Σελίδες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τα βάσανα του λαού κι ο… πόνος του Ψυχάρη

Ο λαός το λέει, αλλά ο Μπένι, κατά την προσφιλή τακτική του, τον σνομπάρει: το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Ειδικά αν έχει παγιδευτεί σε κάποιο (στραβό) υποβρύχιο!...
  • Γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται κάποιοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού για τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που δέχονται, από περιθωριακά και μικρομεσαία ΜΜΕ. Μπορεί να έχουν και δίκιο. Όμως κανείς, όπως στρώνει κοιμάται. Διότι από τη στιγμή που ορισμένοι σύμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά, (γνωστοί και μη εξαιρετέοι), επέλεξαν να συναγελάζονται και να χαριεντίζονται με τα πίτουρα της παραδημοσιογραφίας, τότε έπρεπε να γνωρίζουν πως κάποια στιγμή θα τους φάνε οι κότες.
  • Αρχηγός – λέμε και κάνα ανέκδοτο – πολιτικού κόμματος, που αμφισβητείται ακόμη και από την τρισμέγιστη βουλευτίνα Θοδώρα Τσάγκρη, ας μην ψάχνει πότε θα τον… φύγουν από το κόμμα. Οσονούπω!
  • Ο Σκανδαλίδης – του ΠΑΣΟΚ βεβαίως, βεβαίως- ωρύεται ότι το κόμμα του κινδυνεύει να χάσει το στίγμα του! Κάποιος θα πρέπει να πει στον… ποιητή του ΠΑΣΟΚ και μέγα ταβλαδόρο, πως ο λαός κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους πήραν μόνο το νερό, αλλά και το πηγάδι! Τα μνημόνια πληρώνονται κυρ – Κώστα μας.
  • Ο Ψυχάρης, μετά από 4 χρόνια μνημόνια κι άλλα… φιλολαϊκά μέτρα που μας έφερε η κυβέρνηση του αγαπημένου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ανακάλυψε πως η Ελλάδα “αναστενάζει″ στις εφορίες. Μάλλον δεν τον υπολογίζει και πολύ η κυβέρνηση, γι΄ αυτό και οι απανωτές επιθέσεις προς αυτήν. Για το λαό πάντως αποκλείεται να τον πήρε ο πόνος…    

πηγή: kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: