Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Οι σιωνιστές της Θεσσαλονίκης....Η αδιαμφισβητητη αναμειξη των Εβραιων ιδρυτων του ΚΚΕ Αβρααμ Μπεναρογια και Κουν Βεντουρα, οι οποιοι μαλιστα ως βουλευτες του ΚΚΕ, εθεσαν θεμα ανεξαρτητοποιοησεως της Μακεδονιας το 1927 μεσα στην Ελληνικη Βουλη, στην τρισαθλια αποπειρα διασπασεως της Μεκεδονικης γης απο τον Ελληνικο κορμο, φωτιζει αρκετα το παρασκηνιο .


Οι Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης 



Εργατική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκι 1919

“Οι Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης – Εβραίοι, Ρωμιοχριστιανοί, Χριστιανοκομμουνιστές”. Μια αναλυση του Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου, Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού, Υφηγητού Πολυτεχνείου Άαχεν Γερμανίας και του Δημήτρη Ν. Αδαμόπουλου, Frankfurt/M.
 Η Ιδεα για την παρουσα αναλυση γεννηθηκε διαβαζοντας στην Ιστοσελιδα Αρχιδαμος του διαδικτυου (http://apneagr.blogspot.com/2011/03/10.html#ixzz1 τηs 07.03.2011) (1), τα σχετικα για την αποκαλυψη της εφημεριδας «Το Παρον της Κυριακης», οτι η Ισραηλιτικη Κοινοτητα της Θεσσαλονικης εχει καταθεσει αγωγη στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιο για εκταση 7.349,37 τ.μ. για ενα ζητημα που ξεκινα απο το μακρινο 1928 και οτι η σημερινη κυβερνηση των «Πρασινων Βοδιων» μεσω του υπουργειου Οικονομικων, αναγνωριζει τις απαιτησεις της ισραηλιτικης πλευρας και ειναι προθυμη να καταβαλλη ως αποζημιωση, το ποσο των 9.943.697 ευρω, με δυο εντοκα ομολογα του Δημοσιου. 
Σημειωνεται οτι η εβρα’ι’κη πλευρα διεκδικει αλλα τεσσερα ακινητα. Στο φορολογικο νομοσχεδιο, το ασχετο και αχρηστο Υπουργειο
Οικονομικων αναφερει χαρακτηριστικα στην παραγραφο VI του αρθρου
45, στην σελιδα 64, τα εξης (1) : 
      «Ενοψει των ανωτερω ενδεικνυται η οριστικη επιλυση της διαφορας,
       η οποια περαν της αβεβαιοτητας ως προς την τελικη εκβαση της, δεν
       εχει αποκλειστικως νομικη διασταση, αλλα συνδεεται και με τα
       ανθρωπιστικα ιδεωδη, διοτι εντασσεται στο πλαισιο της ευρυτερης
       αποκαταστασης των συνεπειων του ολοκαυτωματος, ενοψει του
       γεγονοτος οτι συναπτεται με την προκληθεισα κατα τροπο βεβηλο
       καταστροφη, κατα διαταγη των αρχων κατοχης, σχεδον του συνολου
       της Ισραηλιτικης Κοινοτητας της Θεσσαλονικης και της συνδεδεμενης
       με το νεκροταφειο μακραιωνης ιστορικης της μνημης………»           
Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα τους.
Ποια ειναι η προελευση της Ισραηλιτικης Κοινοτητας της Θεσσαλονικης και ποιες ειναι οι μεχρι σημερα δραστηριοτητες της;
Το 1492 μ.Χ. περιπου 200.000 Εβραιοι εκδιωχθηκαν απο την Ισπανια και

Η Σοφία σας το λέει ευγενικά. Εγώ θα σας το πω με δικά μου λόγια. Άει στον διάολο αλήτες, κηφήνες, άχρηστοι, αγράμματοι πολιτικά, προδότες, αργόμισθοι, αντιπαραγωγικοί, κομπλεξικοί, κλέφτες, λωποδύτες. Και φυλαχθείτε από εμένα τον απλό λαουτζίκο από τώρα και στο εξής. Και αν νομίζετε ότι το ΝΑΤΟ θα επέμβει για να σώσει το τομάρι σας, επειδή κάτι υποκείμενα του είδους σας προκάλεσαν σχετική διάταξη, είσθε γελασμένοι.

Να αποκηρύξουν μετά βδελυγμίας τον εαυτό τους και τον μισθό τους!
06/04/2011

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το συμπέρασμα που εξάγεται από τις τοποθετήσεις των πολιτικών του συνόλου του πολιτικού φάσματος, από τις άλλοτε ευρηματικές και άλλοτε δραματικές ανακοινώσεις των κομμάτων, από τις «πνευματώδεις» ατάκες που ακούγονται εντός και εκτός κοινοβουλίου, από τα όσα λέγονται σε διάφορες εκπομπές, είναι ότι δεν πρόκειται να καταλάβουν τι συμβαίνει αν δεν ανασταλεί πλήρως η καταβολή των μισθών τους.

Ανήκω σ’ εκείνους που πίστευαν πάντα ότι οι πολιτικοί που αξίζουν πρέπει να πληρώνονται πολύ καλά. Η καταστροφή που ζούμε σήμερα, όμως, καταδεικνύει ότι όχι μόνο έχουν πάει χαμένοι τόσοι μισθοί επί τόσες δεκαετίες, αλλά και ότι οι μισθοί (και οι μίζες, και οι μίζες) κατέληξαν σε ανθρώπους που προκάλεσαν βλάβη στη χώρα.

Και το χειρότερο: ΔΕΝ καταλαβαίνουν τι σημαίνει να βλέπει ένας συνταξιούχος μια σύνταξη των 800 ευρώ να μετατρέπεται σε ψίχουλα της τάξης των 500 ευρώ. Είναι όλοι τους στη λογική του «τι να κάνουμε, το ξέρουμε οι άνθρωποι περνούν δύσκολα, αλλά χρειάζονται οι θυσίες, είχαμε φθάσει στο χείλος της χρεοκοπίας». Έτσι απλά!

Συγγνώμη, αλλά γι’ αυτή την καταστροφή ευθύνεται κανείς; Προτίθεται να πληρώσει κανείς; Πολιτικά, αλλά και οικονομικά. Οι βουλευτικοί μισθοί δίδονται με αντάλλαγμα κάποια εργασία. Αυτή τη στιγμή, τι εργασία προσφέρεται όμως; Εδώ καθημερινά διαπιστώνεται πως δεν είχαν διαβάσει ούτε τους όρους του μνημονίου που ψήφισαν.

Με αποτέλεσμα να διαφωνούν με τον εαυτό τους! Χθες είχαμε πάλι τα ίδια στον κοινοβουλευτικό τομέα οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – γιατί παίρνουμε μέτρα, γιατί δίνουμε λεφτά στις τράπεζες. Ενώ όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στο μνημόνιο. Το οποίο ψήφισαν!

Έχουμε και τις δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, όπου κάθε φορά λένε κάτι το άστοχο, μετά προσπαθούν να τα μπαλώσουν – αλλά ως γνωστόν η διόρθωση είναι χειροτέρα του λάθους.

Έχουμε και τους απολύτως σιωπηλούς, που απλώς ζεσταίνουν τα έδρανα της Βουλής και των οποίων την ύπαρξη αγνοεί το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων.

Έχουμε και αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ένα λεκτικό ατόπημα του αντιπάλου για να το κάνουν σημαία και να απασχολούν την κοινή γνώμη με ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Έχουμε και αυτούς που ζητούν… καταδίκες. Ο δήμαρχος Καμίνης θέλει να καταδικάσει ο πρώην δήμαρχος Κακλαμάνης την κατάληψη από τους συμβασιούχους. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θέλει να καταδικάσει ο κ. Σαμαράς την τελευταία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Άλλοι ζητούν από τον Τσίπρα να καταδικάσει τις εκδηλώσεις των πολιτών κατά πολιτικών.

Ναι, αλλά όταν πιέζεις κάποιον να προχωρήσει σε μια καταδίκη, το ζητάς για να κάνεις αποσπασματική χρήση. Και, δεν κατάλαβα! Γιατί κάποιος να καταδικάσει κάτι επειδή του το λέει ο άλλος; Μοιράζει κανείς πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και δεν το ξέραμε; Απαιτεί κανείς δηλώσεις μετανοίας; Επιδιώκει κανείς ανανήψεις μετεμφυλιακού τύπου;

Αν ψάχνουν για ανανήψαντες, να τους θυμίσω πως πρέπει πρώτα να εντάξουν τους εαυτούς τους στο πάνθεον των δηλωσιών του 21ου αιώνα.

Έχω έτοιμη την δήλωση (από παλιά, αν και με μικρή τροποποίηση): «Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τον εαυτό μου και τον μισθό μου»! 

Απλά διαβάστε το, εκτός και αν είστε "μοντέρνοι γονείς". Για τους "μαθητές "(;) ή τους "διδάσκοντες"(;) ..... ο «μπαινάκης και ο βγαινάκης». Για την υπουργό Παιδείας(;) άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αυτή νομίζει ότι κόβει ένσημα στη διεθνή και διεθνιστική "λεσχούλα" της.........

Η μάντρα που λέγεται σχολείο

Γράφει η
Καίτη Βασιλάκου
 Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση κατέληξα κάποτε στο συμπέρασμα ότι το σχολείο χρησιμεύει για δύο κυρίως πράγματα:
α) Για να μαντρώνονται τα παιδιά μερικές ώρες σε ένα χώρο, ώστε να μπορούν οι γονείς τους να ασχοληθούν και με τις άλλες υποθέσεις τους.
β) Για να μάθουν τα παιδιά ανάγνωση και γραφή.
 Πέραν αυτών των δύο στόχων το σχολείο υπό προϋποθέσεις μπορεί να περάσει στους μαθητές του και κάποιες περισσότερες γνώσεις, αλλά αυτό εξαρτάται:
α) από την καλή διάθεση των διδασκόντων
β) από την καλή διάθεση των ίδιων των μαθητών.

Στην ευτυχή περίπτωση που η καλή διάθεση διδασκόντων και διδασκομένων συμπέσουν, έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, δηλαδή μαθητές που

Ριζική «Αναθέσμιση» και «Αντιομοσπονδιακός Αγώνας». Αν ο λαός δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει τη βούληση του , να ελέγξει την υπεραξία της εθνικής εργασίας και το σύστημα παραγωγής των νόμων και των πολιτικών κατευθύνσεων τότε είναι αδιανόητη η εθνική κυριαρχία και ελευθερία



Η εθνικοκοινωνική επανάσταση είναι στην πράξη μια ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΘΈΣΜΙΣΗ της κοινωνίας.

Ο κεντρικός σκοπός αυτής της αναθέσμισης είναι να καταργήσουμε την εξουσία των ολίγων που συνθέτουν την πλουτοκρατία-κομματοκρατία-φαυλοκρατία και να αποδώσουμε στον εθνικά προσδιορισμένο λαό την δύναμη και την κυριαρχία. Αυτός είναι ο γνώμονας που πρέπει να κατευθύνει τη δράση μας σε σχέση πάντοτε με τις συγκεκριμένες συνθήκες που ζούμε .

Το σκεπτικό , που αποτελεί δομικό στοιχείο της ιδεολογίας της εθνικοδημοκρατίας, είναι πως για να έχουμε εθνική ελευθερία και κυριαρχία είναι απαραίτητο να έχουμε πρωτίστως ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ. Αν η κοινωνία μας βρίσκεται στα χέρια και τις ορέξεις των ολίγων πλουτοκρατών, αν ο λαός δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει τη βούληση του , να ελέγξει την υπεραξία της εθνικής εργασίας και το σύστημα παραγωγής των νόμων και των πολιτικών κατευθύνσεων τότε είναι αδιανόητη η εθνική κυριαρχία και ελευθερία. Τη θέση της εθνικής κυριαρχίας καταλαμβάνει η ξενοκρατία την οποία υπηρετούν πιστά η ντόπια πλουτοκρατία και οι πολιτικοί εγκάθετοι του τυραννικού αυτού συστήματος.

Η Εθνική κυριαρχία με λίγα λόγια στηρίζεται στην οικονομική και πολιτική κυριαρχία του λαού.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση της Κύπρου η ξενοκρατία είναι ηλίου φαεινότερη . Ξεκίνησε με το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο προσυπέγραψε η εθναρχεύουσα εκκλησία ως ο αποδέκτης της συνέχισης της αγγλοκρατίας και των ανθελληνικών σχεδίων της μέσω του κατακτητικού συντάγματος .

Συνεπώς για να προχωρήσουμε στη ριζική και καθολική αναθέσμιση είναι ανάγκη να αρχίσουμε από την αποτίναξη του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης . Να διεκδικήσουμε το θεμελιώδες δικαίωμα του λαού να θεσμίζει και ανανεώνει το σύνταγμα του.

Το άλλο που επείγει να κάνουμε, είναι να ανακόψουμε την πολυμέτωπη προσπάθεια της ξενοκρατίας και των ντόπιων τοποτηρητών της να προχωρήσουν σε μια μετάβαση από το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα το οποίο ονομάζουν διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Το αίτημα της θέσμισης του ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανυποχώρητη εναντίωση στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Στη συνέχεια οι θεσμικές αλλαγές που απαιτούνται για να προκόψει αυτή η κοινωνία είναι πάρα πολλές . Όμως προϋπόθεση όλων των αλλαγών είναι να καταστεί ο λαός δρόν πολιτικό και ιστορικό υποκείμενο, να περάσει από την κατάσταση της υποτέλειας και του ραγιαδισμού στην κατάσταση του πολίτη.

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα δεν επιχειρεί την χειραγώγηση του λαού ούτε την υφαρπαγή της λαϊκής εξουσίας αλλά ως κόμμα εθνικό και κοινωνικό μάχεται να αποδώσει στο λαό την κυριαρχία που δικαιούται , την κυριαρχία που του άρπαξαν οι κρατούντες . Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά μας με την κομματοκρατία, που έργο της είναι να περιορίζει στο ελάχιστο, να αρπάζει τη λαϊκή βούληση μέσω ψευτοδημοκρατικών διαδικασιών και να την παραχωρεί σε κομματικούς μηχανισμούς και τέλος σε μερικούς εγκάθετους φελλούς της πλουτοκρατίας και ξενοκρατίας.

Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος Κύπρου

Συνοπτική εξιστόριση της «Μάχης των Οχυρών»


Μάχη των Οχυρών Ρούπελ - Αρχεία Ιωάννη Κεχαγιά Γούναρη

6η Απριλίου 1941 - Η μάχη των Οχυρών 1/2

blackblogofcommunism | Απριλίου 6, 2011 at 12:35 | Ετικέτες: 19416 Απριλίου 1941
  

ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΤΕΝΩΠΟΥ ΡΟΥΠΕΛ

1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Α. Η Βουλγαρία την 1η Μαρτίου 1941, προσεχώρησεν εις τον Άξονα ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΙΤΑΛΙΑΣ και επέτρεψεν την κάθοδον των Γερμανών εντός του εδάφους της, έναντι του ανταλλάγματος της Ελληνικής περιοχής από της κοιλάδος του Στρυμόνος και ανατολικότερο, προς έξοδον της εις το Αιγαίον.
Β. Η Ελλάς από εξαμήνου εμάχετο εναντίον των Ιταλών εις την Β. Ήπειρον. Παρά το γεγονός αυτό, καίτοι το μείζον των Δυνάμεων είχεν εμπλακεί και διεξήγε ένα επιτυχή αγώνα εις Ήπειρον, η Ελλάς χωρίς δισταγμόν, πιστή εις τας παραδόσεις της, απεφάσισε να αμυνθή έναντι και των Γερμανών, οιαδήποτε και αν ήτο η θυσία.
Γ. Η διεξαχθείσα εις την περιοχήν της στενωπού Ρούπελ μάχη έγινε

Το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας με το σφιχταγκάλιασμα κράτους-τραπεζών -καναλιών, το μοντέλο ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως τελειώνει επιτέλους!

Το πουλόβερ...



Η νευρικότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην καρδιά του πολιτικού, μιντιακού και επιχειρηματικού μας συστήματος είναι ερμηνεύσιμη, γι αυτό και ας μην απορούμε με τα σενάρια για τον δήθεν μονόδρομο οικουμενικών κυβερνήσεων.Αυτές είναι οι προφάσεις, που προβάλλουν όλοι όσοι θέλουν να κόψουν και να ράψουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και επειδή ο σχεδιασμός δεν τους βγαίνει , προσπαθούν να αγοράσουν χρόνο.
Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει στο παρασκήνιο είναι μία μείζων αλλαγή στον τραπεζικό και τον μιντιακό χάρτη.ΔΝΤ, και Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα έχουν πατήσει πόδι τόσο στην καρδιά του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος όσο και στην περιφέρεια των ΜΜΕ προετοιμάζοντας αθόρυβα μία βίαιη αναδιάταξη της αγοράς.
Τα παιχνίδια με την διαχείριση του δημόσιου χρήματος παίρνουν τέλος.Η ρευστότητα που δίνει ο Τρισέ για να κρατήσει ζωντανό το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και οι εγγυήσεις που παρέχει το κράτος με τα 30 δις απαγορεύεται αυτή την φορά να χρησιμοποιηθούν για να κρατηθούν στην ζωή , χρεωμένες επιχειρήσεις.Η έρευνα του ΔΝΤ έδειξε οτι κατά την διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας οι ελληνικές τράπεζες – όχι όλες φυσικά- δάνειζαν ΜΜΕ παραβιάζοντας έναν βασικό κανόνα.Δεν εξασφάλιζαν εμπράγματα δάνεια πάνω σε αυτές ,λ.χ. υποθήκες επί των περιουσιακών τους στοιχείων. Τώρα λοιπόν που έσφιξαν τα γάλατα...το ΔΝΤ απαγορεύει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να κάνει ό,τι και στα χρόνια της παντοδυναμίας της.Να πάρει δηλαδή το χρήμα του φορολογούμενου πολίτη και να το διαθέσει στους κλυδωνιζόμενους υποστηρικτές της.
Αυτή η εξέλιξη θα έχει όμως μία βασική συνέπεια. Αργά η γρήγορα ο μιντιακός χάρτης ,όπως τον ξέραμε, θα συρρικνωθεί με υποχρεωτικές συγχωνεύσεις που μαγειρεύονται τώρα στο παρασκήνιο.Η αγορά θα μικρύνει πολύ.Και επειδή αυτό το ξέρουν οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να καθυστερήσουν τον χρόνο με παλαιές δοκιμασμένες συνταγές, όπως η εμμονή στα αδιέξοδα οικουμενικά σχήματα.
Εκτός όμως απο την αναδιάρθρωση του μιντιακού χάρτη, απο το φθινόπωρο και μετά θα έχουμε εξελίξεις και στις τράπεζες, οι οποίες θα υποχρεωθούν απο τον Ιούνιο που αρχίζει η εφαρμογή του πακέτου των 30 δις να υποβάλλουν υποχρεωτικά σε μηνιαία βάση Εκθέσεις ρευστότητας στην ΕΚΤ για να παίρνουν τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου σε δόσεις. Ουσιαστικώς η ΕΚΤ θα λειτουργήσει ως τρόικα πάνω απο το κεφάλι τους για να επιστρέψουν την ρευστότητα που τους έδωσε και αν αυτό δεν συμβεί, θα πρέπει να συγχωνευτούν με ξένους παίκτες!
Όπως αντιλαμβάνεσθε το ξήλωμα του πουλόβερ έχει αρχίσει , γι αυτό και ο... ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα.Τι θα συμβεί ,άγνωστο.Το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας με το σφιχταγκάλιασμα κράτους-τραπεζών -καναλιών, το μοντέλο ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως τελειώνει πάντως.

Κανένας από τους πολέμους του ΝΑΤΟ δεν έγινε για υπεράσπιση ενός κράτους μέλους του ΝΑΤΟ ούτε για να διατηρήσει η Συμμαχία το δικαίωμα να προστατεύει τη λεγόμενη Ευρω-ατλαντική περιοχή.


To μεταλλαγμένο ΝΑΤΟ … βλάπτει σοβαρά την ελευθερία μας …

Τον περασμένο Νοέμβριο στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα, η συμμαχία υιοθέτησε τη πρώτη στρατηγική της αντίληψη για τον 21ο αιώνα, αυτή της διατήρησης της επέκτασής της όχι μόνο ως παν-ευρωπαϊκή αλλά σαν μια ιδιότυπη διεθνής στρατιωτική δύναμη.
Παράλληλα με την υπαγωγή ολόκληρης της Ευρώπης σε ένα αμερικανικό σύστημα αποτροπής πυραύλων, την ολοκλήρωση της νέας αμερικανικής Κυβερνο-διοίκησης για επιθετικό και αμυντικό κυβερνοπόλεμο και την απαλειφή της οποιασδήποτε διάκρισης στρατιωτικής λειτουργίας μεταξύ Ευρώπης και ΝΑΤΟ στην ευρωπαϊκή ήπειρο και παγκοσμίως, το μοναδικό στρατιωτικό μπλοκ στο κόσμο επικύρωσε το σχεδόν δεκαετή πόλεμο στο Αφγανιστάν  σαν τη πρώτη κύρια αποστολή του και επιβεβαίωσε τη δέσμευση για συνεχιζόμενες επιχειρήσεις στα Βαλκάνια.
Σχεδόν όλοι οι περίπου 150.000 ξένοι στρατιώτες στο Αφγανιστάν βρίσκονται προς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Υβριδικά γαλακτοκομικά. Γενετικά τροποποιημένες αγελάδες παράγουν «ανθρώπινο» γάλα


 

Στα εργαστήρια βιοτεχνολογίας, οι αγελάδες εξανθρωπίζονται.
Πεκίνο: Κινέζοι ερευνητές δημιούργησαν γενετικώς τροποποιημένες αγελάδες που παράγουν «ανθρώπινο» γάλα. Οι επιστήμονες από τα Κρατικά Εργαστήρια Αγροβιοτεχνολογίας στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο της Κίνας εισήγαγαν ανθρώπινα γονίδια σε 300 γαλακτοπαραγωγούς αγελάδες προκειμένου να αποκτήσει το γάλα τους τις ιδιότητες του μητρικού γάλακτος.
Το ανθρώπινο μητρικό γάλα περιέχει υψηλές ποσότητες θρεπτικών στοιχείων τα οποία ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών και μειώνουν τον κίνδυνο λοιμώξεων.
Οι ειδικοί που βρίσκονται πίσω από τη μελέτη πιστεύουν ότι