Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το γκρουπούσκουλο του ΣΥΡΙΖΑ. Μουλάρια ενεντίον τσάτσων. Μουλο (-πουλος) κατά Τ(σ)ατσο(-πουλου)

Είναι σε όλους γνωστό ότι τα μουλάρια στον ΣΥΡΙΖΑ περισσεύουν. Το μαρτυρά και το επώνυμό τους... Μουλό-πουλος (ο γιος του μούλου, το μικρό μουλάρι λέει ο άλλος) και είναι υπερήφανος που με τέτοιο επώνυμο (τα επώνυμα μαρτυρούν εκτός από τόπο καταγωγής και επάγγελμα, συμπεριφορά ή ιδιότητα) υπερασπίζεται τις ιδέες του μέσω της κομματικής φυλλάδας επιτιθέμενος λάβρος κατά του Τ(σ)ατσό-πουλου του ΕΛΙΑΜΕΠ και των Βερέμηδων.
Όχι ότι ότι και αυτός δεν υπήρξε μέχρι χθες «τσάτσος». Του «Βήματος» και των Λαμπράκη - Ψυχάρη τους οποίους υπηρέτησε περισσότερο από πιστά. Δουλικά θα έλεγα... Επί μία ολόκληρη εικοσαετία, χαρά στην υπομονή του αλλά βλέπετε, τα επίθετα δεν μπαίνουν τυχαία!
Και αν αυτοί οι δύο έχουν το όνομα, όλοι τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν την χάρη, γεννημένοι μούλοι και τσάτσοι είναι αφού εξακολουθούν να κουβαλούν μια γελοία ιδεολογία και να υπερασπίζονται (στην ζούλα) ένα σύστημα χρεωκοπημένο και απαξιωμένο στα μάτια όλης της ανθρωπότητας εκτός βέβαια από τα δικά τους που μάλλον φημίζονται για την μυωπική τους όραση..
Το πότε θα ξεσπάσει ο εσωκομματικός εμφύλιος άγνωστο αλλά οι ειδικοί λένε ότι δεν θα αργήσει. Κι εδώ που τα λέμε, τι «εσωκομματικός»;
Ένα γκρουπούσκουλο, ένας αχταρμάς είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τίποτε άλλο.
Σταλινικοί-Ζαχαριαδικοί με αρκετή δόση από ευρωσκεπτικιστές, Μαοϊκοί, Τροτσκιστές, αναρχικοί (αλλά πάντα εντός του συνταγματικού τόξου κατά Σαμαρά-Βενιζέλο), αμετανόητοι λαθροχείρες του ΠΑΣΟΚ, πούστηδες και λεσβίες ενώνουν όλοι μαζί τον πόνο τους σε μια προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης στην σύγχρονη Ελλάδα.
Έλα όμως που ο πόνος του καθενός είναι διαφορετικός από αυτόν του άλλου; Πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η ετερόκλητη συμμαχία;
Ο καυγάς Μουλό-πουλου και Τ(σ)ατσό-πουλου δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοηθεί..
Δείχνει επακριβώς το τι πρόκειται να επακολουθήσει και ειδικά αν στις επόμενες εκλογές ο συριζαίικος αχταρμάς ατυχήσει. Πλήρης διάλυση «στα εξ ων συνετέθη»
Δείχνει και κάτι άλλο.
Τι ακριβώς μας περιμένει όλους εμάς τους ιδεολογικά αντίθετους σε περίπτωση που επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ,.με σίγουρη την εγκαθίδρυση και λειτουργία των ελληνικής επινοήσεως γκουλάγκς και την ελευθερία του λόγου αλλά και γενικότερα την ατομική ελευθερία να πηγαίνει περίπατο...

Για το «Ήπειρος, η πατρίδα μας», Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: