Σελίδες

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Εκδήλωση για την επέτειο της απελευθερώσεως της Κορυτσάς στην θεσσαλονίκη

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Εκδήλωση για την επέτειο της απελευθερώσεως της Κορυτσάς στην θεσσαλονίκη
Η οργάνωση του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης, συμμετείχε χθες Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης, για την επέτειο της απελευθερώσεως της Κορυτσάς από τον Ελληνικό στρατό την 21η Νοεμβρίου 1940.
Προηγήθηκε Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Νέας Παναγίας και κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της "Γυναίκας της Πίνδου", υπέρ των πεσόντων του ηρωικού έπους του 1940. Ακολούθησε ομιλία στην αίθουσα του συλλόγου, όπου έγινε ιδιαίτερη μνεία, στο πρόσωπο του τότε αντισυνταγματάρχη του πεζικού Δημητρίου Θεοδωράκη, υπό την λαμπρά ηγεσία του οποίου ο Ελληνικός στρατός, έτρεψε σε φυγή τις Ιταλικές φασιστικές δυνάμεις και εισήλθε στην Κορυτσά, αφού προηγουμένως είχε απελευθερώσει και άλλες περιοχές του Βορειοηπειρωτικού μετώπου.


Το Εθνικό Μέτωπο, εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος δήμαρχος και μέλος του πολιτικού γραφείου Γιάννης Κουριαννίδης, ο γραμματέας της οργανώσεως Θεσσαλονίκης και μέλος του Εθνικού συμβουλίου Σωτήρης Αντωνιάδης και ο συντονιστής για θέματα νεολαίας Γιάννης Παπαϊωάννου.

Οργάνωση Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: