" ή "κωλοχανείο", για να "δείξει" τη δική του προσωπική άποψη …Την άποψη της δικής του προσωπικής κολοσσιαίας ασημαντότητας, όπως προβλέπεται από τους Ιερούς Κανόνες να ορίζεται η προσωπική άποψη ενός δούλου του Θεού …Της δικής του προσωπικής άποψης, η οποία δεν αξίζει καν να εκστομίζεται και γι' αυτό υπάρχει δανεισμός της Άποψης του Κυρίου.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο Αρχιεπίσκοπος υπερέβη τα όρια του ρόλου του. Όρια απόλυτα προσδιορισμένα και σαφή. "Τελετές" μέσα σε εκκλησιαστικό χώρο γίνονται μόνον αυτές, οι οποίες προβλέπονται από τη Θεία Οικονομία και βέβαια τη Θεία Λογική. Το να ταΐζει καθημερινά μέσα σ' αυτούς τους χώρους τούς πεινασμένους Πακιστανούς και τους Αφγανούς λαθρομετανάστες της περιοχής, δεν αποτελεί υπέρβαση εξουσίας γι' αυτόν. Το να προστατεύει μουσουλμάνους διωκόμενους από διώκτες χριστιανούς είναι καθήκον του. Το να χρησιμοποιεί τους λατρευτικούς χώρους, για να επιτελεί το σύνολο των παραπάνω καθηκόντων του, είναι υποχρέωσή του.
Όμως, το να κάνει "τελετή" άθεων κομμουνιστών, θεομπαιχτών νεοταξιτών ή πράσινων ΔΝΤ δωσίλογων μέσα σε έναν Ορθόδοξο Ναό, "χοροστατούντως" του Νταλάρα, είναι βλασφημία. Το να μετατρέπει με τη συμπεριφορά του τη Νταλάραινα σε δεξιαζόμενη "οικοδέσποινα" του Οίκου, είναι ύβρις απέναντι στον Θεό.
Είναι ο Κύριος ο Θεός "μίζερος" και "μισαλλόδοξος", που δεν προβλέπει τέτοιες άνευ ουσίας συμφιλιωτικές "παράτες" και είναι "γενναιόδωρος" και "πολιτισμένος" ο τζαμπατζής Ιερώνυμος; Είναι ο Κύριος "ακοινώνητος" και ανέλαβε να υποδέχεται τον κόσμο στον Οίκο Του η Ραγκούση; …Η ξαδέρφη του σαντουϊτσά και γυναίκα του τραγουδιάρη; Μόνον η Τζούλια έλλειπε σε ρόλο ταξιθέτριας και η Πετρούλα να "βυζοχαίρεται" προς χάριν της ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών. Έτσι κι αλλιώς όλες αυτές, που μόλις περιγράψαμε, υπάλληλοι των ίδιων διακεκριμένων καλεσμένων είναι. Για τους ίδιους διαπλεκόμενους εργάζονται όλες αυτές σε διαφορετικά πόστα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ο Ιερώνυμος, για να εξυπηρετήσει τον πράσινο "Μαμωνά" της άποψής του, παρέδωσε τα "κλειδιά" του Οίκου του Θεού στις Άρες, στις Μάρες, στους πράσινους Νταλάρες και στο κακό συναπάντημα. Φέρθηκε με τρόπο ανίερο, παράνομο και τελικά ύποπτο …και ο οποίος δεν προβλέπεται από τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας. Αν η άποψή του περί πολυπολιτισμικότητας είναι αυτή που μας "έδειξε", έχει δικαίωμα να την προβάλει ή να την υπερασπίζεται από άμβωνος. Αν θέλει να δώσει "μαθήματα" στους πιστούς του, έχει τη δυνατότητα να το κάνει με τον τρόπο που προβλέπεται από τους Ιερούς Κανόνες.
 Ένας ποιμένας, με τις εξουσίες που προβλέπονται από τον ρόλο του, είναι τουλάχιστον παράξενο να διδάσκει μέσω "μηνυμάτων". Σαν να βλέπουμε έναν πατέρα, ο οποίος δεν θέλει να βγει τα μεσάνυχτα στο δρόμο το ανήλικο παιδί του, να μην το περιορίζει με την εξουσία του, αλλά να προσπαθεί να το "διδάξει" μόνον με τον παραδειγματισμό. Γιατί ένας ποιμένας να κάνει παράνομα κάτι, το οποίο δεν έχει σίγουρο αποτέλεσμα, όταν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, που καί νόμιμο είναι καί φέρνει τα σίγουρα αποτελέσματα; Άρα γιατί το έκανε; Γιατί ο Ιερώνυμος δεν διατύπωσε ευθέως την άποψή του από άμβωνος —όπως προβλέπεται από το αξίωμά του— και καθόταν ν' ακούει τον Νταλάρα, για να "δείξει" πλαγίως στο ποίμνιό του ποια είναι αυτή η άποψη; …Προφανώς το έκανε για λόγους προσωπικής του ασφάλειας …Για να στείλει ένα "μήνυμα", το οποίο, αν το διατύπωνε ευθέως, θα τον κρεμούσαν οι πιστοί στην Πλατεία Συντάγματος…
Με αυτήν την επιδεικτικά "αποχριστιανισμένη" εκδήλωση ήθελε να μειώσει τη Δύναμη και το Κύρος της ίδιας της χριστιανικής οργάνωσης σε έναν γεωγραφικό χώρο της πρωτεύουσας, στον οποίο οι διαμαρτυρόμενοι είναι χριστιανοί και πρέπει να "καμφθεί" το ηθικό τους …Ήθελε να στείλει ένα "μήνυμα" σε όλους όσους για τον οποιονδήποτε λόγο αντιδρούν στην παρουσία ξένων και αλλοθρήσκων, ότι δεν θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τη θρησκεία τους ως "πλατφόρμα", που θα τους ενώνει. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έκανε το μεταμφιεσμένο σε παπά πασοκόσκυλο; Χρησιμοποίησε τον Οίκο του Θεού, για να στείλει το μήνυμα της ΔΝΤκης εξουσίας …Συμπληρωματικό μήνυμα, το οποίο συνάδει μ' αυτό, το οποίο έστειλε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και το πράσινο παρακράτος.
Ήθελε να δείξει πως όλες οι δυνάμεις της εξουσίας θα βρίσκονται εναντίον όλων όσων διαμαρτύρονται στη λαίλαπα της Νέας Τάξης. Από τη μια πλευρά το πασοκικό παρακράτος δεν στηρίζει την εθνική "πλατφόρμα", αν αποφασίσουν αυτοί ν' αντιδράσουν ως Έλληνες απέναντι σε αλλοδαπούς. Από την άλλη πλευρά η ιερωνυμική πασοκοεκκλησία δεν στηρίζει τη θρησκευτική "πλατφόρμα", αν αποφασίσουν κάποιοι ν' αντιδράσουν ως χριστιανοί απέναντι σε αλλόθρησκους. Ακόμα κι αν έχουν απέναντί τους αλλοδαπούς πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών ή φανατικούς άλλων θρησκειών, θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι είναι ΜΟΝΟΙ τους.
Αυτό ήταν το μήνυμα, που ήθελε να "περάσει" ο Ιερώνυμος. Ο πράσινος Ιερώνυμος, ο οποίος καθόταν δίπλα στον πράσινο "δανειστή" και ακούγανε τον πράσινο Νταλάρα της πράσινης υπουργού να "δοξολογεί" τα πράσινα άλογα. Πριν από αυτόν, το κράτος του Γιωργάκη, μέσω των ΜΑΤ, πέρασε το "μήνυμα" ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν έπρεπε να πλησιάσουν τον ελληνικό χώρο γύρω από την Εκκλησία με τις ελληνικές σημαίες, για να μην προκαλούν, θεωρώντας αφελώς ότι ο χώρος γύρω από αυτήν είναι δικός τους εθνικός χώρος. Στη συνέχεια έστειλε το δικό της "μήνυμα" και η Εκκλησία του Ιερώνυμου. Παρέδωσε τον λατρευτικό χώρο των χριστιανών σε άθεους και θεομπαίχτες, για να μην νομίζουν οι χριστιανοί ότι και ο χώρος μέσα στην Εκκλησία είναι αποκλειστικά δικός τους χώρος.
Γι' αυτόν τον λόγο ήταν όλοι μαζεμένοι εκεί. Όλοι όσοι βιάζονται να μας επιβάλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση των αφεντικών του Giorgo. Όλη η πράσινη διαπλοκή και η νεοταξίτικη ελίτ, που μας έβαλε στο ΔΝΤ και κονομάει από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Κοντά σ' αυτούς και η Πολιτειακή και Εκκλησιαστική εξουσία. Οι μορφές της εξουσίας, οι οποίες δεν έχουν ανάγκη τις ψήφους και ως εκ τούτου δεν τις απασχολούσε το πολιτικό κόστος της συμμετοχής τους. Ο 79ος "στοχαστής" δεν ήταν εκεί, αλλά το ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ του ήταν εκεί αύτανδρο. Δεν είχε κανέναν λόγο να εμφανιστεί εκεί ο ίδιος ο στοχαστής με αποτέλεσμα να εκνευρίσει ακόμα περισσότεροι τους ήδη θυμωμένους πολίτες και να χάσει ακόμα περισσότερες ψήφους …Άλλωστε δεν χρειαζόταν κιόλας …Τα κατάφεραν πολύ καλά ο "δανειστής" του πατέρα του και ο δήθεν Αρχιεπίσκοπος.
Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος παρέδωσε έναν λατρευτικό χώρο σε μπουζουκόβιους και θεομπαίχτες. Κατά τα άλλα ήταν γελοιωδώς χυδαίο το θέαμα που είδαμε από τα νεοταξίτικα ΜΜΕ, τα οποία "χαιρέτησαν" την πρωτοβουλία του Ιερώνυμου. Προφανώς "χάρηκε" ο Μπόμπολας, που ο ταπεινός του δούλος Ιερώνυμος έκανε χρήση των μέσων του, για να εξυπηρετήσει την κοινή τους ιδεολογία. Οι περισσότεροι από αυτούς, που παρέστησαν στο "πολιτιστικό" γεγονός, μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που παρευρίσκονταν σε έναν λατρευτικό χώρο. Δεν γνώριζαν ούτε πώς να καθίσουν ούτε πώς να συμπεριφερθούν. Σταυροπόδι έχασκε μέσα στην Εκκλησία η "ειδική" της ΝΔ σε θέματα παιδείας και θρησκείας Βόζεμπεργκ. Οι περισσότεροι θα άναβαν και τσιγάρο, αν δεν "σέβονταν" τον νέο νόμο περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους και όχι εξαιτίας του σεβασμού τους σε έναν λατρευτικό χώρο.
Ευτυχώς η εκδήλωση δεν ήταν κοντά στο Πάσχα, να παίρνουν γαρίφαλα από τον Επιτάφιο, για να τα πετάνε στον Νταλάρα. Δεν γνωρίζουμε αν ο "ιερέας" Νταλάρας έκανε και καμιά "αφιέρωση" στον φανατικά πιστό του Ιερώνυμο …Όλα δυνατά σε τέτοιες πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις …Σε εκδηλώσεις όπου παύει η δοξολογία του Θεού, για ν' "ανακοινωθεί" από τον Νταλάρα το υπερβατικό μήνυμα ότι "πάγωσε η τσιμινιέρα", που κάποτε προβλημάτισε έντονα τον άθεο Θεοδωράκη. Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε. Οι καιροί είναι "ύποπτοι" και δεν είναι η καλύτερη ώρα για τέτοιου είδους "παιχνίδια" βλασφημίας. Αλίμονο σ' αυτόν που θα βρεθεί να κάνει το λάθος πράγμα τη λάθος ώρα. Αυτό δεν πρέπει να μας διδάσκεις Ιερώνυμε, με βάση τον λόγο του Κυρίου σου; Ή μήπως ο κύριος Μπόμπολας δεν συμφωνεί με αυτήν την άποψη και ως εκ τούτου σε παρασέρνει κι εσένα;
Όταν θα βρεθείς απέναντι στον Κύριο, να πάρεις μαζί σου και τη Νταλάραινα, για να πει καμιά καλή κουβέντα για σένα …ως part time εργοδότριά σου. Πιστεύουμε ότι θα χαρεί ο Κύριος, αν σας δει μαζί. Εμείς ένα ταπεινό "Αϊ στο διάολο" μπορούμε να σας το ευχηθούμε …αλλά Εκείνος σίγουρα θα σας στείλει εκεί. 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

Ο Θάτσι, ο άνθρωπος των Αμερικανών. Τελικά τον κόσμο κυβερνά η CIA ή η ΜAFIA ή μήπως η CIA είναι η μετεξέλιξη της ΜAFIA;

από το "ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ"
Ο Χασίμ Θάτσι, του οποίου το Δημοκρατικό Κόμμα κέρδισε τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στο Κοσσυφοπέδιο, ήταν αρχηγός της Μαφίας, η οποία από το 1999 διαπραγματεύονταν ανθρώπινα όργανα, δήλωσε εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο Θάτσι, ο οποίος είναι γνωστός ως ένας από τους αρχηγούς του UCK, το 1999 οργάνωνε απαγωγές ανθρώπων (σ.σ. Σέρβων αιχμαλώτων) και τους οδηγούσε κατόπιν στην Αλβανία όπου δεν υπήρχε έλεγχος από τις αρχές και τις διεθνείς δυνάμεις του Κοσόβου. Στις καταγγελίες αυτές, αν και υπάρχουν στοιχεία, δεν έκανε τίποτε για να τις διαψεύσει, αναφέρει η έκθεση της ευρωπαϊκής έρευνας.
«Ο Θάτσι είναι επικεφαλής της οργάνωσης που στελεχώνεται από μαφιόζους και η οποία άρχισε τις δραστηριότητες της πριν από τις εγκληματικές πράξεις του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου, στη συνέχεια, τις διατήρησε ασκώντας ισχυρή επιρροή στις τοπικές αρχές», αναφέρει η έκθεση η οποία θα κατατεθεί, σήμερα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Επιπρόσθετα, η έκθεση αναφέρει ότι ο Θάτσι κατά τα τελευταία δέκα χρόνια είχε τον έλεγχο του εμπορίου ηρωίνης στο Κοσσυφοπέδιο.
Εθνικά Θέματα

Δεν τους υποδέχθηκαν "μετά βαΐων και κλάδων....."

Αλβανοί: «Δεν μας καλωσόρισαν στην Κακαβιά»…

Σε δεκάδες Αλβανούς πολίτες δεν επιτράπηκε η διέλευση από το μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, από τις πρώτες πρωινές ώρες της έναρξης της ισχύος της απόφασης για την κατάργηση των θεωρήσεων και της ελεύθερης διακίνησης των Αλβανών στο χώρο «Σένγκεν». Η άρνηση της διέλευσης στο σημείο ελέγχου της Κακαβιάς, ήταν ίδια από τις πρώτες ώρες της ημερομηνίας που ίσχυσε η ελεύθερη διέλευση μέχρι το απόγευμα χθες. Αποδείχθηκε έτσι ότι ορισμένα τμήματα της συνοριακής διοίκησης της ελληνικής αστυνομίας ‘δεν μασάνε’ για την ελεύθερη διακίνηση των Αλβανών.
Παρότι ο αριθμός των αλβανών πολιτών που προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα μέσω Κακαβιάς ήταν πολύ μικρός, η συμπεριφορά των Ελλήνων ελεγκτών δεν είχε κανένα στοιχείο καλωσορίσματος και ευρωπαϊκής εθιμοτυπίας (…). Όταν σήμανε η ώρα 00:01,(μεσάνυκτα), ότι μπήκε η 15η Δεκεμβρίου, περίπου 20 Αλβανοί πολίτες με βιομετρικά διαβατήρια ξεκίνησαν κάτω από το φως των πυροτεχνημάτων από το αλβανικό έδαφος προς το Eλληνικό.
Αλλά δεν παρέμειναν για πολύ και γύρισαν πάλι πίσω. Τα κίνητρα της επιστροφής τους ήταν διαφορετικά και ζητήθηκαν μια σειρά εγγράφων από την ελληνική αστυνομία για να μπουν στην άλλη πλευρά των συνόρων.
«Ένα από τα έγγραφα που μου ζήτησαν ήταν το βιβλιάριο υγείας, αλλά άκουσα ότι οι Έλληνες ελεγκτές εκτός από τα διαβατήρια ζητούσαν και όνομα του προσώπου που προέβλεπαν να φιλοξενηθούνε, τις ημέρες διαμονής στην Ελλάδα και τα εισιτήρια επιστροφής του ταξιδιού».
Εκείνο που προσέλκυσε περισσότερο την προσοχή ήταν όταν ακόμη παρουσίαζε ο Αλβανός, τα έγγραφα που ζητούσε η Ελληνική αστυνομία, η συμπεριφορά τους δεν θύμισε τίποτε από την ευρωπαϊκή συμπεριφορά και φροντίδα», είπε ένας από τους πρώτους πολίτες που πήγε στα Ελληνικά σύνορα.
Οι Αλβανοί αστυνομικοί και οι συνοριοφύλακες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την ελληνική πλευρά, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε από τους ομολόγους τους, οι οποίοι συνέχιζαν να επιμένουν στα αιτήματά τους για τα συμπληρωματικά έγγραφα διαμονής, τα οποία έπρεπε να έχουν τη σφραγίδα της τοπικής ελληνικής αστυνομίας στον τόπο προορισμού τους. Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία, από τις 00:00 της 15ης Δεκεμβρίου μέχρι τις 0800 χθες το πρωί μόνο τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι κατάφεραν να περάσουν το «τείχος» των συνόρων, ενώ περίπου 30 Αλβανοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.
Εθνικά Θέματα

Η ανάρτηση αφορά τους γελοίους κυβερνήτες της πλάκας Γιωργάκη και Σημίτη που εγώ προσωπικά θεωρώ υπεύθυνους για το αδιέξοδο που βρίσκεται η χώρα μου αλλά κι εγώ ατομικά.

Ελληνική Κρίση – Goldman Sachs και Deutsche Bank

Posted by ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ στο 16/12/2010
Το κέιμενο που ακολουθεί είνα ένα απο τα σχόλια που υπάρχουν σε σημερινή ανάρτηση του Antinews, το βρήκαμε ενδιαφέρον και σας το παραθέτουμε αυτούσιο.
****************************************************************************************************
η Dimi είπε:

EIMAΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ TΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;
Τι Σημαίνει Αυτό;
Πως μπορεί να είναι αυτό δυνατόν;
Mήπως υπερβάλλουμε;
Mήπως υποφέρουμε από σενάρια συνωμοσιολογίας;
Yπάρχει μήπως ένας απλός τρόπος
Ν’αποδείξουμε ότι δεν είμαστε;
Nαι!
Oλα άρχισαν την εποχή του Ναπολέοντα.. Κι ακόμα νωρίτερα..
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΡΩΜΗ
Τα πάντα είχαν κι έχουν να κάνουν με την ΙΣΧΥ!
Οι πρώτες Τράπεζες που δημιουργήθηκαν, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν
τις απώλειες, τις οποίες οι χώρες τους είχαν υποστεί από τους πολέμους.
Ναι! Ετσι προέκυψαν και οι Rothschilds, οι οποίοι κυβερνούν την Αγγλία, σήμερα. Αυτό συνέβη πριν πολλά χρόνια, την εποχή του Ναπολέοντα. Κι αυτό, συνεχίζεται, μέχρι σήμερα.
Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
Πόλεμοι .. Πόλεμοι .. Πόλεμοι ..
Πόλεμοι, γιά τη δημιουργία Χρήματος!
Πόλεμοι, γιά την απόκτηση του Χρήματος!
Πόλεμοι Απο-Πληθυσμού, ως λύση του Υπερ-Πληθυσμού
Πόλεμοι γιά Δουλικούς Οικονομικούς Εγκλωβισμούς
ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ!
Εκεί λοιπόν, όπου οι πόλεμοι Δεν είναι αμιγώς κερδοφόροι, γίνεται στροφή, στις παλαιές και δοκιμασμένες μεθόδους, δηλαδή στους,
ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΧΡΕΩΝ!!
ΤΕΡΑΣΤΙA ΧΡΕH, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!
Τα Πράγματα Είναι Απλά.
Δεν πρόκειται γιά κάποιο περίπλοκο Σύστημα.
Ας εξηγήσουμε λοιπόν, με απλά λόγια, τι ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα.
Το κρίσιμο «Εργαλείο» στο παιγνίδι κατά της Ελλάδας, είναι ένα πολύ πρόσφατο Οικονομικό Προϊόν. Είναι το νέο, μικρό, παιγνίδι τους και ονομάζεται CDS (Credit Default Swaps).
Δηλαδή, πρόκειται γιά συμφωνηθέντα «Ασφάλιστρα Κινδύνου», σε περίπτωση ΜΗ αποπληρωμής του Χρέους, λόγω χρεοκοπίας της Χώρας-Δανειολήπτη (Ελλάδα).
Δηλαδή, η ΤΡΑΠΕΖΑ (Goldman Sachs), με την αγορά Eλληνικών Ομολόγων (Greek State Bonds) ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ το ποσό που έδωσε στην ΑΛΛΗ Τράπεζα (Deutche Bank), η οποία είναι υποχρεωμένη να της δώσει αυτή τα χρήματα της, σε περίπτωση χρεωκοπίας του Κράτους-Δανειολήπτη (Ελλάδα). Οταν δηλαδή, το Κράτος αυτό, αδυνατεί είτε την εμπρόθεσμη εξόφληση των Ομολόγων του όταν αυτά λήξουν να έχει κάνει, είτε στο ενδιάμεσο, τους Τόκους να έχει πληρώσει.
Εξυπακούεται, βεβαίως, όσο πιό επισφαλής η οικονομική κατάσταση μιάς Χώρας, τόσο υψηλότερα τα απαιτούμενα από τη ΤΡΑΠΕΖΑ «Ασφάλιστρα Κινδύνου», γιά τη διασφάλιση του Χρέους..
Σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι μόνο Τρεις Τράπεζες Γίγαντες: οι Γερμανικές Deutche Bank και Gοldman Sachs καθώς και η Αμερικανική J.P. Morgan/CHASE (David Rochefeller!!), είναι αυτές, οι οποίες ελέγχουν το 75%! της Παγκόσμιας Αγοράς των CDS.
TI ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Στα μέσα Ιανουαρίου 2010, και 10 ημέρες ΠΡΙΝ η Ελλάδα βρει Αγοραστές γιά το 5ετές Κρατικό Ομόλογό της, η Deutche Bank, εκδίδει Εκθεση-Φωτιά, με την οποία Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας.
ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕΤΑ:
To Tμήμα CDS της Γερμανικής Deutche Bank, κινητοποιείται! Και απαιτεί υψηλότερα «Ασφάλιστρα Κινδύνου» γιά το Ελληνικό Χρέος, εφόσον, λέει, η Ελληνική Οικονομία ευρίσκεται σε κατάσταση Υψηλού Κινδύνου, σύμφωνα με Μελέτες, τις οποίες συνέταξε η ίδια η Τράπεζα, δηλαδή, η.. Γερμανική Deutche Bank.
Τα Διεθνή ΜΜΕ, ως «παπαγαλάκια» των κερδοσκόπων κραυγάζουν ότι η Ελληνική Οικονομία, καταρρέει. Με το απληροφόρητο κοινό να τρομοκρατείται. Kαι με τους «Γνώστες Ειδικούς», να έχουν πάρει το μήνυμα ότι, Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, οδεύει ολοταχώς και κατ’ευθείαν προς το «Οικονομικό Γδάρσιμο» (Economic Chafing)…
Και τότε, η ίδια Γερμανική Deutche Bank, μαζί με τη Γερμανική Goldman Sachs, αναλαμβάνουν τη ΠΩΛΗΣΗ των Ελληνικών Ομολόγων! Προωθόντας τα, σε «Επίδοξους Αγοραστές» (Prospective Buyers)! Δηλαδή, στους ίδιους καλλιεργητές του κλίματος πανικού και απαξίας της Ελληνικής Οικονομίας, ώστε να διευκολυνθούν, οι κερδοσκοπικές τους επιθέσεις κατά της Ελλάδας!..
ΟΜΩΣ, ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
ΕΔΩ, ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!
Η Ελληνική κυβέρνηση όπως και άλλες κυβερνήσεις, εξ αντικειμένου πλέον, υποχρεούνται να προστρέξουν στις Τράπεζες αυτές. Οι οποίες Τράπεζες, ελέγχουν την αγορά των CDS και οι οποίες, υπονομεύουν την Ελλάδα. Ενώ, ταυτόχρονα, εισπράττουν παχυλές προμήθειες από τα χρυσοφόρα Ελληνικά Ομόλογα!!!
Τα οποία Ελληνικά Ομόλογα, οι πελάτες των Τραπεζών αυτών, αγοράζουν σαν τρελλοί με 6.2% επιτόκιο, πιστεύοντας στη πολύ καλά στημένη παραμυθία, περί επαπειλούμενης «Ελληνικής Χρεωκοπίας»..
Τώρα στήνουν το νέο σκηνικό, γιά το νέο γύρο του δανείου ΔΝΤ, και τα νέα πλούσια «Βραβεία τους», τα οποία αυτό συνεπάγεται, βεβαίως..
~ΕuropeanHeart2010: Greek Crisis – Goldman Sachs και Deutsche Bank

«CDS: A swap designed to transfer the credit exposure of fixed income products between parties.
The Βuyer of a credit swap receives credit protection, whereas the Seller of the Swap Guarantees the credit worthiness of the product.
BY DOING THIS, THE RISK OF DEFAULT IS TRANSFERRED FROM THE HOLDER OF THE FIXED INCOME SECURITY TO THE SELLER OF THE SWAP! ~Investopedia

ΔΕΝ Ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι:
O Mineiko-Chant Bilderberg, έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα
O Mineiko-Chant Bilderberg, είναι ο πρωθυπουργός των:
[1+1+1 (επιμήκυνση) + 22 (σουλτάνος)] = 25 Μνημoσύνων της Ελληνικής
Κυριαρχίας και Τσέπης. Σε μόλις 14 μήνες και 12 ημέρες, μέχρι σήμερα.
Ο Μineiko-Chant-Bilderberg, είναι ο προοδευτικός της «Κατ’Οίκον Xαύνας».
Ο Μineiko-Chant-Bilderberg, ειναι ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ Απατρις, Μισέλληνας,
και ελέω Mineiko δυνάστης αυτόκλητος μεγαλοτσιφλικάς, o οποιός εκχωρεί
Ελληνικό Ουρανό, Γη και Θάλασσα κι απεμπολεί Κυρίαρχα Εθνικά Δικαιώματα, γιά να κοιμάται ήσυχος, λέει.
ΔΕΝ Ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι ο πρόδρομός του:
Ο κ. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις Η.Π.Α. για τα Ιμια!»
Ο «εκσυγχρονιστής» και κατάρα της δήθεν ισχυρής Ελλάδας.
Ο πρωθυπουργός του ΑΓΟΥΣ του Χρηματιστηρίου και «Χ.Α. η Μητέρα Ολων των Σκανδάλων» (1999-2000).
Ο λογιστής και διαφημιστής κι εγγυτής του Χρηματιστηρίου και της αλγεινής ιδέας περί συστάσεως «Υπουργείου του Χρηματιστηρίου».
Ο ηθικός αυτουργός αυτοκτονιών και διάλυσης οικογενειών, λόγω της Χρηματιστηριακής ΦΟΥΣΚΑΣ.
Ο πρωθυπουργός του Colpo Grosso δημιουργικής λογιστικής και εισόδου της χωρίς εχέγγυα Ελλάδας, στην ΟΝΕ.
Ο κ. Ααρών Μορδεχάϊ-Αβούρης-Σημίτης, ο βασικός παράγοντας μαζί με τον
κ. Λουκά Παπαδήμο, πρώην Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος και πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Federal Reserve Bank of Boston, στη διαμεσολάβηση της συμφωνίας με Goldman Sachs, γιά τα Credit Default Swaps (CDS).
Με τα οποία CDS, η μεν Goldman Sachs Θησαύρισε. Η δε, 5000χρονη Πατρίδα της Ευρώπης Ελλάδα, έγινε η επαίτης, η διεθνής χλεύη, το μαύρο πρόβατο, ΚΑΙ, πύλη της οικονομικής χούντας ΔΝΤ, ΚΑΙ, πύλη ανεξέλεγκτης εισόδου ΛΑΘΡΟ-αλλοδαπών-αλλοθρήσκων της Ε.Ε. ΚΑΙ, απείρων άλλων, πρωτόγνωρων αλγεινών.
Ο κ. «πρέπει να ικανοποιήσουμε ικανοποιητικά. Το ΠΑΣΟΚ είναι δώ, δυνωμένο, ενατό».

Η φωτιά και το τσεκούρι γιά τους προσκυνημένους, όπως προέτρεπε ο Ελευθερωτής του Γένους Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δεν φαίνεται να είναι αρκετά, γιά να ξεπλυθει το ΑΓΟΣ!!! που προκάλεσαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι κι ατιμώρητοι να προκαλούν στην Ελλάδα, οι Εθνοκτόνοι αχυράνθρωποι, νεοταξίτες φασίστες νεοναζί μαφιοκράτες του πρασινο-σοβιέτ.

Οπτικοακουστική κάλυψη της Συγκέντρωσης της 12/12/2010 κατά της Κάρτας Πολίτη

Οπτικοακουστική κάλυψη της Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας κατά Κάρτας Πολίτη 12.12.2010


http://elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2010/12/1157.pdf



Περαιτέρω ενημέρωση στο
http://gerontasnektarios.blogspot.com/2010/12/blog-post_8504.html


 
Περαιτέρω ενημέρωση στα http://anavaseis.blogspot.com 
http://orthodox-watch.blogspot.com
Συλλογή υπογραφών στο http://orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php
Την Κυριακή 12/12/2010 (Ν.Η) πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην κάρτα του πολίτη και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που διοργανώσανε Έλληνες Youtubers  http://youtube.com/user/HelenicYoutubization helenicyoutubers@yahoo.gr
http://youtube.com/user/megasfilippos

Γνωμοδότηση του Δικηγόρου Παρ' Αρείω Πάγω κ. Χρήστου Παπασωτηρίου επί του τιθέμενου σε δημόσια διαβούλευση ζητήματος της νέας ταυτότητας (κάρτας πολίτη) http://opengov.gr/ypes/?c=18271

ΠΡΟΣΟΧΗ
στην υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 3674/25.11.2010 απόφαση Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη Οδικού Χάρτη για την εισαγωγή της Κάρτας Πολίτη» σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 4/2002 «Εκτέλεση ενεργειών τεχνικής βοήθειας - στήριξης και διαχείριση των αντίστοιχων πόρων» (ΦΕΚ 3/Α/14-1-2002) του Ειδικού Γραμματέα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με εκτελεστικό φορέα την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διοικητικής Μεταρρύθμισης 
http://www.epdm.gr στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypes/ada/4%CE%990%CE%A1%CE%9A-0%CE%9A

Διαβάστε τι προηγήθηκε στα  http://syntagmagr.blogspot.com/2010/11/oxi.html  & http://syntagmagr.blogspot.com/2010/11/blog-post.html


από τον κ.  Ιωάννη Ανδριόπουλο