Σελίδες

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα δυόμισι τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή της πατρίδας μας παρακολουθούμε ένα κινηματογραφικό θρίλερ, όπου στυγνοί πολιτικοί εγκληματίες δολοφονούν και στην συνέχεια διαμελίζουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, δηλαδή τη μεσαία αστική τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας. Επί δυόμισι χρόνια επιβάλουν στον Ελληνικό λαό λανθασμένες οικονομικές συνταγές, που έχουν όλες αποτύχει. Αυτοί, οι έμμισθοι πολιτικοί εκτελεστές συμβολαίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (koza nostrum) έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, την διάλυση της Ελλάδος προκειμένου να υφαρπάξουν τον τεράστιων αποθεμάτων ορυκτό της πλούτο και τη δημόσια αλλά και ιδιωτική της  περιουσία. Γιαυτό επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια κατεχόμενη οικονομικά και πολιτικά χώρα, που στην ίδια δεν θα ανήκει απολύτως τίποτε. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις ίδιες αποτυχημένες συνταγές και έχουν το απύθμενο θράσος να ισχυρίζονται πως το κάνουν για «το καλό μας».
Κάτω από αυτή τη φιλοσοφία επέβαλαν μια φοροεισπρακτική επιδρομή με αυξήσεις στους φορολογικούς συντελεστές όλων των καταναλωτικών αγαθών, μείωση των μισθών και συντάξεων καθώς και περικοπή των δώρων...

Τον φώναζαν «Λούσυ» αλλά έγινε πρωθυπουργός!!! Δεν μπορεί....κάποιο κόμπλεξ θα του άφησε η προσφώνηση.

Ο «killer» τραπεζίτης με ακουστικό στ’ αυτί

 

Χαμογελαστός ήταν αρχικά ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που υπέστη από τους δημοσιογράφους την περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης γνωριμίας μαζί τους.

Δεν είχε βεβαίως το γνωστό «καρφιτσωμένο χαμόγελο», για το οποίο είχε μιλήσει κάποτε ο Λαλιώτης για άλλον πολιτικό, ωστόσο η διάθεσή του ήταν φανερά προσποιητή.

Όπως και της πρωταγωνίστριας της σειράς «Λούσι», που μετέδιδε η ΥΕΝΕΔ κάποτε και το όνομα της οποίας ήταν το παρατσούκλι του κυρίου πρωθυπουργού στο Κολέγιο Αθηνών.

Όταν όμως η ώρα πέρασε και ο νέος ένοικός του χαλάρωσε, απομακρύνθηκε λίγο από τη δημοσιογραφική αγέλη που λυπήθηκε να κατασπαράξει το θήραμά της από το πρώτο ραντεβού και έστησε πηγαδάκι με τους συνεργάτες του Παντελή Καψή και Δημήτρη Τσιόδρα.

Αίφνης η όψη του προσώπου του άλλαξε και έγινε σκληρή όταν ενημερώθηκε για...

Επαναδραστηριοποίηση του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόματος (ΕΔΗΚ) στην Κύπρο μας.



Ανακοίνωση  


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (ΕΔΗΚ) ανακοινώνει την επαναδραστηριοποίηση του.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα σε μια δραματική κατάσταση , ως αποτέλεσμα των άθλιων χειρισμών του ενδοτικού κατεστημένου.

Το εθνικό θέμα οδηγείται από το κακό στο χειρότερο . Μέσα από τις διαχρονικές υποχωρήσεις που κορυφώθηκαν με την διακυβέρνηση Χριστόφια , τα πράγματα οδηγήθηκαν στο μεταίχμιο νέων υποχωρήσεων και παραχωρήσεων προς τους Τούρκους και Άγγλους κατακτητές.

Τα οικονομικά πράγματα του τόπου βρίσκονται επίσης σε κατάσταση διάλυσης. Το πελατειακό σύστημα σε συνεργασία με την ολιγαρχία του πλούτου, συρρίκνωσε στο έπακρο τη παραγωγική βάση της κοινωνίας δημιουργώντας μια πελώρια γραφειοκρατία και ένα δυσανάλογο δημόσιο τομέα που σήμερα προσπαθεί να συντηρήσει μέσα από μια ανελέητη φορολογική καταλήστευση της κάτισχνης...

Δεν είναι κακό! Θα μάθουμε επιτέλους τα ονόματα των «πρόθυμων», των «ραγιάδων», των «πουλημένων» και των κομματόσκυλων που μετέτρεψαν το σώμα των Ελλήνων Αξιωματικών σε παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ...



«Ασπίδα» 800 αξιωματικών του Στρατού στην παρέλαση


Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης του κ. Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που συντηρούν την αστυνομική προστασία στους πολιτικούς για να τους προφυλάξουν από τη διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη αποτελεί το κατεπείγον έγγραφο του ΓΕΣ, που αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» και το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος προκειμένου να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.
 Σύμφωνα λοιπόν με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), δύο ολόκληρους μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειές τους. Ολοι αυτοί θα σταθούν απέναντι από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου ώστε...

Εξαθλίωση ή επανάσταση; Ανάγκη να δοθεί τέλος στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας.


Είναι πλέον διαπιστωμένο από όλους και κανείς δεν το αμφισβητεί, ότι υπάρχει προφανής δυσαρμονία και χαοτική διάσταση μεταξύ λαού και πολιτικού συστήματος (δηλαδή πολιτικού προσωπικού και εξουσιαστικών θεσμών) στην Ελλάδα. Όμως ποτέ και πουθενά στην ιστορία της ανθρωπότητας, κανένα έθνος, κανένας λαός και κανένα κράτος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, να προχωρήσει, να προοδεύσει  και να αναπτυχθεί οικονομικά και πολιτικά, με διάσταση μεταξύ λαού και πολιτικής εξουσίας, μεταξύ κοινωνίας των πολιτών και πολιτικού συστήματος.

Πρώτα οι λαοί λύνουν αυτό το πρόβλημα της διάστασης, είτε ειρηνικά είτε επαναστατικά και μετά...

Έλληνας κροίσος (με πόσα γράμματα το... ψάχνει το ΣΔΟΕ) κρύβει ολόκληρο FALKON από την Εφορία!



Falcon αγνώστου «πατρός»!


 Ελληνας κροίσος έχει στη διάθεσή του αεροσκάφος τύπου Falcon 900 και το κρύβει από την Εφορία! Με πόσα γράμματα; Αυτό ψάχνει το ΣΔΟΕ. Ο κροίσος φροντίζει μάλιστα να εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες δύο έμποροι και να μην έχει δηλωθεί στη φορολογική δήλωση κανενός εκ των δύο. Πρόκειται για υπόθεση φοροδιαφυγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αφού ξαφνικά εμφανίστηκε ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Χίου, χωρίς να μπορούν φυσικά να δικαιολογηθούν η αγορά και η συντήρησή του από το εισόδημα που εμφανίζεται να έχουν οι δύο -φαινομενικοί- ιδιοκτήτες του. Μόνο η αγορά ενός τέτοιου δικινητήριου Falcon στοιχίζει περίπου 15.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ελέγχους του ΣΔΟΕ, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, το...

Η Ελλάδα, στις χώρες με «ανελεύθερη οικονομία»...


Η Ελλάδα είδε μεγάλη μείωση του Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας το 2012 χάνοντας 4,9 μονάδες και πέφτοντας στην ομάδα των "κυρίως μη ελεύθερων" οικονομιών
15 Ιαν 2012 - 06:19
Picture 0 for Η Ελλάδα, στις χώρες με «ανελεύθερη οικονομία»
Ο κοινός Δείκτης Οικονομικής Ελευθερίας 2012 των Wall Street Journal και The Heritage Foundation, κατέταξε την Ελλάδα ως την 119η πιο ελεύθερη οικονομία του κόσμου, σε σύνολο 184 χωρών.
Σύμφωνα με την Έκθεση, η Ελλάδα, η οποία εφάρμοσε αμέτρητα μέτρα λιτότητας για να αποφύγει τη χρεοκοπία, είδε τη μεγαλύτερη μείωση βαθμολογίας στην έκθεση. Έχασε 4,9 μονάδες σε κλίμακα 100 μονάδων, πέφτοντας στην ομάδα των "κυρίως μη ελεύθερων" οικονομιών, και κατατάχθηκε 119η πιο ελεύθερη οικονομία στον κόσμο.
Η οικονομική ελευθερία μειώθηκε επίσης σε επτά άλλα κράτη (από τα 12) της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την Αλβανία και τα Σκόπια να βελτιώνουν...

Κύπρος. Η πολιτική της υποχώρησης στο εθνικό θέμα πρέπει να αντικατασταθεί από τη στρατηγική της απελευθέρωσης

Κάτω το κατεστημένο του ενδοτισμού και της διαπλοκής.
Δύο πελώρια κύματα απειλούν να βυθίσουν το καράβι της Κύπρου που πλέει απήδαλο και ακυβέρνητο.
Το ένα κύμα είναι ο ενδοτισμός των κρατούντων και η συνεχής υποχωρητικότητα τους στις απαιτήσεις των τούρκων κατακτητών και το άλλο είναι η κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας.
Στο εθνικό θέμα , το ενδοτικό κατεστημένο συναινεί με τους τούρκους σε μια μετεξέλιξη της κατοχής αναφορικά με την υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας όπου το ενιαίο κράτος θα αντικατασταθεί από ένα δισυπόστατο κράτος με δύο πρωταρχικά κρατίδια που θα συστήνουν ένα τρίτο ομόσπονδο μόρφωμα και στη μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος που μας επέβαλαν οι Άγγλοι κατακτητές στη Ζυρίχη σε ένα δεύτερο...

Γιαούρτωσαν τη Ντόρα Μπακογιάννη στην Κρήτη.

Γιαούρτωσαν χθες βράδυ την Ντόρα,....στο γνωστό ρεστωράν "Λούκουλος" στο Ηράκλειο..


Το "Λουκούλιο" δείπνο που παρέθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας Μιλτιάδης Καράτζης στο ρεστωράν του Ηρακλείου "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" με επίσημη προσκεκλημένη την Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόταν όπως πληροφορηθήκαμε πρίν λίγο από επιδόρπιο... με γιαούρτια που ομάδα αγανακτισμένων πολιτών πέταξαν προς τιμήν της.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων η Ντόρα με την παρέα της προσπάθησε να προστατευτεί και να διατηρήσει την ψυχραιμία της αλλά τα γιαούτρια των πολιτών πήγαιναν και έρχονταν επί αθώων και...

Για όποιον πιστεύει στις δημοσκοπήσεις και βασικά αυτές που πληρώνει ο Μπόμπολας...


ΣΟΚ. 16,5% μπροστά η ΝΔ. Η ΔΗΜΑΡ πέρασε το ΚΚΕ, το οποίο απειλεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έπεσε ο ΛΑΟΣ!!!


Προβάδισμα 16, 5 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ αλλά και τις πρώτες ενδείξεις δυσπιστίας προς την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue, για λογαριασμό της κυριακάτικης έκδοσης της «Καθημερινής».

Σύμφωνα με την «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 30,5%, το ΠΑΣΟΚ 14%, η ΔΗΜΑΡ 13,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12% , ο ΛΑΟΣ 5,5%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 4%, η ΔΗΣΥ 2,5% και

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΕΝΑ ΤΟΥ ΡΕΝΟΥ (Αποστολίδη) ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΗ




Η ώρα, που μια νέγρα λεσβία θα γίνει πρόεδρος της Αμερικής , είναι επικείμενη...
....Σε μια χώρα που δεν έχει πια εικονοστάσι ο Μαρωνίτης εφορμά για να κατεβάσει  εικόνες!

 α) ΡΕΝΟΣ
Κάποτε ο Ρένος κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο: Όλα όσα γνωρίζουν οι νεοέλληνες για τους αρχαίους Έλληνες.  Ακολουθούσαν εκατόν εξήντα σελίδες ολόλευκες. Κενές.  Ο συμβολισμός της χειρονομίας αυτής του Ρένου Αποστολίδη είναι έκδηλος, εύχυμος και πολύφερνος.

β) ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
 Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, ο Δημήτρης Μαρωνίτης διακηρύσσει με μεγάλα γράμματα στον τίτλο: Κατεβάστε τους αρχαίους από το εικονοστάσι. Και επεξηγεί: Για λόγους οι οποίοι έχουν το ερμήνευμά τους, και το πολιτικό και το πολιτισμικό και το ιδεολογικό, τα κείμενα αυτά εξακολουθούν να είναι τοποθετημένα σε ένα εικονοστάσι και προσφέρονται για το προσκύνημά μας.

Είναι έκδηλο, όσον αφορά το θέμα αυτό ότι ο Ρένος ήταν κριτικός και αχώνευτος ενώ ο λόγος του Μαρωνίτη είναι ευπειθής στην κυρίαρχη ιδεολογία του προοδευτισμού, δεν μπορεί να δει το θέμα μέσα στις πραγματικές του διαστάσεις, εργάζεται μέσα στα κυρίαρχα ιδεολογήματα που...

Η συμβίωση κράτους και τραπεζών στο υπάρχον σύστημα


Στο υπάρχον οικονομικό-πολιτικό σύστημα το κράτος και οι ιδιωτικές τράπεζες αποτελούν σιαμαίες οντότητες, που δρουν εντός ενός σύνθετου νομισματικού και νομικού πλαισίου που παγιώνει την αλληλεξάρτηση και αλληλοτροφοδότηση τους. Από νομικής πλευράς τα δύο είναι ξεχωριστές οντότητες καθώς το κράτος αποτελείται από οργανισμούς δημοσίου δικαίου, ενώ οι τράπεζες είναι κατ' εξοχήν φορείς ιδιωτικού δικαίου. Αυτό δίνει την αίσθηση της διάκρισης των ρόλων και εξουσιών εκάστης οντότητας - κάτι που απέχει από την πραγματικότητα καθώς αγνοεί τη λειτουργία του νομισματικού συστήματος και τις δυναμικές του.

Η δομή του σύγχρονου νομισματικού συστήματος είναι ο κύριος λόγος της συμβίωσης κράτους-τραπεζών. Τρείς είναι οι βασικοί λόγοι που συνηγορούν σε αυτό. Πρώτον η ύπαρξη του παραστατικού χρήματος, δεύτερον...

Νέο σκάνδαλο ΠΑΣΟΚανθρώπων; Νοίκιασαν το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ» στον πεθερό του Σιφουνάκη με 5000 (πέντε χιλ) € μηνιαίως!!!!!!




Mε 5.000 ευρώ... νοίκιασαν το «Μακεδονία Παλάς»
γράφει ο Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης στο Aegean Times.gr


Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα τη σκανδαλώδη ανάθεση διαχείρισης του ξενοδοχείου Macedonia Palace,στον νυν επιχειρηματία κ. Δασκαλαντωνάκη, από τη διοίκηση του ΙΚΑ (απόφαση ΔΣ της 30-12-11)!!!!
Mε 5.000 ευρώ... αποτίμησαν το «Μακεδονία Παλάς»

Τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αγωνιούσαν για την εργασιακή εφεδρεία, για τις κομμένες συντάξεις, για την ανεργία των παιδιών τους, ο Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος ανέθετε την διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου και για 9 μήνες, στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει τη σύμβαση του....

ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τέως πρωθυπουργός πάσχει από διάρροια λέξεων και δυσκοιλιότητα ιδεών… 
Μια ώρα καταιγιστικής παπαριάς, μια ολόκληρη ώρα  
χωρίς να αισθανθεί την ανάγκη το κτήνος να προβεί έστω για μισό λεπτό σε στοιχειώδη αυτοκριτική… 
Ούτε μια συγγνώμη 
για έναν λαό που τον πίστεψε, τον ψήφισε και σε αντάλλαγμα εισέπραξα την αθλιότητα, τη μιζέρια και τη δυστυχία…

Κραυγές αγανάκτησης.....


Τα ζώα (Έλληνες) που κοιμούνται


2,5 μήνες μετά την συγκυβέρνηση, εσείς ακόμα περιμένετε να σας σώσει ο Σαμαράς....

Καλά κρασιά....

Τους μόνους που θα σώσει ο Σαμαράς (για μια φορά ακόμη μετά τον Νοέμβριο) είναι οι αεριτζήδες, η διαπλοκή και το ΠΑΣΟΚ (που θα βγάλει και νέο αρχηγό όσο ο Σαμαράς κάνει συγκυβέρνηση).

Κι αν ο Θεός τον αξιώσει να γίνει πρωθυπουργός, πάλι το συμφέρον της τάξης του και των ομοίων του θα κοιτάξει.

Κι εμείς...

Τα γραπτά μένουν...όσο και αν η μάζα ξεχνά...

 Το ίδιο ισχύει και για τον "Οικουμενικό Πατριάρχη" Βαρθολομαίο:




http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_3904.html

Όταν μιλούν οι αριθμοί


 

Ένας συνάνθρωπος μας καθημερινά αυτοκτονεί.
- 1 άστεγος καθημερινά χάνει την ζωή του από το κρύο ή την πείνα.
- 1.500 άτομα καθημερινά χάνουν την εργασία τους από τον Ιδιωτικό τομέα.
- 20.000 άτομα καθημερινά περιμένουν στα συσσίτια για ένα πιάτο φαΐ ή λίγα ρούχα.
- 500.000 οι νέοι άνεργοι από τον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 3 χρόνια.
- 903.525 άτομα είναι οι άνεργοι επίσημα.
- 1.250.000 + οι άνεργοι ανεπίσημα αφού δεν υπολογίζονται οι περιπτώσεις που αναγκάζονται και υπογράφουν παραίτηση αλλά και οι εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις της μαύρης εργασίας.
- 3.000.000 + πλέον ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (μέχρι 8.000€ εισόδημα τον χρόνο)
- 4.382.356 άτομα ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός τον Οκτώβριο του 2011.
- Επίσημα η ανεργία έφτασε στο...