Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν! ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ Καραμανλή – Ομπάμα

Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν!     ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ  Καραμανλής – Ομπάμα

Η αποκαλυπτική στιχομυθία για τους αγωγούς,
που καθόρισετις εκλογές του 2009
Της Γιώτας Αντωνοπούλου


Λέγεται, και σωστά, πως η Πολιτική είναι ένα κομμάτι Ιστορίας που γράφεται διαρκώς. Ο σύντομος αλλά εξόχως αποκαλυπτικός διάλογος Καραμανλή – Ομπάμα πριν από τρία χρόνια, τον οποίο δημοσιεύει το PRESSing, φωτίζει μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο του 2009 και τα όσα συνέβησαν τότε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οδηγώντας την κυβέρνηση Καραμανλή στην πτώση της και αλλάζοντας με βίαιο τρόπο τη «ρότα» της χώρας. Όπως προκύπτει μέσα από αυτό το διάλογο σε συνδυασμό με τα διάφορα ντοκουμέντα που τον τελευταίο ένα χρόνο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και έχουν οδηγήσει ….την ελληνική Δικαιοσύνη στην άσκηση ποινικών διώξεων κατ’ αγνώστων, αυτό που πρωτίστως κρίθηκε στις ελληνικές εκλογές του 2009 ήταν το περιεχόμενο της απάντησης στο επιτακτικό για την Αμερική πολιτικό ερώτημα «ποιος ελέγχει τις πηγές και τις ροές της ενέργειας; ». Αυτό που κρίθηκε ήταν η ίδια η διεθνής ενεργειακή «σκακιέρα», αναπόσπαστο και δομικό κομμάτι της «παγκόσμιας σκακιέρας» που τόσο ανάγλυφα περιγράφει ο Μπρεζίνσκι.
 «Δύο θέματα, κύριε πρωθυπουργέ…»
Ήταν 3 Απριλίου 2009 τότε που ο Καραμανλής, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο, είχε την πρώτη του κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα, τότε, πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Η συνάντηση εκείνη έχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο που δεν έγινε τότε γνωστό, είναι, όμως, βέβαιο πως καθόρισε όχι μόνο την πορεία της κυβέρνησης Καραμανλή τους επόμενους μήνες αλλά...

Γάμος… συμφέροντος Τσίπρα-ΠΑΣΟΚ

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ


Στην προσωπική ζωή του, ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιλέξει ένα σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα της καρδιάς του, και μητέρα του παιδιού του. Σε πολιτικό επίπεδο ωστόσο, ο ηγέτης της ανανεωτικής Αριστεράς, που κοιτάζοντας τον καθρέφτη του προσωπικού αυτοπροσδιορισμού του, βλέπει αντικατοπτρισμούς Ανδρέα Παπανδρέου και Τσε Γκεβάρα, αποδεικνύεται άκρως συντηρητικός.
Επέλεξε λοιπόν έναν πολιτικό γάμο με… προξενιό. Γάμο συμφέροντος και ουχί συναισθήματος. Έναν γάμο με το όλον ΠΑΣΟΚ, το βαθύ και διαχρονικό, το οποίο και δείχνει πλέον ότι...

Νάτο το αυγό του φιδιού!!!! Τα άρρωστα ανθρωπάκια του ΣΥΡΙΖΑ που θα μας οδηγήσουν στην «πλέρια» δημοκρατία

Ομολογώ ότι παρακολουθώντας αυτό το βίντεο από το TaXalia (Macedonia) κατάλαβα, για πρώτη φορά στην ζωή μου, το νόημα των όσων διάβασα σε δεκάδες βιβλία κομμουνιστών συγγραφέων προσπαθώντας να μπω στο πνεύμα της δημιουργίας, εκ μέρους του ΚΚΕ, του κομμουνιστικού στρατού της περιόδου 1946 του επονομαζόμενου και ΔΣΕ, αλλά και της τακτικής του. Ο ίδιος ανύπαρκτος εχθρός ή μάλλον εχθρός ήταν και είναι πάντα ο ελληνικός λαός και η ίδια αρρωστημένη ψυχολογία με καταφανή την επιρροή του Μπακούνιν. Εντύπωση μου είχε κάνει το βιβλίο  του Γεράσιμου Μαλτέζου (καπετάν Τζουμερκιώτης) με τίτλο «Δ.Σ.Ε. (Ζητήματα στρατηγικής και τακτικής της ηγεσίας του)». Το σκεπτικό, το λεξιλόγιο και το όλο πνεύμα είναι ακριβώς το ίδιο με του «σύντροφου» Ιφικράτη-Απόστολου Αμυρά, υποψήφιου βουλευτή του «δημοκρατικού» ΣΥΡΙΖΑ έτσι... για να καταλαβαινόμαστε. Και κάτι ακόμη. Ο Γεράσιμος Μαλτέζος (Τζουμερκιώτης) επαναπατρίστηκε κάποια στιγμή επί επάρατης και δεν τόλμησε να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, όπου τον κατεδίωκε το αίμα εκατοντάδων αθώων (μη εμπλακέντων) θυμάτων του και εγκαταστάθηκε σε απόσταση ασφαλείας, στον Βόλο όπου δεν είναι και τόσο πολυπληθές το ηπειρώτικο στοιχείο. 
Ακολουθεί το κείμενο και το βίντεο από το TaXalia... Οδυσσεύς

Απίστευτο φασιστικό παραλήρημα υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ.....Ποια Χρυσή Αυγή;;;;; 


Δείτε το και θα αναφωνήσετε : "μα τι λέει ο μαλάκας;" :

Ευτυχώς! Η Βουλγαρία δεν θέλει σύνθετη ονομασία .

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Βούλγαροι! Αν εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παίζουμε με την εδαφική μας ακεραιότητα και την Ιστορία μας με σύνθετες "κατασκευές" οι γείτονές μας δεν είναι. Οι Βούλγαροι ξέρουν ότι έχουν την Μακεδονία του Πιρίν στην επικράτειά τους και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν παιχνιδάκια που θα τους ανάψουνε φωτιές.

«Η Βουλγαρία δεν συμφωνεί σε όνομα των Σκοπίων που θα περιέχει μια γεωγραφική έννοια»

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ. Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιλογές όπως «Βόρεια Μακεδονία» είναι τελείως απαράδεκτες, δεδομένου ότι...

Κύριε Κασιδιάρη, ντροπή σας....

   Γράφει η Φιλαρέτη
Με αφορμή το γνωστό περιστατικό χειροδικίας από ένα νεαρό προς δυο κυρίες, απάντων όντων πολιτικών προσώπων, ως πολίτης αυτού του τόπου, αισθάνομαι απόλυτη την ανάγκη να διαμαρτυρηθώ για τη βία στη ζωή μας και να θέσω το θέμα του προσδιορισμού της, της προέλευσης και της προοπτικής της, σε μια απόπειρα να καταλάβουμε τι λέμε και τι κάνουμε.
Δηλαδή: Από ποιόν να ζητάμε τα ρέστα και ποιόν να κατηγορούμε. Αν  διατηρούμε το δικαίωμα να προπηλακίζουμε τους συνομιλητές μας (με διάφορους τρόπους- ποικίλλουσας εντάσεως) λόγω διαφωνίας, ή για εφφέ. Αν θεωρούμε τα προσωπικά δεδομένα απρόσβλητα μόνο για ορισμένους, αλλά πάντως όχι για τους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Σύμφωνα με μια πρόχειρη προσπάθεια που έκανα για τον προσδιορισμό της βίας, θα έλεγα ότι μπορούμε να συναντήσουμε τη βία ως μια  λεκτική διατύπωση ή έμπρακτη (δι’ ενεργειών) έκφραση και μεθόδευση πρακτικής, που ασφαλώς γίνεται προς επικράτηση του ασκούντος τη βία, μέσω της οποίας σκοπείται η πρόκληση ζημίας σε πρόσωπα, πράγματα (ζώα και περιουσιακά αντικείμενα) και άλλα ηθικά ή περιουσιακά συμφέροντα. Ας διακρίνουμε τη βία στο δημόσιο βίο, από εκείνη στον ιδιωτικό.
Έτσι,λοιπόν, βία σε βάρος των πολιτών (δηλαδή βία στο δημόσιο βίο) ασκείται...

Ὅταν ὁ Ἠλίας,συνάντησε τὴν Λιάνα -Αφιερωμένο στον κ. Δελατόλα και κ. Παπαδάκη! Δημοσιογράφους.

από Μαρία Τριανταφύλλου

 Άρθρο: Μπαρόζο:Θὰ βγάλουμε ἐκτὸς νόμου τὴν Χρυσὴ Αὐγή!

Eγραψα το παραπάνω κείμενο, λίγες ώρες πριν τα γεγονότα που συνέβησαν  στο Τουρκοκάναλο του ΑΝΤ1,  με τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Βασικά, εμμένω σταθερά στην αρχική μου αντίδραση όταν έμαθα την είδηση,ότι ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτο αυτό που συνέβη.

Εισαι υποψήφιος βουλευτής κόμματος, από αυτά που δεν τα γουστάρουν οι κατοχικές δυνάμεις της χώρας (βλέπε αρχικό κείμενο).

Αρα, αφου δεν σε γουστάρουν οι κατοχικές δυνάμεις της χώρας, επόμενο είναι να μην σε γουστάρουν και οι εγχώριοι συνεργάτες τους (αυτοί με τους κονδυλοφόρους) και όπου  σταθούν κι όπου βρεθούν, θα σε πολεμούν με κάθε δυνατό τρόπο, θεμιτό κι αθέμιτο μέσο.
Σε αυτούς που ψάχνουν τρόπο να σε τελειώσουν, δεν τους δείχνεις τον τρόπο!
………………

Τελεία και παύλα! Για να μην μιλήσω για τον ξυλοδαρμό σε γυναίκα! Αλλο «ευαγγέλιο» αυτό! 
Θα σε φτάσουν στα όρια σου, θα σε προκαλέσουν ώστε...

Το χθες και το σήμερα των Κουτόφραγκων Και η κατάρα της Μεταπολίτευσης!

Παναγιώτης Αποστόλου


O Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει, επιτέλους, πως η σημερινή κατάντια του βιοτικού επιπέδου του, οφείλεται αποκλειστικά, στην κακή διαχείριση των κοινών καθ΄ όλη τη διάρκεια των 38 χρόνων της μεταπολίτευσης, από τα δυο κόμματα εξουσίας, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. 

Ωστόσο, όλοι μας έχουμε τεράστιες ευθύνες για την οικονομική εξαθλίωση του λαού μας και την εκχώρηση της κυριαρχίας μας σε τρίτους. Όλα αυτά τα χρόνια πιστέψαμε και εμπιστευθήκαμε τους διαχρονικούς «μαυρογιαλούρους» που ευνούχισαν τη σκέψη μας, που μας έδωσαν πρόσκαιρες φρούδες ελπίδες και τελικά έκλεψαν τη ζωή μας και σκόρπισαν τα όνειρά μας. 

Η Ελλάδα μας στην μακραίωνη Ιστορία της έχει γνωρίσει μεγάλους ήρωες που αφιέρωσαν την περιουσία και την ζωή τους υπέρ αυτής, αλλά ταυτόχρονα και αρκετούς Εφιάλτες που εύκολα την πρόδωσαν για προσωπικά τους οφέλη. Όλα, λοιπόν, τα χρόνια της μεταπολίτευσης, την Ελλάδα μας κυβέρνησαν χαμηλοϋψείς πολιτικοί που εκμεταλλεύτηκαν τον καημό και την θέληση του λαού μας για Δημοκρατία, μετά την επτάχρονη δικτατορία, και την μετέτρεψαν σε μια άκρατη και στυγνή κομματοκρατία. 

Κατ΄αυτόν τον τρόπο, σέρβιραν στον λαό μας μια πρόσκαιρη ευχάριστη ζωή, μέσω του πελατειακού κράτους και των στρατιών από χειροκροτητές που δημιούργησαν και κράτησαν για τον εαυτό τους την μεγάλη χλιδάτη ζωή. Δημιούργησαν...

Για το αύριο....

Ζούμε το χειρότερο, αυτό μην το ξεχνάς. Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες αφόρητης κατάθλιψης, κάθε μέρα αποχαιρετάμε κι έναν Έλληνα που δεν αντέχει να ζήσει το παρακάτω, κάθε λεπτό αγωνιούμε για τους οικείους μας αν θα είναι υγιείς, κάθε στιγμή παρακολουθούμε τις ειδήσεις σαν να διαβάζουμε μια λίστα που θα έχει το δικό μας όνομα ως μελλοντικού καταδικασμένου, κάθε μέρα ζούμε το αφόρητο. Όλα μας φαίνονται ένας ανήφορος που δεν σταματά πουθενά. Κι όμως, επιβιώνουμε μέσα σε αυτό που μέχρι πριν δύο χρόνια το απευχόμασταν. Ο καθένας από μονάχος του βλέπει τον τοίχο να ορθώνεται μπροστά του και είναι εκατομμύρια οι στιγμές που δεν έχεις τα κουράγια πλέον να σκαρφαλώσεις ούτε ένα χιλιοστό πάνω από το έδαφος. Είναι στιγμές που θέλεις το έδαφος να καταρρεύσει , να τελειώνει αυτή η ιστορία, αυτός ο εφιάλτης που σε έβαλαν να διανύσεις.
Σε γεμίζουν με ελπίδες όντα που διαχειρίζονται την ζωή σου αλλά και τον δρόμο που θα πάρει ο εφιάλτης σου και είναι τόσο μεγάλη η καταπόνησή σου που θέλεις να πιστέψεις ότι κάποιος από...

Δείτε τα βίντεο που καίνε τον Τσίπρα!!!!

Για αρχή, μια εικόνα χίλιες λέξεις... Όταν έχεις οδηγό ανθρώπους σαν το Λαλιώτη, τον μέγιστο τρομοκράτη του Πολυτεχνείου που στη συνέχεια διέπρεψε επι ΠΑΣΟΚ ρημάζοντας το ταμειο του ΥΠΕΧΩΔΕ και που ο Τσοχατζόπουλος μπροστά του είναι ψιλικατζής, τι μπορείς να περιμένεις...
Πάμε στο δια ταύτα... Μετά το θέμα που ανέδειξαμε χθες -δείτε εδώ πρώτα για να καταλάβετε την ουσία- το παρακάτω βίντεο ανέβηκε σήμερα στο taxalia.



Αυτοί λοιπόν καταδικάζουν τη βία και το φασισμό, αυτοί είναι...

Απάντηση Φράγκου σε Ερντογάν:"Την αξιοπρέπεια και το πολιτισμό μας δεν μπορείς να τα αμφισβητείς"

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Γ. Σοφιανίδη, παρέστει ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 188η Επέτειο από το ολοκαύτωμα της Κάσου και από εκεί βρήκε ευκαιρία να δώσει μία απάντηση στα όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα.Την οποία παρουσίασε περίπου ως …ετοιμοθάνατη.

Ο Φράγκος θύμισε τι έκαναν οι Οθωμανοί στη Κάσο και πρόσθεσε:

“Εκείνο που μας προκαλεί όμως θλίψη, είναι ότι κατά καιρούς εμφανίζονται γείτονες μας, που προσπαθούν να αμφισβητήσουν το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξιοπρέπεια μας. Διότι το παν στη ζωή δεν είναι τα υλικά αγαθά. Είναι ο πολιτισμός, οι επιστήμες, η τέχνη. Σε αυτά η πατρίδα μας πρωτοπορούσε και θα 
πρωτοπορεί πάντα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στους Ακρίτες σεμνά και δίπλα τους και απολαμβάνουμε την αγάπη τους”.



http://www.onalert.gr

ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ KAI ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ - ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...

Μίλησε κ ο κυρ Κάρολος.....

«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κ. Λιάνας Κανέλλη και της κ. Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο».

Κάρολος Παπούλιας

Μίλησε κι ο κυρ-Κάρολος.....
Αποφάσισε να μιλήσει....

Δεν μίλησε μετά το διάγγελμα του ΓΑΠ στο Καστελλόριζο που μας έχωσε στα τάρταρα και ξεκίνησε την διαδικασία καταστροφής της χώρας μας....

Δεν μίλησε όταν υπογράφηκε αντισυνταγματικώς η δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο 1.

Δεν μίλησε όταν η ανεργία έφτασε στο 20%.

Δεν μίλησε όταν μειώνονταν αντισυνταγματικώς οι μισθοί των εργαζομένων του δημοσίου.

Δεν μίλησε όταν επεβλήθει δυσβάστακτη φορολογία στους φτωχούς και...

Δεν είμαστε μόνοι, αλλά εύκολα μπορεί να μείνουμε

Σε μια εβδομάδα από σήμερα ενδεχομένως να συνειδητοποιήσουμε ότι στο μάταιο τούτο κόσμο δεν είμαστε μόνοι μας. Να γίνει αντιληπτό ότι πέρα από λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μας(Τσίπρας), υπάρχει μια Ευρώπη και μερικά κράτη που μας έχουν δανείσει κάποια ψιλά και περιμένουν από μας να συζητήσουμε μερικές… λεπτομέρειες. Μια απ’ αυτές είναι και το Μνημόνιο. Διότι μπορεί τα χαστούκια του Κασιδιάρη να ηχούν με κρότο στα μάγουλα της Δημοκρατίας, αλλά οι σφαλιάρες που θα πέσουν στη χώρα θα προκαλέσουν ανήκεστο βλάβη. Προφανώς την επομένη των εκλογών θα χρειασθεί, αντί ο καθένας να λέει τις σαχλαμάρες του στα κανάλια, μια υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση να συζητήσει με τους δανειστές μας. Είναι δεδομένο ότι το Μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Όχι γιατί θα το καταγγείλει μονομερώς ο κ. Τσίπρας, αλλά γιατί η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι το Μνημόνιο απέτυχε. Αν επιμείνουμε στη λογική του «είμαι μάγκας και το κέφι μου θα κάνω», είναι βέβαιο ότι θα κάνουν κι αυτοί το κέφι τους και θα προκαλέσουν κρίση ρευστότητας. Πολύ απλά θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση. Αν όμως προκύψει μια εθνικά υπεύθυνη κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα συζητήσει στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος την αναθεώρηση του Μνημονίου, τότε σε συνδυασμό με την κατάργηση μέτρων που το συνοδεύουν και προκαλούν ύφεση, η οικονομία θα ανακάμψει, η αγορά θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της, ενώ θα αποκατασταθεί η κοινωνική συνοχή. Έτσι απλά. Αρκεί να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να μείνουμε μόνοι μας. Και τότε η συντροφιά του κ. Τσίπρα δεν θα μπορεί να αναπληρώσει το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο θα έχει περιέλθει η χώρα.

Προκαλούν οι αριστεροί-δολοφόνοι-τρομοκράτες: Διήμερη εκδήλωση στο Πάντειο για τον "ένοπλο αγώνα" με τη συμμετοχή διεθνών τρομοκρατών!!!

Ανοιχτή πρόκληση στην κοινωνία και σε όσους έχουν θρηνήσει θύματα από την αριστερή τρομοκρατία.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπως δεν είναι η πρώτη φορά που οι πανεπιστημιακές αίθουσες παραχωρούνται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Το καθηγητικό κατεστημένο, μαζί με τα ΜΜΕ και το κράτος στηρίζουν υλικά και ηθικά τους δολοφόνους-τρομοκράτες που υποτίθεται ότι πολεμάνε το σύστημα.

Επαναστάτες με την χορηγία και τις ευλογίες του συστήματος...

Δείτε από παρόμοια εκδήλωση την επιστολή-χαιρετισμό που έστειλε ο αιμοσταγής δολοφόνος-τρομοκράτης Κουφοντίνας:

Παρέμβαση–Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στα πλαίσια της εκδήλωσης–συζήτησης με Γερμανούς αγωνιστές (πρώην κρατούμενους) από το γερμανικό ριζοσπαστικό ανατρεπτικό κίνημα (1967-1990).

Εμπειρίες–Συμπεράσματα

Καλωσορίζω κι εγώ στη σημερινή συνάντηση τους συντρόφους Στέφαν Βισνιέφσκι και Κλάους Φίμαν και τους σφίγγω δυνατά το χέρι. Από διαφορετικές οργανώσεις, το κίνημα 2 Ιούνη και τη RAF, από την ίδια εμπειρία απελευθέρωσης στην ΟΔΓ, την ισχυρότερη...

Λόγια του αέρος

Είναι πια κοινώς αποδεκτό ότι ο Αλέξης Τσίπρας, που αγωνίζεται να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, είναι ένας ριζοσπάστης. Με την καλή έννοια. 

Το κόμμα του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι νωστό ως Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Οι δημόσιες εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας περιλαμβάνουν αφιερώματα στην επαναστατική εικόνα του Τσε Γκεβάρα, και πύρινους λόγους κατά των δολοπλόκων τραπεζιτών, των διεφθαρμένων πολιτικών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Τι γίνεται αν η βασική γοητεία που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τόσο η υπόσχεση του για ριζικές αλλαγές αλλά μια επιστροφή στο παλιό καθεστώς – την εποχή πριν η Ελλάδα προσάραξει στα βράχια της κρίσης χρέους και εμπλακεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ;

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρεσβεύει ακριβώς αυτό. Αναλογιστείτε τη προεκλογική του εκστρατεία. Το μήνυμα που υποβόσκει είναι...

Κ. Καραμανλής: πρώτα η Ελλάδα…

…λέει και ξαναλέει ο τ. πρωθυπουργός σε όλους όσους καθημερινά τον επισκέπτονται στο πολιτικό του γραφείο. Και όταν κάποιοι απ’ αυτούς αρχίζουν να γκρινιάζουν η να σχολιάζουν τα εσωκομματικά—έτσι όπως τόσο χαριτωμένα και από παλιά συνηθίζεται στη Νέα Δημοκρατία, ο Κώστας Καραμανλής τους κλείνει την κουβέντα λέγοντας τους «πρώτα η Ελλάδα σήμερα». Η άγια πατρίδα μας δηλαδή, αυτό το μείζον αγαθό για το οποίο ο φιλόσοφος Σωκράτης είχε γράψει “μητρός τε και πατρός τε και των άλλων προγόνων, τιμιώτερον εστιν η Πατρίς και σεμνώτερον και αγιώτερον…”

Και λίγες μέρες πριν με υψηλή πάντα εθνική ευθύνη ο Κώστας Καραμανλής …κατέθεσε δημόσια την ανησυχία του για τις πολιτικές εξελίξεις, λέγοντας «μπορεί να έχουμε μπροστά μας οδυνηρές Εθνικές περιπέτειες…». Υπονοώντας έτσι για τα χειρότερα που ίσως εγκυμονεί η πιθανότητα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα και παροτρύνοντας συγχρόνως...

Την ώρα που οι ίδιοι οι Αλβανοί αθωώνουν τον Έλληνα, ο προδοτικός ΣΥΡΙΖΑ το αποκαλεί δολοφόνο. Πάντα ηλίθιοι αυτοί μεταλλαγμένοι κομμουνιστές




Ακόμη και η κοινή γνώμη της Αλβανίας δικαιώνει τον νεαρό Έλληνα που σκότωσε τον Αλβανό ληστή, όπως καταγράφεται στον σχολιασμό που συνοδεύει την είδηση στους δικτυακούς τόπους. 
  
Παραθέτουμε μερικά σχόλια:


(Sigurisht qe ka marre ate qe meriton. Nje grabites qe te hyn ne shtepi e te kercenon familjen, meriton vdekjen. Kush nuk e mbron familjen e tij, eshte njeriu me kot ne bote.) 
Σίγουρα έλαβε αυτό που του άξιζε. Ένας κλέφτης που μπαίνει σπίτι σου και απειλεί την οικογένειά σου, αξίζει τον θάνατο. Όποιος δεν προστατεύει την οικογένειά του, είναι ο ποιο χαμένος άνθρωπος στον κόσμο.
(hajdutet hajdut ngelen, ngado qe vine, sidomos keta qe ia lene namin gjith te tjereve. Shtepia ruhet, e sidomos kur te kecenojne nenen nuk ka llafe.)
Οι κλέφτες κλέφτες μένουν, απ' 'οπου και αν έρχονται, ειδικά τούτοι που βγάζουν το όνομα σε όλους τους υπολοίπους (Αλβανούς). Το σπίτι προστατεύεται, ειδικά όταν σου απειλούν τη μάνα, δεν το συζητώ.
(i lumt dora grekut. Shkoft ne ferr viktima!)  
- Γεια στο χέρι του Έλληνα. Να πάει στην κόλαση το θύμα
(Ska muhabet , e ka merituar ate qe e ka kerkuar) 
Δεν τίθεται θέμα, του άξιζε αυτό...

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία που προκαλεί. Από την Κάσο και τις ασκήσεις

Με την ετοιμότητα και το υψηλό ηθικό των
 ενόπλων δυνάμεών της απαντά η Ελλάδα στις νέες
τουρκικές προκλήσεις, που έρχονται
 ως αποτέλεσμα της τουρκικής πρακτικής να
εκμεταλλεύεται κάθε συγκυρία και ενώ ο
κ. Τσίπρας έχει προαναγγείλει ότι θα ζητήσει
 από την Άγκυρα μορατόριουμ εξοπλισμών.


Σοφία Βούλτεψη
08/06/2012
Η παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκου, συνοδευόμενου από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκο και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Γ. Σοφιανίδη χθες στην Κάσο, για τα 188 χρόνια από το ολοκαύτωμα του νησιού, αλλά και η επιτυχημένη άσκηση για την ενεργοποίηση του συνόλου της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης χωρίς μετακινήσεις στρατευμάτων, σε χρόνο μισό του προβλεπομένου, αποτελούν ίσως την καλύτερη είδηση για τη χώρα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. 

Την ώρα που η Ελλάδα παραμένει επί ξυρού ακμής και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ότι θα επιδιώξει μορατόριουμ εξοπλισμών με την Τουρκία, η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μεγάλου συμβολισμού. 

Πρόκειται για την καλύτερη απάντηση στον Τούρκο...

Χαμένοι στα μάτια δικών μας και ξένων

Aθενς, Σύνταγκμα, Τσίπρα… Ο ρεψενιονίστ στο νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο είναι ενημερωμένος για τα ελληνικά πράγματα,ακόμη και για τις εκλογές, διαβάζει Νιου Γορκ Τάιμς. Μιλά με βαριά προφορά, είναι Ισραηλινός και μας θυμίζει ότι στην πατρίδα του τρελαίνονται για ελληνική μουσική.

Στο εστιατόριο Four Seasons ο Ιταλός μαιτρ αστειεύεται παρομοίως: Πληρώνετε με ευρώ, με δολάρια, με δραχμές; Ολοι φέρονται φιλικά, παρά τον σκωπτικό τόνο, εντούτοις διαπιστώνουμε μια ρωγμή στη φιλελληνική στάση. Ο συνδαιτημόνας μου, βαθύς γνώστης της αμερικανικής πραγματικότητας, σπεύδει να μου εξηγήσει: Εχει γίνει μεγάλη ζημιά στην φήμη της χώρας, όλοι μένουν σε μια πρώτη ανάγνωση, στο πάθημα της Ελλάδας, δεν κοιτούν τι υποφέρουν οι άλλοι Ευρωπαίοι, Πορτογάλοι, Ιρλανδοί, Ισπανοί· αναπαράγουν το αφήγημα ότι η Ελλάδα έπεσε πρώτη και παρέσυρε τους άλλους· στους πελάτες του που χάνουν χρήματα εξαιτίας της κρίσης, ο κάθε τραπεζίτης ή κερδοσκόπος για να ξεφύγει απαντά: φταίει η Ελλάδα…

Ακόμη και οι φιλοπάτριδες ομογενείς δεν κατανοούν ακριβώς τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τους λείπει η εν τω βάθει ενημέρωση για την καταστροφή των μεσοστρωμάτων και...

Διαβάστε ένα κείμενο του «Βήματος» που αποπνέει το μίσος ενός φασίστα που θέλει να αυτοαποκαλείται δημοκράτης...

Εγώ,συγχωρήστε μου το «εγώ»,  στην μέχρι σήμερα ζωή μου, δεν έδωσα δραχμή (όταν είχαμε) και ευρώ (από όταν το αποκτήσαμε) για να αγοράσω το ΒΗΜΑ, το έντυπο αυτό που θέλει να λέγεται εφημερίδα και που υπηρέτησε με συνέπεια Γερμανούς, επί κατοχής αλλά και τον Γ. Παπαδόπουλο  οπότε αυτόν τον γελοίο στη φωτογραφία πιο κάτω δεξιά, τον Σπινθουράκη πρώτη φορά τον διαβάζω από ανάρτηση σοβαρού και μετριοπαθούς ιστολογίου. Αυτός ο άνθρωπος (;) νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να αποκαλεί ξεφτιλισμένους όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογίας, θέσεως, επαγγέλματος, δραστηριότητος ενώ στο τέλος, περιλαμβάνει τον εαυτό του στους Έλληνες. Στο ιστολόγιο που πρωτοδιάβασα το κείμενο διαμαρτυρήθηκα απλά και ευγενικά και το μεταφέρω εδώ για να τον περιλάβω.
«Ποιος ρε αλήτη Σπινθουράκη σου έδωσε το δικαίωμα να με αποκαλείς ξεφτιλισμένο από την φυλλάδα σου; Επειδή εσύ έχεις κόμπλεξ και αισθήματα ενοχής επειδή άλλα πιστεύεις και άλλα είσαι υποχρεωμένος να γράφεις στο έντυπο αυτό που δουλεύεις και στις ελάχιστες φορές που το έπιασα στα χέρια μου αυτά λερώθηκαν, θα με βρίσεις εμένα βρε απολειφάδι της δημοσιογραφίας; Εσύ που τολμάς να αποκαλείς δημοκράτες τους φασίστες της αριστεράς και να τους αντιδιαστέλλεις από από τους άλλους; Έχεις, ρε   ξεφτιλισμένε δημοσιογραφίσκε, ασχοληθεί ποτέ σου με τον φασισμό του κομμουνισμού ή είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι «ο κομμουνισμός περικλείει πλέρια την έννοια της δημοκρατίας»; Πιστεύεις ρε ανθρωπάκο ότι είναι σωστό το να συναγελάζονται όσοι συναγελάζονται με την Παπαρρήγα ή την όψιμη «δημοκράτισσα» Κανέλλη που τώρα στα γεράματα διαπίστωσε ότι της ταιριάζει ο κομμουνισμός και δεν σε θίγει η παρουσία τους στα ΜΜΕ; Το ότι είσαι φασίστας μέχρι μυελού των οστέων το έχεις πάρει είδηση ή θέλεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου; Ξέρεις, εσείς τα φασισταριά έχετε...

Βγάλτε το σκασμό όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και ασχοληθείτε με την Ελλάδα, αν πιστεύετε σ΄αυτή


Σχετικά με το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα το πρωί όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε δημόσια εναντίον δύο γυναικών, υποψηφίων βουλευτών, της κ. Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ, έχω να πω τα εξής :

1) Προς αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως ΔΕΝ είμαι Χρυσαυγίτης και δεν το ψήφισα αυτό το κόμμα.

2) Είμαι πάντα υπέρ ενός πολιτισμένου δημοκρατικού διαλόγου για οποιοδήποτε θέμα συζήτησης σε παρέα ή ομάδα ανθρώπων, ανεξάρτητα που ανήκουν πολιτικά.

3) Βλέποντας λοιπόν σήμερα κατ΄επανάλειψη το VIDEO με το εν λόγω συμβάν, είδα ότι η Λιάνα Κανέλλη, πρώτα αυτή προκάλεσε τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής πετάγοντας εναντίον του κάποιο βιβλίο, ή περιοδικό, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ήταν, και μετά ο Κασιδιάρης ανταπέδωσε, πολύ κακώς βέβαια, με χτυπήματα προς την κ. Κανέλλη. Προηγουμένως όμως τον είχε...