Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οι κομμουνιστές πάντα και παντού ίδιοι. Προδότες της Πατρίδας και του Έλληνα.


 Πως το ΑΚΕΛ καταπρόδωσε τον αγώνα της ΕΟΚΑ. 


Μαρτυρία του αγωνιστή Χρήστου Μιτσίδη στην «Ελληνική Αντίσταση»

Απελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ και  στάση του ΑΚΕΛ

Η Κύπρος είναι Ελληνική, είναι η εσχατιά του νότου του Ελληνισμού. Η Κύπρος είναι το τρίτο στρατηγικό σημείο επί της γης και είναι γι’ αυτόν τον λόγο που οι εκάστοτε ισχυροί την έθεταν υπό τον έλεγχο τους κατακτώντας την. Ως γνωστόν οι τελευταίοι κατακτητές της ήσαν οι δόλιοι Άγγλοι, οι οποίοι κατόπιν του σκληρού και πανένδοξου επικού εκείνου ένοπλου αγώνα της θρυλικής ΕΟΚΑ, υποχρεώθηκαν και έδωσαν ελευθερία στο νησί, έστω και με την κολοβωμένη ανεξαρτησία. Λέγω κολοβωμένη ανεξαρτησία διότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ που άρχισε την 1ην Απριλίου 1955 έναν και μοναδικό στόχο και σκοπό είχε, την ΕΝΩΣΗ μας με την μητέρα Ελλάδα. Για ΕΝΩΣΗ πολέμησε η ΕΟΚΑ, και στην ΕΝΩΣΗ ορκισθήκαμε εμείς οι μαχητές.
Η ΕΟΚΑ παρόλο ότι αποτελείτο από μία χούφτα ανεκπαίδευτων, κυρίως νεαρών, μαχητών, και παρόλο ότι διέθετε μικρό

Ένας λαός, δύο κράτη ίδιοι δυνάστες. Απαιτούμε σεισάχθεια τώρα!!!!!

Η κυβέρνηση Χριστόφια προσπαθεί να παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από τη μαγγανεία των αριθμών. Η αλήθεια όμως δεν αποκρύβεται . Τριάντα και πλέον χιλιάδες άνεργοι βρίσκονται στους δρόμους την ίδια ώρα που ο αγροτικός κόσμος , εγκαταλελειμμένος από το κράτος , δέχεται την ληστρική επίθεση των τραπεζών που απειλούν να αρπάξουν σε τιμή ευκαιρίας τα χωράφια τους.
Το πρόβλημα επιδεινώνεται με την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών που αρπάζουν το ψωμί των ντόπιων εργατών.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα θεωρεί πως όσοι παρέχουν εργασία σε λαθρομετανάστες ή ενοικιάζουν καταλύματα σε αυτούς, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα ως εχθροί του λαού. Οι περιουσίες τους να δημευθούν με ταχείες διαδικασίες και να δοθούν σε φτωχούς και πολύτεκνους ενώ οι ίδιοι να καταδικαστούν σε ισόβια εξορία.
Να προστατευθούν επίσης οι αγρότες από τη ληστρική έφοδο των τραπεζών στη οποία συμμετέχει και η εκκλησία ως στρατηγικός τοκογλύφος. Εμείς οι εθνικοδημοκράτες απαιτούμε την απαλοιφή των αγροτικών χρεών (σεισάχθεια). Η γη ως μέσον παραγωγής πρέπει να παραμείνει στα χέρια των αγροτών και να μη μετατραπεί από τις τράπεζες σε οικόπεδα που θα πωληθούν σε ξένους .
Λαική αντίσταση στους τραπεζίτες .

Κάτω τα χέρια από τη γη των αγροτών. Λαική αντίσταση στη μεγαλοαστική τάξη που κερδίζει από τη παράνομη εργασία εις βάρος του λαού μας.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Μακάρι «Μακαριώτατε»... για το καλό της Εκκλησίας και της Ελλάδος. Όμως μαζί με τον Σεττάκη (Ιωαννίνων) έπρεπε να απομακρύνετε και τον άλλο !!!!


ΣΕ ΡΗΞΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!
«Δεν θα ανεχθεί εκβιασμούς και παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη του», λένε στενοί συνεργάτες του
Μήνυμα και για τους υπόλοιπους η κομψή «έξοδος» του Ιωαννίνων και η απομάκρυνση από την ΕΚΥΟ του Α. Ζαμπέλη 

Να γυρίσει σελίδα και να απαλλαγεί οριστικά από τα «βαρίδια» του παρελθόντος επιχειρεί τελευταία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Οι παιδικές αρρώστιες των τριών πρώτων χρόνων πέρασαν. Τώρα πάμε να κάνουμε πράξη το όραμα του Ιερώνυμου με σοβαρά και μεγάλα έργα», λένε οι συνεργάτες του. Βλέπουν έναν Αρχιεπίσκοπο

Το επίδομα αγαμίας και οι καλόγεροι των ΕΛ.ΠΕ. Καλό το παραμύθι, αλλά έχει δράκο που καθιστά απαγορευτικό το ευτυχισμένο τέλος.


04/04/2011
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ο (μπολσεβικικός) θρύλος θέλει τον Λένιν να ταξιδεύει πάντα στην πρώτη θέση του τρένου και να απαντά στις αιτιάσεις περί της «μπουρζουάδικης» επιλογής του με την περίφημη φράση, «μα εμείς αγωνιζόμαστε για να ταξιδεύουν όλοι στην πρώτη θέση».

Προφανώς αυτό είχαν υπ’ όψη τους οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ ΕΛ.ΠΕ όταν αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση κατά των δημοσιογράφων που άσκησαν αυτές τις μέρες κριτική στις υπερβολικές αμοιβές και στα παράλογα προνόμιά τους.

Αποκαλούν τους δημοσιογράφους «μισθοφόρους του συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στην σημερινή κρίση» και υποστηρίζουν πως και οι ίδιοι (οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι) δεν θα ήθελαν να δουν τις αμοιβές τους να εξομοιώνονται με αυτές των «απλών» (δηλαδή μη προβεβλημένων) συναδέλφων τους.

Καταλήγουν λέγοντας πως «σε μια ευνομούμενη κοινωνία με αρχές και αξίες», το ζητούμενο δεν είναι «η εφαρμογή του δόγματος του Χότζα, αλλά η κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και συλλογικότητα στον κόσμο της μισθωτής εργασίας που οδηγεί στην πρόοδο των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Επομένως, σύμφωνα με την ΠΑΣΚΕ ΕΛ.ΠΕ (που προτιμά το δόγμα του Λένιν από το δόγμα του Χότζα) έχει έλθει η ώρα να

Αν αληθεύει, είμαστε για κλάματα. Παρ' όλη την δημοσίευση, δεν πιστεύω ότι οι Αλβανοί θα είχαν ποτέ το θάρρος να προχωρήσουν στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα γιατί, αν αληθεύει....αλοίμονό τους!!!!



Σκηνικό Ιμίων από Αλβανούς δημοσιογράφους. Έστησαν αλβανικές σημαίες στο νομό Θεσπρωτίας!


Σκηνικό αλβανικών Ιμίων προσπαθούν να δημιουργήσουν Αλβανοί δημοσιογράφοι αμφισβητώντας της Ελληνικότητα περιοχών στο νομό Θεσπρωτίας. 
Η προκλητική κίνηση του τούρκου δημοσιογράφου να κατεβάσει την Ελληνική σημαία από τα Ίμια για να ανεμίζει η τουρκική έγινε παράδειγμα προς μίμηση στους Αλβανούς δημοσιογράφους που ονόμασαν το Μαργαρίτη Θεσπρωτίας «σκλαβωμένο» έδαφος. Είναι η δεύτερη φορά που δημοσιογράφοι ξένων χωρών αμφισβητούν ξένο έδαφος περιουσία της Ελλάδας και θέτουν «γκρίζες» ζώνες.

«Μετά από 40 λεπτά παίρνοντας το δρόμο για την Αλβανία αφήσαμε πίσω μας ότι πιο άσχημο από ένα τεράστιο έγκλημα το οποίο απαιτεί δικαιοσύνη» ήταν το συμπέρασμα της απεσταλμένης του αλβανικού καναλιού “Top Channel” που βρέθηκε στη Θεσπρωτία (αλβανικό τόπο είπαν εκείνοι) με σκοπό να θέσουν ανοιχτά τις αλβανικές διεκδικήσεις στην Ελληνική Ήπειρο. 

Το όλο ζήτημα βέβαια πέρασε στα «ψιλά» όσον αφορά τα δικά μας ΜΜΕ και πολύ φοβάμαι πως έπεται συνέχεια…
Απόσπασμα δημοσιεύματος της εφημερίδας PRESS TIME (02.04.2011)