Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!


 

Ντόρα ΜπακογιάννηΗ πολιτικός που ευνούχισε τον πολιτισμό μας, εξαφανίζοντας σημαντικές προτομές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων από το κέντρο της Αθήνας (φωτό).
Ο άνθρωπος που είπε ΝΑΙ στο σχέδιο Αννάν, ασκώντας όση επιρροή μπορούσε στον Κυπριακό λαό ώστε ο τελευταίος να ψηφίσει υπέρ του δόλιου σχεδίου διχοτόμησης της Κύπρου, στο τότε δημοψήφισμα. Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών η οποία καταδίκασε την Ρωσία όταν η τελευταία δέχθηκε επίθεση από την Γεωργία, τον Αύγουστο του 2008. Με την ίδια ιδιότητα της Υπουργού Εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη επέπληξε Ρώσο αξιωματούχο ... επειδή η Ρωσία αντέδρασε στην αντιπυραυλική ομπρέλα που ήθελε να δημιουργήσει η Αμερική στην καρδιά της Ευρώπης (Τσεχία-Πολωνία), δίπλα στα σύνορα με την Ρωσία. 

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που τάχθηκε ανερυθρίαστα υπέρ της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου, αδιαφορώντας για  το ντόμινο  ανεξαρτητοποιήσεων που θα δημιουργούσε σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, όπως στη Ρωσία,  στην Κύπρο, αλλά και στη χώρα μας (βλέπε Θράκη)!
Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που σε κάθε περίπτωση τορπιλίζει τις σχέσεις της χώρας μας με την παραδοσιακά φίλη και ομόθρησκη  Ρωσία, ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις να αδρανοποιηθεί και τελικά να ακυρωθεί η συνεργασία  μας με τη Ρωσία, με τους  πετρελαιαγωγούς Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, αλλά και του αγωγού φυσικού αερίου Southstream.  Η πολιτικός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στη στροφή που έκανε πρόσφατα η Ρωσία, η οποία τελικά επέλεξε να αλλάξει ενεργειακή στρατηγική συνεργαζόμενη με την Τουρκία!
Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που είπε ΝΑΙ στο Μνημόνιο το οποίο καταβαράθρωσε την χώρα και τσακίζει κάθε ελληνική οικογένεια! Σήμερα, αν και δεν συμμετέχει, είναι συμπαραστάτης της Μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ εξακολουθεί να  διεκδικεί σημαντικούς ρόλους στην πολιτική ζωή. Εμφανίζεται ως εθνοσωτήρας με το κίνημα "Δημοκρατική Συμμαχία". 


ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΕΞΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ!
 ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΦΑΝΤΕΣ!


Tο πολιτιστικό έγκλημα της Ντόρας Μπακογιάννη (ως Δήμαρχος Αθηναίων), δυστυχώς συνεχίστηκε και επί Κακλαμάνη αλλά και σήμερα επί Καμίνη! 
Η  Ελλάδα με τους πολιτικούς της καταστρέφεται οικονομικά αλλά και πολιτιστικά, διότι άτομα σαν την κ. Μπακογιάννη αδιαφορούν...

Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας.

Είναι πολλά τα λεφτά και η «βιομηχανία της φιλανθρωπίας» ακμάζει την ίδια ώρα που η χώρα παρακμάζει. Τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις στο κέντρο κλείνουν και το παραεμπόριο οργιάζει. Οι περιοχές στο κέντρο και γύρω απ’ αυτό ζουν έναν καθημερινό εφιάλτη. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές από «κορακοφιλάνθρωπους» ή αφελείς που δηλώνουν αριστεροί, αλλά αγνοούν βασικές αρχές της αριστερής αντίληψης και ειδικότερα της μαρξιστικής. Η οποία δεν αποδέχεται τη φιλανθρωπία και θεωρεί τη μετανάστευση εργαλείο του διεθνούς καπιταλισμού για την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης.


Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Η εισβολή 

Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων. 

Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα εισβάλλουν στη χώρα, κατά κύριο λόγο από τον Έβρο, 200.000-250.000 κυρίως μουσουλμάνοι από την Αφρική και την Ασία. Σε δέκα χρόνια, θα ανέρχονται σε 2-2,5 εκατ. και μαζί με τους εδώ εγκατεστημένους που υπολογίζονται σε 1,8 εκατ. (συμπεριλαμβανομένων αυτών της

Σοκ από την ιστορία θανάτου (το 2008) 24χρονου κολυμβητή στο κέντρο της Αθήνας



Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι συνθήκες θανάτου ενός 24χρονου ομογενούς, σπουδαστή αρχιτεκτονικής και αθλητή της κολύμβησης, στο κέντρο της Αθήνας.
Η συνταρακτική ιστορία συνέβη τον Μάιο του 2008, ενώ βαριές ευθύνες για το χαμό του νεαρού αντιμετωπίζουν τρεις ειδικοί φρουροί και ένας αστυφύλακας. Ανάμεσά τους είναι και μία γυναίκα.
Ο νεαρός φέρεται να πνίγηκε, όταν στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν, κατάπιε σακούλα που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, κατανεμημένη σε 9 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες.
Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές: Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ειδικοί φρουροί και ο αστυφύλακας, επιχείρησαν να συλλάβουν τον 24χρονο, Νικόλαο Σακελίωνα, στη συμβολή Αναξαγόρα και Σωκράτους, «αλλά παρ ότι αντιλήφθησαν ότι αυτός προσπαθούσε να καταπιεί σακούλα που περιείχε ποσότητα ηρωίνης…

Ο Πύρρος Δήμας τελετάρχης στην παρέλαση της Βοστώνης

                                                                                               



Ο Πύρρος Δήμας, ο γνωστός Ολυμπιονίκης 
της άρσης βαρών, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου, θα είναι ένας από τους τελετάρχες στη φετινή παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας για την επέτειο της ανεξαρτησίας της Ελλάδας από 
τους Τούρκους, η οποία θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου.

Μιχάλης Ιγνατίου: Δικαιολογημένες οι ανησυχίες

Δικαιολογημένα ανησυχούν οι πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου ενόψει της τριμερούς συνάντησης που συγκάλεσε στο Greentree της Νέας Υόρκης ο άβουλος γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν. Ακόμα και ο ΔΗΣΥ του Νίκου Αναστασιάδη, που είχε κατηγορηθεί από τους αντιπάλους του, για δουλική και χωρίς αντίρρηση αποδοχή του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν, εκφράζει αντιρρήσεις και ζητά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, να αρνηθεί να λάβει μέρος στην τριμερή. Βέβαια, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο κ. Χριστόφιας έχει υποχρέωση να παραστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποχρεωμένος να αποδεχθεί τις άκρως αρνητικές θέσεις που υπογείως παρουσιάζουν οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ και οι οποίες ικανοποιούν στο έπακρον την Άγκυρα και το κατοχικό καθεστώς.
Είναι θετικό ότι το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, τα πλαίσια μέσα στα οποία πρέπει να κινηθεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τα πλαίσια αυτά παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, και «περιλαμβάνουν τη μη αποδοχή χρονοδιαγραμμάτων, επιδιαιτησίας, ή σύγκλησης...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για Green Tree: «Ότι εσπείραμε, θα θερίσουμε»


"Ότι εσπείραμε, θα θερίσουμε, δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση στο Greentree, υποδεικνύοντας ότι «πολλές φορές, και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, είπα ότι ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών Αλεξάντερ Ντάουνερ είναι απαράδεκτος και έπρεπε να φύγει».

«Δεν νομίζω ότι αυτό δεν το καταλάβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «ήθελε τον κ. Ντάουνερ (ο ΠτΔ), και θέλω να πιστεύω ότι ήξερε τι θα κάνει στο τέλος».

«Τώρα ευρισκόμεθα προ διλήμματος» ανέφερε, προσθέτοντας πως είμαστε άξιοι της τύχης μας αφού κυβέρνηση και κόμματα δεν τον καλέσαμε να εγκαταλείψει το νησί, όπως έπραξε η Εκκλησία.

Καταλήγοντας ο Αρχιεπίσκοπος είπε «ελπίζω ο Πρόεδρος (της Δημοκρατίας)να σταθεί στο ύψος του, να απορρίψει τις απαράδεκτες θέσεις, τις οποίες δεν γνωρίζω αλλά πρέπει να είναι απαράδεκτες και οι θέσεις των Ηνωμένων Εθνών και οι θέσεις των Τούρκων».

"Κλείνει το μάτι" στον Ομήρου

ο Αρχιεπίσκοπος όμως αναφέρθηκε και στις προεδρικές εκλογές, «κλείνοντας» μάλιστα το μάτι στο Γιαννάκη Ομήρου. Όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με το θέμα επιλογής υποψηφίου από την εκκλησία, απάντησε ότι θα στηρίξει εκείνον που θα έχει σωστή γραμμή στο Εθνικό Θέμα, τονίζοντας οτι του άρεσαν οι θέσεις του προέδρου της Βουλής, όπως αυτές παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον της κεντρικής επιτροπής της ΕΔΕΚ. πηγή

Εγγυήσεις ζητά η Ελλάδα από τους εταίρους, αν ισχύσει το εμπάργκο στο Ιράν


dimasΔεν κατάφεραν να συμφωνήσουν τελικά για τις λεπτομέρειες του σχεδιαζόμενου εμπάργκο στο  ιρανικό  πετρέλαιο οι αντιπρόσωποι της ΕΕ στις 19 Ιανουαρίου.

Διπλωμάτες ανέφεραν ότι οι κυβερνήσεις θα οριστικοποιήσουν την απαγόρευση σήμερα Δευτέρα στη συνάντηση των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ αλλά οι απόψεις εξακολουθούν να είναι αντιμαχόμενες αναφορικά με το δίλημμα αύξησης της πίεσης προς το Ιράν, εξαιτίας του φόβου ότι κάτι τέτοιο, θα έχει οικονομικό αντίκτυπο στις οικονομίες τους.

Κράτη όπως η Ελλάδα, ανησυχούν για το οικονομικό κόστος σε μια περίοδο όπου η Ευρώπη μάχεται για την καταπολέμηση της κρίσης χρέους.  Η Αθήνα εξαρτάται κατά...

Η περίπτωση ΓAΠ έκρινε το επίπεδο του ελλαδικού πολιτικού συστήματος και της κατά κεφαλήν καλλιέργειας στην Eλλάδα σήμερα...

Χρήστου Γιανναρά: Όρος επιβίωσης η συλλογική αξιοπρέπεια

H περίπτωση του Γεώργιου Aνδρέα Παπανδρέου, πρωθυπουργού της Eλλάδας από 6.10.2009 έως 11.11.2011, προσφέρεται οπωσδήποτε για ανθρωπολογική μελέτη, κυρίως για τα εντυπωσιακά συμπτώματα υπεραναπλήρωσης μειονεξίας και απώλειας επαφής με την πραγματικότητα.
Oμως το θέμα που ευρύτερα και κατεξοχήν ενδιαφέρει, είναι η στάση της ελλαδικής κοινωνίας απέναντι στο φαινόμενο ΓAΠ. Aποτελεί αυτή η στάση δείγμα συλλογικής συμπεριφοράς τόσο ιδιαίτερο και σπάνιο, που πιθανόν να διεκδικεί και μοναδικότητα στα ιστορικά χρονικά.
Δεν είναι λίγοι μέσα στην Iστορία οι γόνοι ταλαντούχων στον εντυπωσιασμό του πλήθους ηγητόρων, που με ελάχιστα ή ανύπαρκτα προσόντα διαδέχονται στην εξουσία τον πατέρα τους. Aλλά αυτό συμβαίνει όταν είναι θεσπισμένη στο πολίτευμα της χώρας η κληρονομική μεταβίβαση της εξουσίας ή όταν η επιβολή του μειονεκτικού διαδόχου...

ΑΠΟΙΚΙΑ: Παίρνουν τα κοιτάσματα με ένα απλό άρθρο στην δανειακή σύμβαση!


 Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
Για την ακρίβεια αυτή την στιγμή η διαπραγμάτευση δεν είναι για τον αν τα χρήματα θα πηγαίνουν απ’ευθείας σε ένα ταμείο το οποίο θα αποπληρώνει τα δάνεια, αλλά αν θα συμβεί αυτό (το οποίο οι κυβερνώντες θεωρούν «θετική...

Ο Καραμανλής θα επιστρέψει δικαιωμένος και ο Παπανδρέου θα δικασθεί για "εθνική προδοσία"


 Κάθε μέρα που περνάει δικαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παρά τα όποια λάθη έκανε, δεν μπορεί όμως να κατηγορηθεί ποτέ για εθνική προδοσία 

κάτι που πολύ σύντομα θα συμβεί με το δίδυμοΠαπανδρέου - Παπακωνσταντίνου.
Η περίπτωση Καραμανλή συνοψίζεται σ’αυτό το σπάνιο για τις μέρες μας προσόν του: 
Είχε και έχει βαθιά την αίσθηση της απολογίας στην Ιστορία που όλοι την γνωρίζουμε σαν υστεροφημία
Η έγνοια του και η φροντίδα του και οι θεμιτές φιλόδοξες στοχεύσεις του είναι αυτές: να υπηρετηθεί η πατρίδα του με τον τρόπο που αυτός θεωρεί καλύτερο, χωρίς ν’ακούει τις σειρήνες των πιέσεων
Το είδος αυτό πολιτικού είναι σπανιότατο και στις μέρες της παγκοσμιοποίησης είναι...

Προσχέδιο ψηφίσματος στην Βρετανική Βουλή για την κατοχή στην Κύπρο

 Προσχέδιο ψηφίσματος κατέθεσε στη Βρετανική Βουλή ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αλαν Μιλ με το οποίο εκφράζεται η συνεχής ανησυχία του Σώματος για τη παράνομη κατοχή και διακυβέρνηση του βορείου τμήματος(κατεχόμενα) της Κύπρου από τη Τουρκία μετά την εισβολή του 1974.

Παρατηρεί ότι παρά τις διεθνείς προσπάθειες η Τουρκία αρνείται να αποσύρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις ή να επιτρέψει στους Ελληνοκύπριους πολίτες να επιστρέψουν στα σπίτια και τις περιουσίες τους ενώ ενθαρρύνει την παράνομη εγκατάσταση στην...

Δίνουν «γη και ύδωρ» σε Κίνα και Ρωσία


Του Παναγιώτη Αλιμήση

Δίνουν «γη και ύδωρ» σε Κίνα και Ρωσία

 Μετά από το πρόσφατο εμπάργκο πετρελαίου στο Ιράν από τη Δύση, Ιρανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν πριν από λίγες μέρες τις αραβικές χώρες να μην αυξήσουν την παραγωγή πετρελαίου προς όφελος των ΗΠΑ και της Ευρώπης, διαφορετικά οι επιπτώσεις για την περιοχή θα είναι δυσάρεστες.

Το Ιράν δεν διευκρίνισε τι εννοούσε ακριβώς, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι αναμένεται να σκληρύνει πιο πολύ τη στάση του στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Οι επιπτώσεις του εμπάργκο έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές στην οικονομία της χώρας, γι’ αυτό και το καθεστώς αύξησε τους τόνους προς κάθε κατεύθυνση.

Το Ιράν αποτελεί μεγάλο εξαγωγέα υδρογονανθράκων, όχι μόνο για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης αλλά και για τις οικονομίες της Άπω Ανατολής όπως η Κίνα, η Ινδία, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία. Αντιπροσωπείες αυτών των χωρών...

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : Δεν γουσταρω....και επαναστατω.

 από  lefana@shaw.ca (mail)
Ο εκβιασμος του πολιτικου κοσμου...ειτε εξαθλιωση, σκλαβια και €υρο `η εξαθλιωση με Δραχμη, εχει περασει στο βιωμα του ραγια-λαου και εχει εμπεδωθει στην νοημοσυνη του.

Η κατοχικη Χουντα των Αθηνων υπο την ηγεσια του εγκαθετου του ΙΙΙ ΡΑΙΧ, Λουκα Παπαδημου, ξαμολυσε την πανστρατια των δημοσιογραφων, καναλαρχων, εργολαβων, επιχειρηματιων και ρουσφετομεσιτων για να περασει στον λαο την προπαγανδα των τοκογλυφων δανειστων μας.
Ειδατε καποιον απο τους δηθεν νομιμα εκλεγμενους πολιτικους μας να αντιδρουν??? Ολοι τους περαστικοι το παιζουν, ολοι τους αποδεχοντai τους νομους και τους ορους των δανειστων. Απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια, ολοι μεσα στα κομματα το παιζουν μουγγοι, οταν τους ρωτας για λυσεις. Ζητουν την εντολη του λαου για να κανουν ...διαπραγματευσεις. Για ποιες διαπραγματευσεις μιλατε ρε αλητες του κερατα???
Θελετε να μας θαψετε στον ταφο της εξαθλιωσης για τις επομενες δεκαετιες, για ενα...

Η απάντηση του Νικολάκη Παπανδρέου στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος...


Ρεσιτάλ γέλιου από τα Πασοκικά blogs που βαφτίζουν διάδοχο του Γιωργάκη τον Νικολάκη
Η απάντηση του Νικολάκη σε site και blogs που δεν το διαβάζουν και αυτοί που τα γράφουν...
Αλλά όλα τα λεφτά είναι στο τέλος της απάντησης του Νικολάκη,καλά ρε σεις έχετε πολύ γέλιο...
Εμείς όταν λέμε ότι πια υπάρχει σχέδιο χτυπήματος αλύπητου της οικογένειας Παπανδρέου ξέρουμε τι λέμε… έχουμε άδικο; Όχι βέβαια.. Ορίστε λοιπόν η απάντηση του Νίκου Παπανδρέου στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα…. ολόκληρη.. γιατί αλλού φυσικά δεν θα την βρείτε.. βλέπετε μέχρι και blogs κωλοτούμπας του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να βαράνε άλλα βιολιά…

Η απάντηση : ....
Εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου διάφορα μπλογκ και εφημερίδες ασχολούνται επιμελώς με το πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να προσκομίζουν στοιχεία. Το σημερινό εξώφυλλο είναι στην ίδια γραμμή...

Οι Ηρακλείς της διζωνικής αυτοκτονίας.Η αταλάντευτη πολιτική μας: Δεν δεχόμαστε τίποτε λιγότερο από την απελευθέρωση της Κύπρου

Δεν έχουμε θαρραλέους πολιτικούς. Έχουμε μοιραίους πολιτικούς. 
Αντιστάσεις
Με τον Σάββα Ιακωβίδη
Δεν έχουμε τολμηρούς αλλ’ έμφοβους και σπιθαμιαίους πολιτικούς. 
Την ατολμία και την έλλειψη διορατικότητας, προβλεπτικότητας και αποφασιστικότητας την έχουν βαφτίσει κάκιστα νοούμενο «ρεαλισμό». 
Αυτός ο ψοφοδεής ρεαλισμός τους έχει καταβαραθρώσει το Κυπριακό, ιδιαίτερα από το 1977 και εντεύθεν. Επειδή ο Μακάριος, τότε,  αποφάσισε να αυτοϋποβιβαστεί, από εκλεγμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος Πρόεδρος της νόμιμης και διεθνώς αναγνωρισμένης Κυπριακής Δημοκρατίας, σε κοινοτάρχη, αυτό το καθεστώς παρατάθηκε μέχρι σήμερα. Επειδή ο Μακάριος, υπό τις τότε δοσμένες συνθήκες και εκβιασμούς, αποδέχθηκε την δικοινοτική ομοσπονδία, αυτή έγινε και διζωνική παντιέρα, έκτοτε. Σε σημείο, οι άλλοτε υβριστές και λασπολόγοι του Μακαρίου, να αυτοαναγορευθούν σε Ηρακλείς των υποχωρήσεών του, που έθαψαν την Κύπρο.
Κάθε τόσο και ευκαιρίας δοθείσης, επισείουν αναιδώς τον μπαμπούλα της διχοτόμησης, αν δεν αποδεχθούμε τη διζωνική ως την δήθεν δυνατή, υπό τις περιστάσεις, λύση, που θα αποτρέψει, ισχυρίζονται, τη διχοτόμηση. Αλλ’ η ιδέα για διζωνική ομοσπονδία είναι...

Ζείτε σε τρύπια σελοφάν!


Σ’ όλη την επικράτεια υπάρχει ένα αλαλούμ πρωτοφανές.
Η ανεργία, η ακρίβεια, οι περικοπές, τα PSI, τα CDS, τα swaps, το ΑΕΠ, το χρέος τα τα τα τα … δεν έχουν τελειωμό. Κι εκεί που δεν μπορούσε ο κόσμος να ξεχωρίσει τις εισροές από τις εκροές και έτρεχε για μια απλή ετήσια δήλωση εισοδημάτων σε λογιστάδες καταβάλλοντας κάποιο ποσό, βομβαρδίζεται από το πρωϊ ως το βράδυ με οικονομικές ορολογίες που δεν τις ξανάκουσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό τα λένε και στην Αγγλική γλώσσα. Και έγινε το αδιανόητο. Να γνωρίζει ο καφετζής τι είναι το PSI και να μην μπορεί να το αποδώσει στα Ελληνικά. «Πως το λέτε εντώ στο Ελλάντα;» Κάπως έτσι.
Μακελεύτηκε η ζωή και όχι μόνον οικονομικά. Η κοινωνία μας, η ανάδελφος κοινωνία μας έγινε ένα τουρλού από κάτι που δεν μπορούν να...

Πως ο Γ.Παπανδρέου "εκτέλεσε" την παρούσα γενιά και κρατά όμηρο την επόμενη!!! Τι συμβαίνει με το "κούρεμα" και τι θα πληρώσει ο Ελληνας και η Ελληνίδα.!!!


Λάζαρος Ελευθεριάδης 


Ο Έλληνας πολίτης βομβαρδίζεται, κυριολεκτικά, καθημερινά απο “ειδήσεις”, περί της οικονομίας γενικότερα, και ειδικώτερα περί της πορείας του περίφημου πλέον PSI, λές και η επίτευξη μιάς κάποιας συμφωνίας με τούς “ομολογιούχους” ή αλλιώς “διεθνείς τζογαδόρους” ή αλλιώς “hedge funds”, θα λύσει αυτόματα “ώς δια μαγείας”, τα προβλήματα επιβίωσης τα οποία αντιμετωπίζει.

Ας δούμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. 

Το χρέος του Ελληνικού δημοσίου σήμερα ανέρχεται στο ποσόν περίπου των 350 δις, εξ αυτών τα 205 δις. -περίπου- αφορούν χρέος πρός ιδιώτες και 50 δις πρός την ΕΚΤ, και για το οποίο (τα 205 δις), είναι σε εξέλιξη το “κούρεμα” του 50% με προσδοκούμενο αποτέλεσμα την μείωσή του κατά 100 δις, με...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "KAMORRA" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ--ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ...!!!



"ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ π. ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!

Μπράβο στον Ανδρέα Λοβέρδο! Συμφωνώ κι επαυξάνω!


Αν πειραχτεί έστω και μια θρίξ …. εκ της κεφαλής του …
Γ.Α.Παπανδρέου θα γίνει Μακελείο !
Μεταξύ του Μπετατζή που διόρισε τον Παπαδήμο και του Νίκου του Ανέργου.
Μεταξύ του Εργολάβου που “βοηθούσε” το κομμα του Τσουκάτου και του Γιώργου του άστεγου.
Μεταξύ του Εκδότη που διόρισε τον  Παντελή “Ανταγωνισμός” Καψή και της Μαρία που αντρας της αυτοκτόνησε στην διπλανή μας πόρτα από τον “ανταγωνισμό”.
Μεταξύ του Δημοσιογράφου που Γκαιμπελικά υποστηρίζει εδώ και δυο χρόνια από Μεγάλο...

Αλήτη, τραμπούκε, ψευτόμαγκα Λοβέρδε αισθάνομαι ότι με απειλείς! Ισχύει γελοίο υποκείμενο;


Κινδυνολογία Λοβέρδου; Τι ήταν αυτό που είπε ο Ανδ. Λοβέρδος σήμερα το πρωί στο mega; Απειλή; Πρειδοποίηση;





Xιλιάδες Ούγγροι στους δρόμους με σύνθημα "Αγαπάμε τη χώρα μας, δεν υποτασσόμαστε στη Δύση"!


Image
Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι εξέφρασαν στη Βουδαπέστη την στήριξή τους στον Ούγγρο πρωθυπουργό, στη διάρκεια διαδήλωσης που διοργάνωσαν οπαδοί του και δημοσιογράφοι, προκειμένου να αποδείξουν τη δημοτικότητα του Βίκτορ Ορμπάν, ο οποίος δέχεται πολλές επικρίσεις από το εξωτερικό.
Σε όλο το μήκος της πορείας υπήρχαν ουγγρικές σημαίες και πανό που εξέφραζαν την αφοσίωση των οπαδών του στο πρόσωπο του Ορμπάν: "Αγαπάμε τη χώρα μας, αγαπάμε τον Βίκτορ", ενώ άλλα έγραφαν "Όχι στην ΕΕ".
Οι διοργανωτές της πορείας, η οποία ονομάστηκε "Πορεία της Ειρήνης" και ήταν...