Σελίδες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση, η «επανάσταση» και τα αγελαδίσια μάτια των Κουτσούμπα-Τσίπρα (...και του Δένδια θα πρόσθετα)

Fr. Engels
Μεταφέρω επί λέξει:
« Ο (....) λαός διαμαρτύρεται ακατάπαυστα ενάντια στην υποδούλωση με την μορφή θρησκευτικών αιρέσεων...με την άρνησή του να πληρώσει φόρους.... με τις ληστοσυμμορίες, με τις προμελετημένες πυρκαϊές... με τις εξεγέρσεις... και γι' αυτό ο (...) λαός μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν ενστικτώδικα επαναστατικός και θα είναι αρκετό να διεγείρουμε ταυτόχρονα σε πολλά μέρη τις συσσωρευμένες μνησικακίες και τη δυσαρέσκεια που συνεχώς βράζουν στην καρδιά του λαού μας». 

Άφησα επίτηδες κενά τα εντός των παρενθέσεων αποκρύπτοντας τον λαό τον οποίο αφορά.
Σας θυμίζει τίποτε το παραπάνω απόσπασμα; Η στρατηγική και η τακτική μήπως;
Εμένα πάντως μου θυμίζουν Ελλάδα της μεταπολιτευτικής περιόδου και ειδικότερα των πέντε με έξι τελευταίων χρόνων. Τι και αν αφορά τον ρωσικό λαό όπως μας πληροφορεί ο θεωρητικός του επιστημονικού κομμουνισμού Φρήντριχ Ένγκελς (φωτoγραφία) στο άρθρο του « Το κοινωνικό πρόβλημα στη Ρωσία» που δημοσιεύθηκε και σε μπροσούρα με τίτλο «SOCIALES AUS RUSSLAND». Ναι αυτές τις μπροσούρες που διακινούν μεταφρασμένες μεταξύ τους και που βάλθηκαν να βάλουν σε εφαρμογή τα κηρύγματά τους όλοι αυτοί οι επαναστατημένοι ηλίθιοι της λοβοτομημένης αριστεράς.
Και έρχεται ο λίγος Πολύδωρας, ο κάθε «Πολύδωρας» που διετέλεσε υπουργός ΠΡΟΠΟ μέχρι σήμερα, να μας μιλά για τον «στρατηγό άνεμο» που κατέκαψε την Πελοπόννησο γιατί δεν θέλει, ή δεν μπορεί, να δει τα γεγονότα επειδή το μόνο που έκανε ο «στρατηγός άνεμος» ήταν να του πάρει το πράγματι σπουδαίο μυαλό που διέθετε στα νιάτα του, με μια εξαίρεση ίσως. Αυτής του Δένδια που κατά την διάρκεια της «brain rain» όχι μόνον κρατούσε ομπρέλα αλλά φορούσε και αδιάβροχο με την κουκούλα ανεβασμένη. Ναι, του Δένδια που, αν θέλει να παρουσιάσει κάποιο έργο κατά την διάρκεια της υπουργίας του για να μείνει και το όνομά του στην ιστορία, θα του πρότεινα να μετονομάσει το υπουργείο ΠΡΟΠΟ σε

ΟΠΑΠ δηλ. Οργανισμός Προστασίας Αναρχοκομμουνιστών Παρακρατικών .
Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν θέλουν να δουν την αλήθεια και δεν ξέρω γιατί. Ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε οι Τούρκοι (σαν κράτη) μας έβαλαν τις φωτιές στην Πελοπόννησο και στα νησιά μας και αν χρησιμοποιήθηκαν άτομα αυτών των υπηκοοτήτων αυτό έγινε σε συνεργασία με δικούς μας εγκεφάλους αριστεράς αποκλίσεως. Γιατί; Μα δεν μπορούσαν να έχουν εμπιστοσύνη στους οπαδούς τους επειδή με την ανύπαρκτη εξυπνάδα τους, δεν θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους χωρίς να αποκαλυφθούν, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τους ηθικούς αυτουργούς.
Δεν μπορώ να καταλάβω, το έγραψα πολλές φορές, την ενοχική στάση απέναντι των αριστερών καθαρμάτων όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και βασικά των υποτιθέμενων δεξιών που παρακολουθούν με κατανόηση -και αηδιαστική συμπάθεια θα έλεγα- τις βομβιστικές επιθέσεις, τις δολοφονίες αθώων αστυνομικών και πολιτών, την καταστροφή των δασών μας αλλά φέρτε στην μνήμη σας και τους εμπρησμούς των πολυκαταστημάτων Κατράτζος - Μινιόν, τις ένοπλες ληστείες τραπεζών, τις επιθέσεις εναντίον της ελληνικής Ιστορίας ή της ελληνικής γλώσσας και της επίσημης θρησκείας μας, την διέγερση της μνησικακίας και της δυσαρέσκειας ανάμεσα στον λαό που κάνει τις καρδιές των Ελλήνων να βράζουν από το μίσος.
Και δεν θέλουν να δουν και το άλλο.
Ότι η σχεδίαση αλλά και η εφαρμογή του σχεδίου στην χώρα μας δεν είναι δυνατόν να είναι προϊόν όσων ανόητων κατηύθυναν (ατομικά και συλλογικά) τις τύχες της αριστεράς στην χώρα μας. Γιατί, μην μου πείτε ότι - εξαιρουμένου του Ζαχαριάδη που δεν ξέρουμε αν ήταν πράγματι Έλληνας αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο κείμενο - δεν ήταν και δεν είναι βλάκες με περικεφαλαία όλοι οι αρχηγίσκοι της γενικότερης αριστεράς. Μπορούν να θεωρηθούν έξυπνοι οι μακαρίτες Μάρκος Βαφειάδης, που κλείστηκε μάλιστα και σε τρελάδικο της Ρωσίας κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, και Φλωράκης; Για φέρτε τους στην μνήμη σας... 
Σας μοιάζουν για έξυπνα τα αγελαδίσια μάτια της Παπαρήγα και του Κουτσούμπα ή μήπως του Τσίπρα, του Κωνσταντόπουλου, του Αλαβάνου και του Κουβέλη; Απλά χρηματοδοτούμενα ανδρείκελα ήταν και είναι όλοι αυτοί άλλων, ξένων και ντόπιων αφεντάδων που κρύβονται στην αφάνεια αφήνοντας τα πρόβατα να αυτοδοξάζονται «αυτοϊκανοποιούμενοι» στην καρέκλα του αριστερού ηγετίσκου προδίδοντας την πατρίδα τους, θυσία σε ουτοπικές θεωρίες. Χθες οι χρηματοδότες ήταν η KGB και η ΣΤΑΖΙ, σήμερα είναι η CIA, ο σιωνισμός και οι ντόπιοι ανταποκριτές τους. Όσο για τους αριστερούς δημοσιοκάφρους τύπου Ακριβοπουλημένης του «ουρανού», χωρίς μάλιστα να το αξίζει, τι να πω; Χρειάζεται άραγε να πει κανείς τίποτε;
Παρακολουθώ λοιπόν με περιέργεια τα γεγονότα και περιμένω με ενδιαφέρον τις εξελίξεις όπως τις δρομολογεί η κυβέρνηση Σαμαρά. Να πω ότι ανησυχώ ιδιαίτερα θα ήταν ψέμα γιατί, πόσο μεγαλύτερο κακό θα μπορούσε να κάνει στην χώρα η σημερινή κυβέρνηση απ΄ ότι όλες οι προηγούμενες. Το μόνο που θα με ανησυχούσε ίσως είναι το ενδεχόμενο, που δεν το πιστεύω, ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τους αναρχοηλίθιους ΣΥΡΙΖαίους αλλά και αυτό θα αντιμετωπισθεί μιας και ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ήδη το παιγνίδι που παίζεται εις βάρος του και προετοιμάζεται και ψυχικά να αντιμετωπίσει τα πάντα.
Αυτό το τελευταίο μπορεί να εκληφθεί και σαν απειλή αλλά εδώ που έφθασαν ή μάλλον «τα έφθασαν» τα πράγματα καρφάκι δεν μου καίγεται.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι περιμένω από την κυβέρνηση τον έλεγχο των οικονομικών μαζί με της ΧΑ και αυτών των ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ. Όχι αύριο αλλά σήμερα για να μάθουμε ποιοι τελικά συντηρούν εκτός από ληστρικές συμμορίες των τεσσάρων - πέντε ατόμων και ολόκληρα «τάγματα εφόδου»...

Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: