Σελίδες

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Παραδίδουν 28,2% γην τε και ύδωρ και Κρατική Υπόσταση

Του Λάζαρου Μαύρου στην «Σημερινή»

Χ Ω Ρ Ι Σ ΝΑ ρωτήσει τον λαό - χωρίς καμιά ειδική επί τούτου εξουσιοδότηση του λαού - ο Ηγέτης της ε/κ «πλευράς», που είναι συνάμα κι ο 7ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέδωσε, προχθές στη Γενεύη, Χάρτη 28,2% στους Τούρκους (και στον ΟΗΕ):

- ΧΑΡΤΗ τών συγκεκριμένων βόρειων ελληνικών εδαφών τής Κύπρου, που από την 16η Αυγούστου 1974 τής κατάπαυσης του πυρός αποτελούν μέρος τών καταληφθέντων από τον Αττίλα διά τής παράνομης αιμοβόρα βάρβαρης πολεμικής βίας τών τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων Εισβολής, σκλαβωμένων έκτοτε από τους Τούρκους Κατακτητές, εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χ Α Ρ Τ Η Σ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 28,2% στους Τούρκους: Των εδαφών για ν’ αποτελέσουν τη «Ζώνη», το «ΥΠΟ τ/κ διοίκηση έδαφος», την «εδαφική ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ» τής «Τουρκοκυπριακής Συνιστώσας Πολιτείας»: Στο πλαίσιο τής συγκεκριμένης «λύσης» Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, «Δύο ΙΣΟΥ Καθεστώτος Συνιστώντων Κρατών» (πολιτειών), με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κρατική Κυριαρχία: «Εξ ΙΣΟΥ Προερχόμενη από Ε/κ και Τ/κ». Έτσι ώστε να επιβληθεί εφ’ ολοκλήρου τής Κύπρου και επί τής κρατικής της υπόστασης η Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία.

Α Λ Λ ’ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενέκρινε, ή αποδέχθηκε αυτή τη «λύση», ή ενός τέτοιου είδους ή και παραπλήσιου περιεχομένου «λύση», ο κυπριακός λαός. Ουδέποτε έδωσε την έγκρισή του:

- ΟΥΤΕ για Διζωνική, ούτε για Δικοινοτική, ούτε για Ομοσπονδία.
- Αντίθετα, ρητά, απερίφραστα και πανηγυρικά:

Ο Τ Α Ν ΣΕ μία και μοναδική περίπτωση κλήθηκε σε Δημοψήφισμα για ένα τέτοιο είδος «λύσης» ο λαός, ο κάθε πολίτης αυτοπροσώπως, ευθέως και ιδιοχείρως την ΑΠΕΡΡΙΨΕ με το συντριπτικό 76% του Δημοψηφίσματος τής 24ης Απριλίου 2004.

- ΗΤΑΝ η ομοίως εκτρωματική «λύση Ανάν». Της εξίσου εκτρωματικής επινόησης των «Δύο Ξεχωριστών Δημοψηφισμάτων». Τα οποία - αμφότερα - παρήγαγε και στα οποία οδήγησε (όπου και κατήντησε), η μακροχρόνια και διαχρονικά αποτυχημένη (απ’ το 1977 κι εντεύθεν) πολιτική τής διζωνικής συνθηκολόγησης τών διαδοχικών ηγεσιών.

Σ Τ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ τής Γενεύης που απαίτησαν και πέτυχαν να λάβουν οι Τούρκοι, αναμένουν να πάρουν και το τρόπαιο. Τον θρίαμβο. Το στέμμα και την κορώνα (στο… «Παλάτι των Εθνών» τού εν Γενεύη ΟΗΕ) τής… Ισοτιμίας (18%=82%) για Συγκυριαρχία Εφ’ Όλης τής Κύπρου: Την Τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία…

Ε Ι Ν Α Ι ΜΑΛΛΟΝ βέβαιο ότι:
- Πολύ μεγαλύτερο από το 76% του λαού θ’ απορρίψει ΚΑΙ αυτή την παράδοση (Surrender).
- Και το πρόβλημα θα επιστρέψει στη γενεσιουργό… ρίζα του:
- Στον συνένοχο λαό που εκλέγει - στις ηγεσίες των κομμάτων, στη Βουλή, στο αξίωμα του ΠτΔ - τέτοιους ηγέτες.
- Επαληθεύοντας διαρκώς - και δυστυχώς - το του εθνικού μας ποιητή, «Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε, πάντοτ’ ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: