Σελίδες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ - ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ

γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Το σαθρό και σάπιο καθεστώς τής νεοταξικής κατοχής διαφεντεύεται από τούς απογόνους κατοχών παλαιών και απαρτίζεται από τούς πολιτικούς επιγόνους τού δωσιλογισμού. Ως Έλληνες και ως Εθνικιστές έχουμε απέναντί μας σκυφτούς και θρασείς τύπους που κάνουν σε εμάς και τα παιδιά μας μαθήματα «αντιρατσισμού» και «αντιολοκληρωτισμού» και «αντιναζισμού» και «δημοκρατικών ελευθεριών», όταν οι ίδιοι έχουν παραδώσει τις αυλές και τα σπίτια τού Έθνους μας στις φλόγες τού παγκόσμιου νεοταξικού κτήνους.
Οι παππούδες των Εθνικιστών και τής μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή πολέμησαν τον εχθρό όποτε κι αν ήρθε και με οποιοδήποτε ιδεολογικό, θρησκευτικό ή άλλου είδους σχήμα. Αντιθέτως, οι πρόγονοι πολλών πολύφερνων σήμερα ψευτοδημοκρατών, ψευτορωμιών και ψευτοορθοδόξων αποποινικοποίησαν τα εγκλήματα τα πολεμικά που υπέστη η Ελλάς και τα επαύξησαν φέρνοντας νέα κατοχή και νέα εγκλήματα. Κάποιοι συνεργάστηκαν παλιά και τώρα. Αυτοί σήμερα μάς κάνουν μαθήματα πατριωτισμού και ανθρωπισμού όταν στερούνται και των δύο αυτών αγαθών.
Μπήκαν μέσα στα σχολεία ψευτοκαθηγητάδες και λαθρομετανάστες για να κάμουν στα ελληνόπουλα μαθήματα ψεύτρας ενοχής. Και την ίδια ακριβώς στιγμή οι μεγαλοδημοσιογράφοι τύπου Κούλογλου μπαίνουν στα ίδια σχολεία με αντιναζιστικά ντοκιμαντέρ περί ολοκαυτώματος, στηλιτεύοντας τούς συνεργάτες των Γερμανών και μιλώντας για τα αίτια τής ανόδου τής Χρυσής Αυγής και τον τρόπο εκμάθησης τής ελληνικής ιστορίας!
Αν θέλουν λοιπόν να φτάσουν στους πρώην και νυν δωσίλογους, ας ψάξουν να τούς βρουν όπως είπαμε ανάμεσα στους ψευτοδημοκράτες και την αστική κοινοβουλευτική τυραννία τους. Κι όταν ομιλούν για ολοκαυτώματα, να μην ξεχνούν να μιλούν και για τα ελληνικά, από το Εικοσιένα μέχρι την Κατοχή και από την Κωνσταντινούπολη τού 1955 μέχρι την μνημονιακή Ελλάδα τού 2013.
Και όταν μιλούν για Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, να μάθουν πως μιλάνε για Έλληνες που ανήκουν μονάχα και ολοκληρωτικά στο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές

μιλούν και πράττουν με γλώσσα και ψυχή ελληνική. Είναι έτοιμοι να γίνουν ανά πάσα στιγμή οι ίδιοι ολοκαύτωμα και οδός σωτηρίας για τα παιδιά και την Τιμή τής αιματοβαμμένης και χιλιοδοξασμένης Πατρίδος. Οι δε αντίπαλοί μας είναι παντελώς ξένοι και αποξενωμένοι από τη γη που καταχρηστικά και παρανόμως πατούν.
Ας μιλήσουμε όμως και για Εθνικοσοσιαλισμό. Να δούμε ποιος ήταν εκείνος που σκιαγράφησε και νοηματοδότησε αυτήν την Ιδεολογία. Είναι ο Εθνομάρτυρας Διανοητής τού Ελληνισμού Ίων Δραγούμης ο οποίος είχε σαφώς στο μυαλό και στην καρδιά του το Υπέρ Άνω Όλων Εστί η Πατρίς και την προσήλωση των Αρχαίων Σπαρτιατών στην καθαρότητα τής Φυλής, τής Πίστης και τού Πολιτισμού των Ελλήνων. Είχε κάμει απόλυτο κτήμα του και το Όμαιμο και Ομόφυλο τού Ηροδότου και το Ελευθερούτε Παίδας και Γυναίκας και τα προσκυνήματα τής Φυλής.
Ο μεγάλος Ίων Δραγούμης ζητούσε να ανυψωθεί από άνθρωπος μιας συγκεκριμένης τάξεως και συμφερόντων και να γίνει σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, επιθυμώντας μια νέα οικονομία, όχι εκμεταλλευτική αλλά καθαρά ανθρωποκεντρική για τη δική του κοινωνία και τις άλλες κοινωνίες. Απέρριπτε επιπλέον τον στενό και ψευδεπίγραφο «πατριωτισμό» τού αστικού κράτους γινόμενος ο ίδιος διαπρύσιος κήρυκας τού Εθνικισμού με τη συνείδηση τού δικού του Έθνους και των άλλων Εθνών, υπερασπιζόμενος την ανάγκη ύπαρξης των μεταξύ τους διαφορών ως γενεσιουργό αιτία ανθρώπινης συνειδήσεως και ενεργών πολιτών.
Ο Εθνικοκοινωνισμός λοιπόν είναι Έλλην και εργάζεται για τα συμφέροντα ολοκλήρου τού ελληνικού λαού δίχως τον διαχωρισμό και τις πάλες των τάξεων που μάς φύτεψαν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές ολετήρες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Στην δική μας βιοθεωρία υπάρχει μονάχα μια παραγωγική και κοινωνική αλυσίδα ανθρώπων με κοινό αίμα, φυλή και πολιτισμό που μοχθούν για να παράξουν εθνική υπεραξία και προϊόν με αμφίδρομη κατάληξη την ελληνική οικογένεια και το ελληνικό έθνος.
Ο Έλλην από την πρώτη στιγμή που θα κοινωνικοποιηθεί, από την οικογένεια στο σχολείο, από την στρατιωτική του θητεία στην εργασία και την κοινωνία, είναι σύντροφος, συναγωνιστής, συμπολεμιστής και συνάδερφος με τον συνέλληνα. Μοιράζεται μαζί του το θρανίο και τη γνώση στα μικρά του χρόνια. Αφουγκράζεται το Αίμα τής Φυλής να συσσωρεύεται μέσα στα σπλάχνα του μέσα από τα ιερά όπλα που βαστά και την πολεμική τέχνη που αφομοιώνει με τον συμπολεμιστή του εν καιρώ ειρήνης, προετοιμαζόμενος για πάλεμα και για Νέα, Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα στον καιρό τής αντάρας.
Είναι ο δουλευτής και το αφεντικό τής Ελληνίδας Γης, σκύβοντας από πάνω της και μονάχα σ’ αυτήν για να παράξει ψωμί, εργαλείο και θαλπωρή που θα δώσουν κίνηση σε μια Πατρίδα αυτάρκη, εθνικά περήφανη και ισχυρή. Δεν ξεχωρίζει ο Έλληνας τού Εθνικοκοινωνισμού αστικές και λαϊκές τάξεις μήτε κουστούμια και φόρμες εργασίας. Αντικρίζει εθνοφυλετικά αδέρφια καμωμένα για προκοπή κάτω από τον ήλιο τής Πατρίδος.
Ο Έλλην δεν αναγνωρίζει βαρβάρους και διεθνιστάδες πολέμιους τής Φυλής για να τούς δώσει το Μέγα Οικόπεδο που ανήκει μονάχα σε κείνη. Φτιάχνει όμορφες Ελληνικές Οικογένειες και ανασταίνει ελληνόπουλα γνήσιους ανθούς τής Ελλάδος. Και η εντολή είναι λιτή. Το Οικόπεδο τής Φυλής λαμπρύνατε με έργα δικά σας, τσακίζοντας όποιον απειλήσει αυτό και τα αδέρφια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: