Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Όλες οι δολοφονίες των αριστερών από τα φασιστικά καθεστώτα της μεταπολεμικής Ελλάδος. Αντιμετωπίστε άμεσα και δραστικά τον φασισμό-ναζισμό. Θα κινδυνεύσει η λαϊκή δημοκρατία....

Τα μετά τον Β'  Παγκόσμιο Πόλεμο θύματα της αριστεράς από το παρακράτος της δεξιάς δεν έχουν τελειωμό. Ας τα θυμηθούμε.

1. Νίκος Μπελογιάννης. Συνελήφθη την 20/12/1950  απλά και μόνον επειδή ο άνθρωπος ανέλαβε με εντολή του ΚΚΕ την αποστολή να οργανώσει επιθετικές ενέργειες κατά του κράτους, επί πρωθυπουργίας φασίστα Σοφοκλή Βενιζέλου και καταδικάσθηκε σε θάνατο επί πρωθυπουργίας φιλοναζί Νικολάου Πλαστήρα. Αυτοί που τον συνέλαβαν και αυτοί που τον καταδίκασαν, σε δύο δίκες, ήταν όλοι τους τομάρια της δεξιάς. Ο μόνος που μειοψήφησε στην πρώτη δίκη ήταν ο μετέπειτα «δικτάτορας» Γ. Παπαδόπουλος (διαβάστε ΕΔΩ), αλλά ποιος ξέρει γιατί το έκανε ο παλιοφασίστας!
2. Γρηγόρης Λαμπράκης. Δολοφονήθηκε την 27/5/63 επί πρωθυπουργίας του φασίστα Κων/νου Καραμανλή. Λέγεται ότι οι δολοφόνοι του ήταν προσωπικοί φίλοι του Καραμανλή αλλά ήταν ταυτόχρονα και συχνοί επισκέπτες του παλατιού. Πάντως την εντολή τους την έδωσε ή ο Καραμανλής, ή η Φρειδερίκη
3. Σωτήρης Πέτρουλας. Δολοφονήθηκε την 22/7/65 επί πρωθυπουργίας του φασίστα Γεωργίου Αθανασιάδη- Νόβα. Ο Γ. Παπανδρέου (παππούς) μάλιστα κατηγόρησε μαζί με την τότε ΕΔΑ ευθέως την κυβέρνηση Νόβα σαν φασιστική. Αυτοί που σκότωσαν τον Πέτρουλα ήταν φασίστες προσωπικοί φίλοι του πρωθυπουργού Νόβα.
4. 1967-74. Άπειρες (;;;;) οι δολοφονίες αριστερών από το φασιστικό καθεστώς. Αν και δεν αποδείχθηκε καμμία, βρήκαν ευκαιρία τα λαμόγια να μοιράσουν εκατοντάδες συντάξεις για πεσόντες αριστερούς κατά τον συμμοριτοπόλεμο.
5. Αλέκος Παναγούλης. Δολοφονήθηκε την 1/5/76 επί πρωθυπουργίας του φασίστα Κων/νου Καραμανλή. Οι δολοφόνοι ήταν φασίστες προσωπικοί φίλοι του πρωθυπουργού.

6. Οι αριστεροί αστυνομικοί Μάλιος , Μπάμπαλης, Πέτρου, Σταμούλης, Μάττης, Γεωργακόπουλος, Βαρής, ο Βελούτσος, ο εκδότης Μομφεράτος και ο οδηγός του Ρουσέτης, ο εκδότης Αθανασιάδης, ο εισαγγελέας Ανδουλιδάκης, ο βουλευτής Μπακογιάννης,
ο Αξαρλιάν, ο πρώην διοικητής της ΕΤΕ Βρανόπουλος, ο εφοπλιστής Περρατικός, δολοφονούνται επί φασιστικών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την ναζιστική οργάνωση «17 Νοέμβρη» ηγετικά στελέχη της οποίας είχαν στενές σχέσεις με τους εκάστοτε πρωθυπουργούς.
7. Ο έφηβος Γρηγορόπουλος δολοφονείται το 2008 από ναζί αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας. Ο φασίστας αστυνομικός λέγεται ότι είναι μέλος της ΝΔ (για κάλυψη) και αδελφικός φίλος του πρωθυπουργού Καραμανλή του νεώτερου.
8. Φύσσας. Δολοφονείται προ ημερών από τον ναζί Ρουπακιά. Λέγεται ότι ο Ρουπακιάς είναι ο πραγματικός αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ότι ο Μιχαλολιάκος απλά προεδρεύει.

Δεν πρόκειται να καθίσω να σας εξηγήσω πόσο δεξιοί ήταν οι Σοφοκλής Βενιζέλος, Πλαστήρας, Νόβας , Ανδρέας Παπανδρέου ή ο Καραμανλής (και ιδιαίτερα στην νεώτερη έκδοση ) ούτε για πόσες δολοφονίες αριστερών κατηγορήθηκε ο Γ. Παπανδρέου (παππούς) κατά την πρώτη μεταπολεμική πρωθυπουργία του. Μπορεί μάλιστα να το έπαιζαν φιλελεύθεροι κεντρώοι ενώ στην ουσία ήταν καραναζί του κερατά όπως άλλωστε και ο Σαμαράς (χούντα δεν έχει;). Αν ρίξετε μια ματιά ΕΔΩ θα διαπιστώσετε την πολιτική τοποθέτηση καθενός τους.


Αυτό όμως που θέλω να πω προσωπικά είναι ότι παρακαλώ να με διαγράψουν από την λίστα των συνεργατών αρθρογράφων τους  τα λίγα ιστολόγια που μέχρι τώρα ανέχονταν την συνεργασία μου σαν αρθρογράφου και που βιάστηκαν να καταδικάσουν ένα κόμμα, παίζοντας επιπόλαια το μόνιμο παιχνίδι του παρακράτους της αριστεράς. Δεν θέλω να δοκιμάζονται τα δημοκρατικά τους πιστεύω και η ευαισθησία τους εξ αιτίας μου που ναι μεν δεν ψηφίζω ΧΑ, αλλά δεν ενέχομαι και την επιπολαιότητα.

Οδυσσεύς Πάτσης,  
http://epirus-our-homeland.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:Η ΗΡΩΪΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ
(Ένα απο τα πάρα πολλά εγκλήματα των κομμουνιστών)

«Η κοπέλλα δεν βγάζει καμμιά κραυγή, κανένα βογγητό. Μόνο ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, φωνάζει. Οι συμμορίτες τήν έδερναν άλύπητα, τή βασάνιζαν, τήν παραμόρφω­ναν.»

Τον Νοέμβριο του 1946 έλάχιστα Τάγματα προκαλύψεως είχαν συγκροτηθή. Ό ‘Ελληνικός λαός μετά τήν πολλαπλή κατοχή και τήν κομμουνι­στική σφαγή των τελευταίων ετών, προσπαθούσε νά περιμαζέψη ότι του άπέμεινε. Σ’ όλόκληρη τήν Εύρώπη επικρατούσε ήσυχία και οί λαοί της είχαν ήδη άρχίσει εντατικά τήν άνοικοδόμησι των έρειπίων τους. Ετσι και στο Σκρά, τήν έδρα τοϋ 564 Τάγματος Πεζικού έπικρατούσε απόλυτη ήσυ­χία. Οί στρατιώτες, νέα παιδιά που είχαν στρατευθή γιά νά ύπηρετήσουν τή θητεία τους και νά φυλάξουν τά σύνορα έκοιμώντο ήσυχοι και αμέρι­μνοι.

Η συνέχεια εδώ: http://www.eglimatikotita.gr/2010/10/blog-post_6357.html

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος της Φρίκης του ΚΚΕ


http://www.youtube.com/watch?v=3YrCQGXYR9g&feature=player_embedded