Σελίδες

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Πάνος Καμμένος έδειξε τον δρόμο της Λευτεριάς, της Αξιοπρέπειας, της Αλήθειας. Τον δρόμο τον Ελληνικό.


olympiada                                  
Το σύστημα της διαπλοκής έπαιξε τα ρέστα του με την διασπορά φημών και ψευδών ειδήσεων λίγες ώρες πριν από την συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Πάνος Καμμένος όχι απλά τους διέψευσε αλλά μέσα από τις αρχές που εξέφρασε, εκπροσώπησε άξια την ψυχή κάθε Έλληνα που σέβεται την κληρονομιά του και ενδιαφέρεται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του.
Ιστάμενος μέσα στον όλεθρο της διαπλοκής, την αδιαφάνεια, τα σκοτεινά δωμάτια όπου εκποιείται η πατρίδα, ο Πάνος Καμμένος τόλμησε να συγκρουστεί με το άλλοτε πανίσχυρο τέρας που ως φαίνεται έχει βρει ύστατη γραμμή άμυνας την τρομοκρατία.
Οι όροι διακυβέρνησης Καμμένου αποτελούν από μόνοι τους τον υγιή δρόμο εξόδου από την κρίση, την μόνη οδό σωτηρίας του πολιτικού συστήματος, τον μονόδρομο κάθαρσης των μικροβίων που δρουν ως καρκινικά κύτταρα στο σώμα της πατρίδας.
“Δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση, υπάρχει μόνο κατάργηση του μνημονίου ή αποδοχή του”, ήταν η αναφορά του για το μνημόνιο.
Επανέλαβε ότι θα ήθελε να συναντηθούν όλοι μαζί, αφού οι πριβέ συναντήσεις...

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Συμβαίνει για πρώτη φορά από το 1974... Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι εντός του προεδρικού Μεγάρου στο οποίο προσήλθε λίγο μετά τις 9 και 20.

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής προσήλθε έχοντας στην "ατζέντα" του τα εξής:

Καταγγελία του μνημονίου.

-'Αμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους 


-Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών

-Άμεση ανακήρυξη της ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης 


-Άμεση έναρξη γεωτρήσεων σε περιοχές με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού. 



Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί στην ίδια "ατζέντα" υπάρχει όνομα πρωθυπουργού για Οικουμενική κυβέρνηση,

www.stoxos.gr

Διάψευση Π.Καμμένου για Δ.Αβραμόπουλο. Η παραπληροφόρηση εκ μέρους της διαπλοκής συνεχίζεται..


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το πολιτικό blog fimotro, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος θα προτείνει στη συνάντηση που θα έχει το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης, για πρωθυπουργό τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Αβραμόπουλο!
Αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια αυτό, τότε δίπλα από το λήμμα "κωλοτούμπα" πρέπει να γραφτεί εκτός από τα ονόματα "Γ.Καρατζαφέρη" και "Α.Σαμαρά" και το όνομα "Π.Καμμένος".
Ο Δ.Αβραμόπουλος είναι συμπαθέστατος, μεν, αλλά ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του Μνημονίου και της συγκυβέρνησης ΝΔ με ΠΑΣΟΚ.
Αν συμβεί αυτό, που βέβαια δεν είναι μια ανεξάρτητη ενέργεια, αλλά ενέχει ισχυrότατο συμβολισμό, τότε ακυρώνεται όλη η πολιτική πλατφόρμα του Π.Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο Π.Καμμένος μπορεί να προβεί σε τέτοια κίνηση. Είμαστε αφελείς; 
πηγή

Ότι λέμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ισχύει για πάντα. Τώρα ο Π. Καμμένος στον Παπούλια.




*O Πάνος Καμμένος βάζει τέλος στα σενάρια που διακινούν τα λαμόγια και τα παπαγαλάκια...* * * *Πρίν μπώ στον Πρόεδρο σας ξαναλέω : * *Ότι λέμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ισχύει για πάντα. Μην ακούτε τίποτα*

Άνθρωποι του Σαμαρά πλευρίζουν βουλευτές του Κάμμενου


Φρέσκο ρεπορτάζ, μας το έδωσε πριν απο λίγο "βαθύ λαρύγγι" μας απο τη Συγγρού... 
Τα σαϊνια του Σαμαρά όπως σας γράφουμε προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να αποφύγουν τη νέα εκλογική συντριβή του Ιουνίου, και τι νομίζετε ότι σκέφτηκαν;
Θεωρούν ότι κάποιοι απο τους πρώην γαλάζιους βουλευτές του..... Πάνου Καμμένου μπορούν να επιστρέψουν με τα κατάλληλα ανταλλάγματα στη Νέα Δημοκρατία... Ετσι κομματόσκυλα για τις δύσκολες δουλειές απο τη ΝΔ εχουν ήδη κάνει διερευνητικά τηλέφωνα σε πέντε βουλευτές για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις, άλλωστε τρεις χρειάζονται οι Σαμαροβενιζέλοι για να σχηματίσουν κυβέρνηση...
Σύμφωνα με τον "ρουφιάνο" μας η "πόρτα" που έφαγαν οι γαλάζιοι στα πρώτα τρία τηλέφωνα ήταν τέτοια που δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να πάρουν τους άλλους δύο που θεωρούν και λιγότερο θετικούς...Αν έχει τέτοιους σύμβουλους ο Σαμαράς δεν είναι να απορεί κανείς γιατί έφτασε εκεί που έφτασε

Πηγή

Νέα Δημοκρατία: Λύση Τώρα. Εκτός πια αν θέλουν Νέα Δημοκρατία χωρίς ΝΔκρατες...



Άρθρο του Τάκη Μαχαίρα, 
Πολιτικού Επιστήμονα,

Συμβούλου Πολιτικής & Επικοινωνιακής Στρατηγικής.

Πριν αυτοσχέδιοι «στρατηγιστές» και αυτόκλητοι «γκουρού» της συμφοράς, αναλάβουν αυτοβούλως το έργο της «σωτηρίας» της Νέας Δημοκρατίας και της «αναμόρφωσής» της σύμφωνα με τη νεφελοκοκκυγία που επικρατεί στα μυαλά τους, η μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δέσποζε επί δεκαετίες στην πολιτική ζωή της χώρας για δύο κυρίως λόγους:
  1. Γιατί στρατηγικά ήταν τοποθετημένη στο κεντροδεξιό σημείο του πολιτικού φάσματος, θέση που της επέτρεπε να συναιρεί και να συνθέτει επιμέρους ιδεολογικές προσεγγίσεις, να συνάπτει με άνεση και φερεγγυότητα τις κάθε φορά απαιτούμενες κοινωνικές συμμαχίες και να διατηρεί τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα, και
  2. Γιατί πάντα πολιτευόταν με πυξίδα τις αρχές της και σαφή προσανατολισμό, λαμβάνοντας στα κάθε φορά στασιαζόμενα στην κοινωνία ζητήματα ξεκάθαρες θέσεις, χωρίς ποτέ να υποκύπτει στον πειρασμό του οπορτουνισμού, του χωρίς αρχές τακτικισμού και της μικροπολιτικής «προσαρμοστικότητας».
Αυτά τα δυο πάγια και απαρασάλευτα χαρακτηριστικά της, επέτρεψαν διαχρονικά στη Νέα Δημοκρατία, πέραν από τις διακυμάνσεις της εκάστοτε πολιτικής συγκυρίας, να αποτελεί έναν ισχυρό πολιτικό πόλο συσπείρωσης ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων, και είτε ως πλειοψηφία, είτε ως μειοψηφία, στο Κοινοβούλιο, να συνιστά έναν παράγοντα σταθερότητας του δημοκρατικού πολιτικού μας συστήματος. Στον οποίο οι οπαδοί της προσέβλεπαν με εμπιστοσύνη και οι αντίπαλοί της με σεβασμό.
Δυόμιση χρόνια πριν, μετά την οδυνηρή ήττα της ΝΔ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, την ηγεσία του κόμματος ανέλαβε, εκλεγόμενος απ’ ευθείας από...

Τα μεγάλα λάθη του Αντώνη Σαμαρά. Αντί να στρέψει το καράβι της ΝΔ προς τη νίκη συνεχίζει να το οδηγεί σε ρηχά νερά, κοντά στη ξέρα, που έπεσε το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη!



Γιώργος Αδαλής στο aegeantimes.gr 


«Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία θα επιβληθούν από τα πράγματα επαναληπτικές εκλογές γιατί η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη». Και θα αναρωτιέστε ποιος το είπε!

Αντώνης Σαμαράς, στις 10 Απριλίου του 2012, στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

Και όχι μόνο αυτό αλλά πολλά περισσότερα που θα δούμε παρακάτω!

Είναι αλήθεια ότι η εταιρία που προμοτάρει τον Αντώνη, τα ΄χει κάνει θάλασσα όπως θάλασσα τα έχουν κάνει όλοι οι σύμβουλοι του στο πολιτικό του γραφείο και στο γραφείο πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Παρέλαβε ένα κόμμα από το ιστορικά χαμηλό του 2009, όταν όλοι κατηγορούσαν τον Κ. Καραμανλή ότι εγκατέλειψε τη μάχη και πραγματικά κατάφερε να παρασυρθεί από τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ, στο απίστευτο ποσοστό (για κόμμα...

Σύγκρουση με τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό


Η τυραννία του μνημονίου πρέπει να πέσει.
Όμως να ξέρετε Έλληνες πως η λύση του προβλήματος και η αναγέννηση της Ελλάδος δεν θα προέλθει από καμιά κομματοκρατική βουλή αλλά μέσα από την ευρεία ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας με το κράτος-μαμούθ αφενός και το ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα αφετέρου , που ελέγχεται από ιδιώτες και εκκλησία .
Τον αγώνα αυτό δεν μπορούν να τον διεξάγουν οι συστημικές ιδεολογικοπολιτικές συνάξεις από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Διότι όλες αυτές οι συνάξεις λειτουργούν εις βάρος της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας είτε υποστηρίζοντας κρατικιστικά μοντέλα είτε χρηματοπιστωτικά είτε και τα δύο ταυτόχρονα που είναι ότι χειρότερο.
Τον αγώνα της απελευθέρωσης της παραγωγικής βάσης της εθνικής κοινωνίας μπορούν να τον καθοδηγήσουν οι εθνικοκοινωνικές δυνάμεις μέσα από μια συγκρουσιακή στρατηγική κατά του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού, αναδεικνύοντας μια νέα εξουσία που θα εκφράζει τις παραγωγικές ενώσεις και την ανάγκη ανάπτυξης της περιφέρειας. 
Η δημοκρατία των κομμάτων πρέπει να αντικατασταθεί από την δημοκρατία των παραγωγικών ενώσεων και των αυτοδύναμων τοπικών κοινωνιών. 
Αν η παραγωγική βάση δεν αναλάβει την εξουσία πάνω στην ίδια της την εργασία και αφεθεί στο έλεος των κομμάτων , θα βυθιστεί σε πολύχρονη δυστυχία με τις κομματικές συμμορίες να επιτηρούν τις αλυσίδες της. 

Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ Κύπρου

Το πρόβλημά μας δεν είναι ούτε το ΕΥΡΩ ούτε η ΔΡΑΧΜΗ αλλά η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως το πρόβλημά μας δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε η δραχμή. Το ζήτημα είναι πολύ πιο απλό και συμπυκνώνεται σε τέσσερις μόλις λέξεις.
Δ ε ν  μ π ο ρ ο ύ ν  τ α  π α λ λ η κ ά ρ ι α.

του Στρατή Μαζίδη
Κυβέρνησαν 40 χρόνια, κρατικοποίησαν εταιρείες-πρότυπα για να τις μπουκώσουν κόσμο και να κάνουν έπειτα πειράματα στέλνοντάς μας το λογαριασμό όπως η Ολυμπιακή (λέτε να το έκαναν κι επίτηδες για να τις ξεπουλήσουν;), διόρισαν, μίζαραν, μιζαρίστηκαν, αποσάθρωσαν, διέλυσαν την παιδεία, κατέστρεψαν την υγεία, διοργάνωσαν αχρείαστους αγώνες και μας έφεραν ως εδώ. Αυτοί θα μας σώσουν;
Κι έπειτα συμφώνησαν ένα Μνημόνιο γιατί είχαν ανάγκη ενός εξωτερικού μπαμπούλα προς εσωτερική κατανάλωση. Δε φταίμε εμείς, οι κακοί ξένοι τα κάνουν όλα! Το συμφώνησαν, το ψήφισαν αλλά ουδέποτε το διάβασαν και φυσικά δεν το εφήρμοσαν στην ουσία του, δηλαδή στον περιορισμό των δαπανών και...

Η δημοκρατία θέλει πολίτες που να προφέρουν την λέξη Πατρίδα με υπερηφάνεια και αγάπη.




Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, που ο ισχυρισμός μου, ότι τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα ουδόλως ενδιαφέρονται για την Πατρίδα και τους Έλληνες, αλλά για το μαγαζάκι τους, τους οπαδούς τους και τα συμφέροντά τους, ολονέν βαίνει αποδεικνυόμενος.
Δεν έχει καμία, μα απολύτως καμία σημασία ότι, ορκίζονται στην Πατρίδα, στο Σύνταγμα και στο γενικότερο συμφέρον του Ελληνικού λαού.
Με τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ο λαός έδωσε σαφέστατο μήνυμα σχηματισμού πολυκομματικής κυβερνήσεως. Όμως τα παραμάγαζα των κομμάτων περί άλλων τυρβάζουν, θέτοντας την κυρίαρχη λαϊκή εντολή στις αποθήκες τους, όταν ενεργούν με τον απαράδεκτο και εγωιστικό τρόπο, υποθηκεύοντας οδυνηρώς το μέλλον της χώρας.
Δυστυχώς τίποτε δεν αντιλαμβάνονται και ούτε μπορούν να ομονοήσουν για...

Οι φονιάδες της χώρας- Λουκάς Παπαδήμος: Η σκοτεινή πλευρά του δοτού πρωθυπουργού


Οι New York Times έγραψαν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έπεσε πραξικοματικά για να έρθει ο δοτός τραπεζίτης από το εξωτερικό και να αναλάβει τα ηνία της χώρας την πιο κρίσιμη στιγμή σαν το ιδανικό πρόσωπο, το οποίο σαν «ειδήμονας της οικονομίας» θα έκανε το καλύτερο δυνατό deal στη διαχείριση του ζητήματος του ελληνικού χρέους απέναντι στους ξένους.


Ήρθε λοιπόν ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Αυτή την πολιτική θέληση των τραπεζών που συμμετέχουν σε αυτά...
τα λόμπι εκπλήρωνε και ο κ. Παπαδήμος από το πόστο του. Ως εκ τούτου αποτελεί δοκιμασμένο μέλος της παγκόσμιας τραπεζικής ελίτ, την οποία και αντιλαμβάνεται ως τη «μητέρα-πατρίδα» του. (Αν ανατρέξουμε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, τους Πρωταγωνιστές, όταν ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου θα ακούσουμε τον ίδιο να επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του τα παραπάνω).

Παρόλα αυτά όμως, ο ελληνικός λαός είδε με ανακούφιση τον περισπούδαστο Τραπεζίτη να διαδέχεται τον Γιώργο Παπανδρέου στην πρωθυπουργία. Και ήταν...

Η τρόικα κάνει το παν για Κυβέρνηση με Σαμαρά και Βενιζέλο. Τώρα προτείνουν αλλαγές στο Μνημόνιο αρκεί να σχηματίσουν Κυβέρνηση..



Γιώργος Αδαλής στο aegeantimes.gr 




Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και μάλιστα με ΕΞΙ αλλαγές ανοίγει η τρόικα. Με τον όρο φυσικά, να σχηματιστεί μια κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν όσοι δεσμεύτηκαν με τις υπογραφές τους! δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Οι δανειστές της Ελλάδας, βλέποντας ότι από τη μια απέτυχε παταγωδώς ο Τόμσεν και από την άλλη ο ελληνικός λαός έστειλε σαφές μήνυμα για κατάργηση του μνημονίου και ακύρωση της δανειακής σύμβασης, άρχισαν να συζητούν πλέον μια ενδεχόμενη επαναδιαπραγμάτευση στην πολιτική που ακολουθείται για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων όσο και για νέες παρεμβάσεις για την ελάφρυνση του χρέους.
Τι ... προσφέρουν!
Σύμφωνα με αποκάλυψη που κάνει σήμερα η Real News μια κυβέρνηση με ευρεία αποδοχή μπορεί τεκμηριωμένα να πετύχει μετά από συζήτηση με...

Μας απαξιώνουν. Ούτε μια λέξη για την ενημέρωση του ελληνικού λαού και από τους τέσσερεις .... αχαρακτήριστους. Και καλά ο Παπούλιας... χωρίς ουσιαστικό ρόλο! Οι άλλοι....;


ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 προκάλεσε σεισμό εννέα Ρίχτερ στον πολιτικό χάρτη της χώρας, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα εκλογικά ποσοστά, τα μικρότερα από ιδρύσεώς τους, των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων εξουσίας. Αυτών των κομμάτων που γέννησαν και ανέθρεψαν το τέρας-κράτος της διαπλοκής, της διαφθοράς, της ατιμωρησίας και κυρίως επέφεραν την κατάλυση της Δημοκρατίας, στα χρόνια της μεταπολιτευτικής τους παντοδυναμίας, μετατρέποντας το πολίτευμα της πατρίδας μας από Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε πλήρη κομματοκρατία-τυραννία. Η συντριβή τους ήταν τόσο μεγάλη που και σήμερα αρκετές ημέρες μετά τις εκλογές, οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά συνέβη την περασμένη Κυριακή και αδυνατώντας να πάρουν το πολιτικό μήνυμα, αλλά και το οργισμένο σιχτίρισμα του Ελληνικού λαού, συνεχίζουν να παπαγαλίζουν στα διάφορα ΜΜΕ, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το μεγάλο κακό που προξένησαν στον λαό μας και στην πατρίδα μας. Μετά την εκλογική συντριβή λοιπόν, αυτών των δύο πρώην κομμάτων εξουσίας θα ακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια και η κατάρρευση των κομματικών τους μηχανισμών που αποτελείται από...

Άει γα@@σου βρωμιάρη κομμουνιστή Γλέζο... Και μαζί σου όλοι του συναφιού σου.


Γειά σου ρε μπούλη Νικολάκη Χατζηπαπάρα που το παίζεις και εργοδότης ... Δεν φτάνει η απόλυση ...Να τον στείλεις και στα γκούλαγκ να βάλει μυαλό ρε... αχαρακτήριστε


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ REAL FM  ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ...ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΟΣ!!!
Ο λόγος για έναν μουσικό επιμελητή στον real fm του Νίκου Χατζηνικολάου...ο άνθρωπος τα πήρε στο κρανίο με τα όσα είπε ο Μανώλης Γλέζος περί υποχρεωτικού δανείου υπέρ του κράτους για όσους έχουν καταθέσεις πάνω απο 20.000 ευρώ και έστειλε το ακόλουθο tweet.
http://www.makeleio.gr


Μόλις αναρτήθηκε το συγκεκριμένο τιτίβισμα,κάποιοι ενημέρωσαν τον Χατζηνικολάου ο οποίος άρχισε το...κελάηδισμα!!!

Κατήγγειλε τη διαδικασία ο Καμμένος. Βίντεο


 Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των τριών πρώτων κομμάτων των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις συναντήσεις των αρχηγών των κομμάτων με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας,.
Όπως τόνισε θεωρεί πως οι κατ' ιδίαν συναντήσεις πρεπει να προηγηθούν, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι αρχηγοί.
Παράλληλα ζήτησε μετά τις συζητήσεις να υπάρξει κοινό τραπέζι αρχηγών, που θα επιλέξει ο κ. Παπούλιας. Δείτε το βίντεο...

Εκθεσή μαθητή δημοτικού το 2022 από την Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδος




Ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την  10ή επέτειο από την “απελευθέρωση από την Δουλική Ευρώπη” το 2012.  Η Καθηγήτρια μας ενημερώνει για την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει να τιμηθεί το δεύτερο ηρωικό ΟΧΙ στους Ευρωπαίους κατακτητές. Γιορτάζουμε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδος (ΛΔΕ). Όπως και οι Έλληνες του 1821 πέταξαν τον ζυγό των Τούρκων, έτσι και οι Έλληνες πριν δέκα χρόνια γύρισαν την πλάτη στους Ευρωπαίους που τους δάνειζαν για να τους εκμεταλλεύονται. Πέταξαν έξω τον δουλέμπορο άιεμεφ και την τρόικα. Εγώ δυστυχώς είμαι μικρό παιδί και δεν έζησα τον Ευρωπαϊκό ζυγό, αλλά θα είναι όπως μας τα λένε στο σχολείο. Η μητέρα μου (που έζησε κάτω από τον ζυγό) μου είπε να προσέχω τι γράφω γιατί τα κείμενα τα ελέγχει η αστυνομία της ιδεολογίας.
Πώς άλλαξε η ζωή μας?  Καταρχάς το σχολείο. Ο Ιδρυτής της νέας Ελλάδας, Τσίπρας δεν απελευθέρωσε μόνο τους Έλληνες αλλά και όλους τους μαθητές. Πια κάθε μαθητής έχει κατοχυρωμένο δικαίωμα στην κοπάνα και στην κατάληψη. Τα μαθήματα στο σχολείο δεν είναι υποχρεωτικά, εκτός από τον Μαρξ και τον σοσιαλισμό. Ο ξάδερφος μου, που ζει στην δουλική Ευρώπη, μου λέει ότι εκεί κάνουν μάθημα σε κάτι υπολογιστές που αντιδράνε στο άγγιγμα καθώς και πολλά άλλα διάφορα υλικά που...

Κολοτούμπα Κουβέλη; (Σε λίγες ώρες θα δούμε!!!)



ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΒΕΛΗ από News247

Πρωθυπουργό και Υπ. Οικονομικών από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς , Φώτης Κουβέλης, όπως είπε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.
Ο κος Κουβέλης δήλωσε ότι το μεσημέρι – στην συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας- θα επανέλθει με την πρόταση του για οικουμενική κυβέρνηση και είπε χαρακτηριστικά :
"Ας βάλουν πρωθυπουργό και Υπ. Οικονομικών από...

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απαντά εφ' όλης της... λάσπης


Image


Εγώ απλά θέλω να διορθώσω τον κ Μιχαλολιάκο στα όσα λέει στην τελευταία  παράγραφο για τον θεό Πάνα και τον σατανισμό. Η έννοια του σατανισμού δεν υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα και ο Σατανάς είναι απλά ένα δημιούργημα της σκοτεινής θρησκείας των Εβραίων και απλά εκφράζει το απολίτιστο και βάρβαρο υπόβαθρο του συγκεκριμένου λαού που ακόμη και ο Θεός στον οποίο πιστεύουν ακόμη και σήμερα, δια της βίας τους επιβλήθηκε. Ακολουθεί το κείμενο από το Defencenet.gr. Οδυσσεύς


O αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, διαχωρίζει τη θέση του από συμπεριφορές στελεχών του που έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, με συνέντευξη του στον Τύπο της Κυριακής, προσπαθώντας να φιλοτεχνήσει το προφίλ αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος.

Την ίδια στιγμή παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια ότι έγραψε ο ίδιος το κείμενο που δημοσιεύτηκε σε έντυπο της Χρυσής Αυγής το 1987 και το οποίο αναφέρεται εγκωμιαστικά στο «μεγάλο άνδρα του 20ου αιώνα, Αδόλφο Χίτλερ».

«Και έγκλημα να είχα κάνει θα είχε παραγραφεί» λέει και συνεχίζει «Ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ελλάδα και καλώς τον πολεμήσαμε. Ωστόσο, λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η Γερμανία επί των ημερών του γνώρισε οικονομική άνθηση».

Όσο για το χαιρετισμό με προτεταμένο το δεξί χέρι, ομολογεί ότι τον έμαθε στην οργάνωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη «4η Αυγούστου» και πως με τον ίδιο τρόπο χαιρετούσαν ως μέλη της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας ο Μίκης Θεοδωράκης και...

Αντεπίθεση του ευρωπαϊκού ορθολογισμού στον Αριστερό παραλογισμό!


Απόψεις
ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Πρέπει να τελειώνουμε με τις βλακείες και τα μισόλογα. 
Ο κόσμος ψήφισε κατά πλειοψηφία εναντίον του Μνημονίου και έμμεσα κατά της Ευρώπης. Δικαιολογημένα, αν κρίνει κανείς από τις φορολογικές επιδρομές στις οποίες είχε καταφύγει και η κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠαΣοΚ –ΝΔ) αλλά και το γνήσιο ΠαΣόΚ των Γ. Παπανδρέου – Βενιζέλου. 
Δεν ψήφισε όμως υπέρ της καταστροφής της χώρας και της καταβύθισής της σε μια μακρά περίοδο πολιτικής αστάθειας, διεθνούς αναξιοπιστίας και οικονομικού αυτοχειριασμού.
Η κεντροδεξιά φιλοευρωπαϊκή παράταξη έχει στην ουσία διαλυθεί. 
Πέντε κόμματα διεκδίκησαν, στην πράξη στο όνομά της, την ψήφο των πολιτών. 
Ορισμένοι με παντελή έλλειψη γνώσης και με μια πρωτόφαντη αμετροέπεια καθύβρισαν τους εταίρους της χώρας μας προβάλλοντας μια εικόνα πολιτικής σχιζοφρένειας προς τα έξω. Αποκαλώντας «τοκογλύφους» αυτούς που δανείζονται...

Όταν η υποκρισία περισσεύει! Τολμούν οι φασίστες να καταγγέλουν άλλους ως φασίστες!!! Ποιοι είναι οι μαοϊκοί και τροτσκιστές που βγήκαν (με τον ΣΥΡΙΖΑ) βουλευτές...



Μόνο που το δημοσίευμα κάνει ένα λάθος και δεν τον αναφέρει. Ο πρώτος τροτσκιστής που εκλέχθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άσχετα αν αυτός πρόδωσε μαζί με την Ελλάδα και την ιδεολογία του, υπακούοντας στις προσταγές των αφεντικών του Αμερικανών. Η υποκρισία του συστήματος της διαπλοκής δεν ασχολείται με «μικρολεπτομέρειες» ....Οδυσσεύς 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου εκλέγονται βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο. Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος με πολυσυλλεκτική σύνθεση, σε δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη έφερε εντός της νέας Βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, τέσσερις εκπροσώπους δύο ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος. 
Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ), οργάνωσης που προέρχεται από τον μαοϊκό χώρο, εξελέγησαν βουλευτές με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Πρόκειται για τους Βασίλη Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλη Κυριακάκη (Φθιώτιδα) και Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδα). 
Επίσης, ένα στέλεχος της ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) – οργάνωση που προέρχεται από τον τροτσκιστικό χώρο και...

Ο κ. Δραγασάκης τα είπε όλα. Η αριστερίστικη πολιτική και η πολιτική διγλωσσία!

Τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τι ακριβώς εννοεί;
Πόσα από αυτά που λέει τα εννοεί και τι εννοεί από όσα λέει;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει και θα ακυρώσει το μνημόνιο;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει και θα ακυρώσει τη δανειακή σύμβαση;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει τους τοκογλύφους και θα απαλλάξει το λαό από το χρέος;


Την απάντηση την έδωσε χτες, μιλώντας στον «Real Fm», ο κ. Γιάννης Δραγασάκης.....
Πρόκειται για τόσο αποκαλυπτική απάντηση που δε χρειάζεται κανενός είδους σχολιασμό.

Είπε ο κ. Δραγασάκης:
«Η έννοια της καταγγελίας είναι ένας πολιτικός όρος. Τι θα πει καταγγέλλω;
Υπάρχουν αρκετές συγχύσεις. Στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει η έννοια της μονομερούς πράξης. Δηλαδή, να βγούμε και μονομερώς να πούμε διαγράφουμε το χρέος, καταγγέλλουμε κ.λπ.
Δεν είναι και λογικό να το πει κανείς αυτό.
Αυτό που θα γίνει είναι μία επαναδιαπραγμάτευση, ένα πλαίσιο διαφορετικό μέσα στο οποίο θα θέσουμε τους δικούς μας στόχους.
Από εκεί και πέρα (…) άλλο το τι θέλουμε να κάνουμε κι άλλο το πώς θα γίνει αυτό».

Ο κ. Δραγασάκης τα είπε όλα. Μα όλα!

πηγή

Εννιά ερωτήματα ΔΗΜ.ΑΡ. προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Εννιά ερωτήματα ΔΗΜ.ΑΡ. προς τον ΣΥΡΙΖΑ 
Με ανάρτησή στο twitter και στο facebook που φέρει την προσωπική φωτογραφία του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, τίθενται προς τον ΣΥΡΙΖΑ εννιά ερωτήματα για τις δραματικές εξλίξεις που λαμβάνουν χώρα.
Μεταξύ άλλων, ζητούνται απαντήσεις σε θέματα όπως η απουσία συνολικής κυβερνητικής πρότασης από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιφατικές δηλώσεις επιφανών στελεχών καθώς και οι δεδηλωμένες απόψεις αρκετών από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ταχθεί υπέρ της δραχμής.
H ανάρτηση έχει ως εξής:
"H ΔΗΜΑΡ επίσημα ζητάει απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ στα κάτωθι ερωτήματα:
1. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στη διερευνητική εντολή που πήρε, δεν κατέθεσε συνολική κυβερνητική πρόταση.
2. Πώς εξηγείται ότι στην επιστολή προς τον κ. Μπαρόζο δεν αναφέρεται καταγγελία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ποιος Αλέξης και ποιος κυρ-Φώτης: Το κολοσσιαίο οικονομικό παιχνίδι στην πλάτη μας



Έτοιμες είναι οι παρατάξεις για την σημερινή σύγκρουση στο προεδρικό μέγαρο. Όχι οι πολιτικές, βέβαια, αυτές είναι η βιτρίνα. Πίσω από την βιτρίνα των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και των τραγικών στην πλειοψηφία ηγεσιών τους, βρίσκονται συμφέροντα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, ίσως και τρισεκατομμυρίων ευρώ που απλά χρησιμοποιούν εν είδει αλόγων κούρσας ή ακόμα χειρότερα, αγωνιστικών σκύλων, τους πολιτικούς αρχηγούς και τα ελληνικά κόμματα.
Και περιμένουν από το αν ο κυρ-Φώτης Κουβέλης, που είχε  απλήρωτους τους υπαλλήλους στο κόμμα της ΔΗΜΑΡ κανένα εξάμηνο, θα δεήσει να πει το «Ναι» και να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Ή αν τελικά θα του περάσει το Α.Τσίπρα και η χώρα θα πάει σε εκλογές στις 17 Ιουνίου(υπάρχει και η ημερομηνία 10 Ιουνίου), αλλά είναι οριακή καθώς η Βουλή θα...

Εκλογές & στρατηγική αυτοχειρία: ΑΟΖ, ΝΑΤΟ, μετανάστες, σώματα ασφάλειας

«Δεν αισθάνομαι πατριωτισμό όταν με αδικούν, τον αισθάνομαι εκεί που ασκώ με ασφάλεια τα πολιτικά μου δικαιώματα» (Θουκυδίδης Ζ’ 92, Λόγος Αλκιβιάδη προς Λακεδαιμόνιους 415 π.Χ.)

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής
Ο ελληνικός γεωγραφικός χώρος εντός του οποίου, εμείς οι εξ αίματος κληρονομικοί απόγονοι των Αχαιών, των Δωριέων, των Ιώνων και των Αιολέων – οι σύγχρονοι Έλληνες του 21ου αιώνα – συνεχίζουμε την προσπάθεια διαφύλαξης των μακραίωνων ιστορικών παρακαταθηκών, προασπίζοντας παράλληλα τα εθνικά συμφέροντα, κινδυνεύει να αναδειχθεί σε θέατρο εκτέλεσης απόφασης στρατηγικής αυτοχειρίας.
Το τέλος της Μεταπολίτευσης συνοδεύεται από μια ισχυρή τάση του εκλογικού σώματος να αναδείξει στο προσκήνιο πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέχρι πρότινος δεν εκλαμβάνονταν από τους αναλυτές των δύο μεγάλων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ως εν δυνάμει πρωταγωνιστές. Ο στρατηγικός αιφνιδιασμός που υπέστησαν με την κατάληψη της δεύτερης θέσης από τον ΣΥΡΙΖΑ και το υψηλότατο ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ανέτρεψε εκ θεμελίων τους επιπόλαιους και ανεδαφικούς σχεδιασμούς, αναδεικνύοντας τη μωρία (σ.σ. εκ της οποίας προέρχεται η λέξη τι-μωρία) του συστήματος.
Η επιτυχία της Χρυσής Αυγής, ενός καθαρόαιμου εθνικιστικού κόμματος δεν δημιουργεί ανησυχία σε επίπεδο εθνικής στρατηγικής, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το δεύτερο κόμμα είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί σε πρώτο – σύμφωνα με τις...

Το τελευταίο αντίο.



Μπενύτο μαναράκι μου, έμαθα πως τα βάζεις με αδύνατους. Κακό παιδί. Δεν κάνει. Σου φταίει λες ο Ανδρέας. Αυτός κοιλάρα μου, είναι μακαρίτης εδώ και  χρόνια. Ας τον ήσυχο. Σε αποτέλειωσε πιστεύεις η ιστορία με τον Άκη. Παρεμπιπτόντως, να πω στον  Άκη, "ατυχία μεγάλε". Αν ήταν το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, τώρα θα ήσουν έξω. Αλλά βλέπεις λογάριαζες χωρίς το λαό. 
Γλυκέ μου, η ιστορία με τον Άκη, ναι... σου κόστισε λιγάκι. Ήταν, γιατί βλέπεις, όταν τον υπερασπιζόσουν, δεν κρατούσες μια πισινή.  
Αθώος έλεγες. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Εμ, μην το βάζεις, κάηκες.  
Τα ρίχνεις στο χαζό. Εντάξει φταίει, όσο και ο διάολος με το μήλο. Αλλά, ομορφάντρα μου, η σκέψη να φταίει και κάποιος υπουργός του, που όταν έβαζε χαράτσι μέσω ΔΕΗ, γυάλιζε το μάτι του, σου περνά από το κενό ανάμεσα στα αυτιά σου; Μπάαα. Βενιζέλο, ο πιο έξυπνος να είσαι, που δεν είσαι, αν κάνεις τέτοια, ο λαός σε στέλνει σπίτι σου κι ακόμα...

Ο «ΣΟΦΟΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ-Κ ΑΙ ΑΥΤΟΣ- ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ



(Είναι ένας απ΄αυτούς του πληρώναμε χρυσάφι για να συμβουλεύει τον Γιωργάκη)
Γράφει η Σοφία Τ.
Matthieu Pigasse Η Ελλάδα είναι πείραμα προς αποφυγήν (10/05/2012) «Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα δείχνει σε τι οδηγούν οι πολιτικές λιτότητας-στον φόβο, στην οργή, στην άνοδο των άκρων», ωστόσο «είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, οι συνέπειες από την έξοδό της θα ήταν δραματικές», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στη γαλλική «LIBERATION» ο διευθυντής της τράπεζας Lazard στη Γαλλία Matthieu Pigasse, ο οποίος υπήρξε σύμβουλος της κυβέρνησης Παπανδρέου και συμμετείχε στο εγχείρημα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους(σχόλιο: τα αποτελέσματα των «συμβουλών» του ζούμε). Για τον «αριστερό τραπεζίτη», όπως είναι γνωστός, «η Ελλάδα υπήρξε το εργαστήριο γι’ αυτό που δεν πρέπει να γίνεται: το ΑΕΠ της κατέρρευσε κατά σχεδόν 25% μέσα σε 4 χρόνια, η ανεργία αγγίζει πλέον...

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο. Χριστόφιας τέλος!



Κουνάει μαντήλι ο Κύπριος Πρόεδρος, ανακοινώνοντας στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την τελευταία συνεδρίαση την προηγούμενη Τέταρτη ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει την Προεδρία της Κύπρου στις εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΙΓΜΑ», ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με τις εκλογές, και δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστόφιας ανέφερε στους υπουργούς ότι...

Ηρακλειδείς ή Ευρωπαιστές ;;; Οι μεγάλες διαφορές των Ελλήνων πολιτικών!!!

Ηρακλήδες υπήρχαν τρείς, ο εκατόγχειρας Αιγαίων-Βριάρεως-Ηρακλής, που αναφέρει ο Όμηρος ( Ιλ. Ραψ.Α, στ. 400 και επ.), ο ημίθεος Ηρακλής, γιός του Δία και της Αλκμήνης, ο Ιδαίος Ηρακλής ο οποίος ήταν ένας εκ των Ιδαίων Δακτύλων (οι Ιδαίοι Δάκτυλοι, γιοί της Ρέας-Κυβέλης ήσαν πέντε, Ηρακλής, Επιμενίδης, Ιάσιος, Ίδας και Παιωναίος). Ο Ιδαίος αυτός Ηρακλής ίδρυσε τους Ολυμπιακούς αγώνες. Δεκάδες άλλοι Ηρακλήδες έκαναν την εμφάνισή τους στον Ελλαδικό και παγκόσμιο χώρο. Οι άθλοι τους είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν. 

Βλέπουμε τον Ηρακλή της Αλκμήνης να εκτελεί δώδεκα άθλους και να καταξιώνεται σαν ο κατεξοχήν Ελληνικός ήρωας, νικά δε στο τέλος και αυτόν τον Άδη-θάνατο, με τον τρικέφαλο φύλακα Κέρβερο και ανεβαίνει πανηγυρικά στον Όλυμπο, έδρα των αθανάτων, λυτρώνοντας έτσι το ανθρώπινο γένος από το φόβο του θανάτου.

Το επίλεκτο σώμα ή αλλιώς η “φρουρά” των “Διογενών” βασιλέων (την εποχή του Δία οι Βασιλιάδες των περιοχών λεγόντουσαν Διογενείς ή Διοτρεφείς, έτσι την εποχή του Κρόνου οι βασιλιάδες λεγόντουσαν Τιτάνες…» Αιγαίο Βουνό σελ. 171), το ονομάζανε οι «Ηρακλειδείς».

Η δράση των “Ηρακλειδών”, συνεχίζεται ανά τους αιώνες με χαρακτηριστικό...

Επιστολή εκπαιδευτικού : "Θέλουν να αλλοτριώσουν και να εβραιοποιήσουν τα Ελληνόπουλα!"

Λέγομαι Μ.Σ. καί εἶμαι ἐκπαιδευτικός σέ Γυμνάσιο τῆς Δυτικῆς Θεσσαλονίκης ( τά στοιχεῖα μου θά τεθοῦν στή διάθεση ὅποιου παραλήπτη αὐτοῦ τοῦ μηνύματός μου ἐπιθυμήσει ).
Σήμερα 10-5-2012, τό Σχολεῖο μου πραγματοποίησε «ἐκπαιδευτική» ἐπίσκεψη τῆς Α’ Τάξης στά πλαίσια τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν, στήν Ἰουδαϊκή Συναγωγή τῆς Θεσσαλονίκης καί θά ἐπακολουθήσει τήν ἐπόμενη βδομάδα ἐπίσκεψη καί τῆς Β’ Τάξεως.
Αὐτές οἱ ἐπισκέψεις ξεκίνησαν νά πραγματοποιοῦνται τά τελευταῖα χρόνια ἀπό τά Δημοτικά, ἀλλά ἀκόμη καί ἀπό τήν Θεολογική Σχολή τοῦ Α.Π.Θ.
Τό Ὑπουργεῖο Παιδείας καί μέ εὐθύνη τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου τά τελευταῖα χρόνια, μετατρέπει ὡς γνωστόν τό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν ἀπό Ὀρθόδοξο Χριστιανικό, σέ θρησκειολογικό, προβάλλοντας ὅλες τις θρησκεῖες ὡς «σωστές» καί «ἀθῶες» κι ὄχι ὡς αἱρετικές καί ἀντίχριστες, δημιουργώντας στά μυαλά καί στίς ψυχές τῶν ἀνυποψίαστων μαθητῶν, ἕναν ἀχανή ὠκεανό ἐπιτρεπόμενων ψευδοπίστεων, ἀπό τίς ὁποῖες κάποια στιγμή κοντινή ἤ μακρινή, θά κάνουν προσωπική ἐπιλογή ζωῆς, παρούσης...

Σε αναζήτηση νέου σταθερού πολιτικού σημείου…



Από τον Δ. Τρικεριώτη
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς τάχθηκε κατά της διακοπής των πακέτων διάσωσης στην Ελλάδα με τα οποία πιστεύει ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί η χώρα και να μην προκληθούν κατάρρευση και ντόμινο αγνώστων διαστάσεων. Για αυτόν, το γεγονός ότι οι ‘Έλληνες απέρριψαν αυτούς που τους κυβερνούσαν δεν σημαίνει ότι αντιτίθενται κιόλας σε όλα τα μέτρα της ΕΕ
Την άποψη του Σουλτς ενισχύει και η τοποθέτηση του οίκου Fitch ότι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, είτε άμεσα λόγω της τρέχουσας πολιτικής κρίσης, είτε σε ένα μεταγενέστερο στάδιο λόγω της αποτυχίας για οικονομική σταθεροποίηση, θα οδηγούσε σε υποβάθμιση όλων των υπολοίπων χωρών του ευρώ, σαν απόρροια τόσο των συστημικών επιπτώσεων όσο και των ειδικών κατά χώρα, που σχετίζονται με την έξοδο της Ελλάδας...
Αυτή η ρευστή πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, φαίνεται πως έχει φέρει και τους Γερμανούς στα όρια τους. Ο Γιένς Βάϊντμαν, πρόεδρος της Bundesbank, προειδοποιεί ότι θα σταματήσει η χρηματοδότηση αν οι Έλληνες δεν τιμήσουν τις συμφωνίες τους με το ΔΝΤ και την ΕΕ. Αντίθετα, ο υπουργός Οικονομικών Σόϊμπλε, ενώ πιέζει την Αθήνα για σχηματισμό κυβέρνησης και υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, ταυτόχρονα, και παρά το «χάος», δεν αποκλείει περισσότερη...

Το τρένο που έρχεται πάνω μας τη στιγμή που ο «μεγάλος νικητής» των εκλογών μοιάζει ολίγιστος μπροστά στις ευθύνες που καλείται να αναλάβει


Picture 0 for Το τρένο που έρχεται πάνω μας 
Φθάσαμε στο σημείο όποιο κόμμα διατυπώνει με μεγαλύτερη ασάφεια τις θέσεις του να καταφέρνει να πείθει περισσότερους ότι υπάρχει λύση χωρίς κόπο

Γράφει ο Πραγματιστής στο Voria.gr
Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας και Οικουμενική Κυβέρνηση μάθαμε τις τελευταίες ημέρες, από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα, ότι είναι τόσο διαφορετικές έννοιες ώστε να μην είναι δυνατή μία ελάχιστη συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων που τις υποστηρίζουν για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα στην πιο κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας μας.

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο «μεγάλος νικητής» των εκλογών μοιάζει ολίγιστος μπροστά στις ευθύνες που καλείται να αναλάβει. Όχι ότι είναι απαραίτητο να συνεργαστεί με ανθρώπους και κόμματα που δεν συμφωνεί. Αυτό που είναι επιτακτικό όμως τούτη την οριακή στιγμή είναι η...

Αυτές είναι οι δύο δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του Αλέξη Μητρόπουλου... βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συμβούλου του ΣΥΣΜΕΔ! Ώστε έτσι κύριε (;) Μητρόπουλε!!!!




Διαβάζουμε στο press-gr.blogspot.com για τον γνώριμο στους στρατιωτικούς εργατολόγο κο Μητρόπουλο:
Οπως δεσμευτήκαμε, σήμερα παρουσιάζουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του κ. Αλέξη Μητρόπουλου που αποκαλύψαμε χθες (διαβάστε αναλυτικά παρακάτω).
Η πρώτη απόφαση έχει εκδοθεί από το 16ο Τμήμα του Εφετείου Αθηνών: Πρόεδρος Χ. Παπαηλιού, εισηγητής Θ. Μπίρμπος, μέλος Π. Ζωντανού. Ο κ. Μητρόπουλος καταδικάζεται να επιστρέψει 300.000 δολάρια ΗΠΑ, μαζί με το νόμιμο τόκο από τις 26-4-1999, τα οποία υπεξαίρεσε από συνάδελφό του.
Η δεύτερη απόφαση έχει εκδοθεί από το 4ο Τμήμα του Εφετείου Αθηνών: Πρόεδρος Ε. Σκούρα, εισηγητής Π. Ευαγγελίδης, μέλος Αικ. Νομικού. Ο κ. Μητρόπουλος καταδικάζεται να επιστρέψει άλλα 300.000 δολάρια ΗΠΑ μαζί με το νόμιμο τόκο τα οποίαενθυλάκωσε παρανόμως από την αμοιβή άλλου δικηγόρου σε υπόθεση κοινού πελάτη τους.
Και στις δύο περιπτώσεις η πράξη χαρακτηρίζεται κακουργηματική, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το αστικό σκέλος ο κ. Μητρόπουλος κινδυνεύει και με ποινικές συνέπειες εφόσον κατατεθούν μηνύσεις σε βάρος του.
http://press-gr.blogspot.com/2006_11_16_archive.html