Σελίδες

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Το “είδωλο” του θεού Θορ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Οι Illuminati κήρυξαν τον πόλεμο στην ανθρωπότητα.
Οι Έλληνες είναι η τελευταία και η μόνη ελπίδα του κόσμου.
Το μεγάλο "μυστικό" των τελευταίων αιώνων.
Σε λάθος πλευρά του Ατλαντικού κοιτούν οι λαοί το γερμανικό Ράιχ.
Μέσα στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας οι Έλληνες είναι μια ξεχωριστή περίπτωση λαού, γιατί πρωταγωνίστησαν σε όλες τις μεγάλες "καμπές" της ανθρώπινης ιστορίας. Έχουν δοξαστεί ως ο πλέον αξιόμαχος λαός. Έχουν δώσει μάχες όλων των ειδών και απέναντι στο σύνολο των ισχυρών αντιπάλων αυτού του κόσμου και έχουν διακριθεί σ' αυτές. Παρ' όλο που έγιναν διάσημοι για τα πνευματικά τους έργα μέσα στον χρόνο, έδειξαν μεγάλη γενναιότητα, δύναμη και αντοχή και στα πεδία των μαχών. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν το θέατρο και τον αθλητισμό για να γιορτάσουν τη ζωή, ήταν εκείνοι, που στις εποχές του σκότους έστηναν σκηνικά θυσίας σε άνισους πολέμους.

Ξεχώρισαν για τη γενναιότητά τους στα στρατιωτικά πεδία ακόμα και σε εποχές που αυτό ήταν θεωρητικά αδύνατον. Ξεχώρισαν ακόμα και στην εποχή εκείνη, όπου τις νίκες πλέον τις δίνει η τεχνολογία και όχι η δύναμη της ψυχής. Ακόμα όμως και σε αυτήν την εποχή οι Έλληνες έκαναν τη "διαφορά" ...219 ημέρες αντίστασης πρόβαλαν απέναντι στις σιδερόφραχτες μεραρχίες του Χίτλερ ...Την ώρα που η "υπερδύναμη" Γαλλία αντιστάθηκε για 43 ημέρες και η "διπλάσια" Ολλανδία για 3 ...Μιλάμε για διαφορές ασύλληπτες για τα μεγέθη των λαών.
...Κι όμως, υπάρχει περίπτωση όλος αυτός ο υπεράνθρωπος αγώνας να ήταν λάθος ...Λάθος τρομερό για έναν εμπειροπόλεμο λαό, όπως είναι οι Έλληνες ...Λάθος ασυγχώρητο για τους φημισμένους Έλληνες ...Λάθος επικίνδυνο για όλους τους λαούς του κόσμου, εφόσον οι Έλληνες εδώ και αιώνες είναι οι "φύλακες" του δυτικού πολιτισμού ...Αυτοί, οι οποίοι στήνουν τις "Θερμοπύλες", όταν όλοι οι υπόλοιποι δεν αντιλαμβάνονται καν τον κίνδυνο. Όταν όμως αυτοί οι "φύλακες" δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, κινδυνεύουν οι πάντες και όχι μόνον οι ίδιοι.
Γιατί ήταν λάθος η μάχη που έδωσαν οι Έλληνες εναντίον του ναζισμού; ...Ήταν λάθος, όχι επειδή οι Έλληνες για ακόμα μία φορά πολέμησαν για την πατρίδα τους, αλλά επειδή δεν κατάλαβαν τον εχθρό τους. Έπεσαν με το απόλυτο πάθος σε ένα "είδωλο" και δεν κατάλαβαν ότι ο εχθρός βρισκόταν από "πίσω" τους. Δεν κατάλαβαν ότι αυτός, ο οποίος τους "πουλούσε" προστασία, ήταν ο ίδιος που όπλισε και έστρεψε τους Ναζί εναντίον τους ...Κοιτούσαν σε λανθασμένη "ακτή" του ωκεανού ...Οι ΗΠΑ ήταν το γερμανικό Τρίτο Ράιχ και αυτό δεν κατάλαβαν.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ...Δικός τους πληρωμένος κομπάρσος ήταν ο Χίτλερ ...Αυτό δεν κατάλαβαν οι Έλληνες ...Δεν το κατάλαβαν οι μόνοι ανάμεσα στους λαούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να το καταλάβουν.
Αυτό συνέβη, γιατί η τακτική των ιμπεριαλιστών ήταν πρωτοφανής ...Ακόμα και για την εμπειρία των Ελλήνων πρωτοφανής. Το γερμανικό Τρίτο Ράιχ ήταν ανίκητο, γιατί ήταν μεταμφιεσμένο. Εμφάνιζε ένα προκλητικά βίαιο και... 

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: